Anna Chapman, presupusa amanta a presedintelui Rusiei, a devenit designer vestimentar. Fosta spioana rusa Anna Chapman (31 de ani), cunoscuta si drept presupusa amanta a presedintelui Vladimir Putin, a intrat in lumea modei. Ea si-a lansat zilele trecute prima colectie de imbracaminte pentru femei. Roscata a intrat in atentia presei in iunie 2010, cand autoritatile americane au arestato impreuna cu mai multe persoane, sub acuzatia de spionaj pentru tara sa, fiind extradata. De atunci, aceasta a fost si protagonista unor pictoriale incendiare in revistele pentru barbati si nu numai, noteaza Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Delia, fara sutien pe internet. Cat de sexy poate fi cantareata. Delia Matache este una dintre cele mai frumoase si mai indragite cantarete din industria muzicala autohtona. Delia si-a innebunit prietenii virtuali cu pozele extrem de sexy din vacanta pe care o petrece in Thailanda. Delia Matache se afla in aceasta perioada in vacanta, in Thailanda. Vedeta nu uita nicio clipa de fanii ei, pe care-i tine la curent cu tot felul in care se relaxeaza. Cantareata a pus pe jar imaginatia barbatilor cu fotografiile extrem de sexy, anunta Click.

Iarna nu-i ca vara pentru Varujan Vosganian. S-a intors in toiul iernii bronzat ca-n plina vara. Cum unii isi fac vara sanie si iarna car, sau pe principiul sloganului politic "iarna nu-i ca vara", Varujan Vosganian pere ca si-a petrecut sarbatorile in tarile calde. Aparitia politicianului pe aeroportul Henri Coanda a facut ca obiectivele paparazzilor sa se intunece la vederea acestuia. Bronzul tuciuriu capatat de Varujan, probabil intr-o vacanta exotica, parea sa fie derutat printre gradele cu minus din Capitala, scrie Cancan.

Joaca tare! Bianca Dragusanu l-a amenintat pe Victor ca se sinucide. Bianca Dragusanu s-a jurat ca va face orice pentru a-si convinge sotul, pe Victor Slav, sa nu divorteze. A varsat lacrimi amare, n-a mancat, n-a dormit si l-a implorat sa o ierte. Apropiatii ei sustin ca Victor s-a imblanzit doar in momentul in care roscata i-a spus ca viata fara el nu are rost. Stiind ca Bianca a mai avut o tentativa de suicid, el a revenit la sentimente mai bune. Intalnirea de miercuri noaptea dintre Bianca si Victor s-a soldat cu succes doar pe jumatate pentru roscata. Ea a reusit sa isi readuca sotul in caminul conjugal, pentru cateva ore, si a obtinut un armistitiu fragil, in sensul ca, chiar daca vor pune capat casniciei, pentru ca Victor sa-si poata salva in ochii lumii orgoliul ranit, ei isi vor continua relatia. Ce l-a convins pe Victor sa revina la sentimente mai bune? Apropiatii lor sustin ca acesta s-a speriat in momentul in care a vazut-o plansa, deprimata si mult mai slaba, informeaza Libertatea.

Fiica de diplomat prin patul caruia au trecut preoti, demnitari si fotbalisti. Bianca Radu, fiica fostului ambasador al Romaniei in Venezuela si Mexic, a vorbit in emisiunea "Romania la raport", moderata de Andreea Cretulescu, despre motivele care au impins-o sa aleaga meseria de escorta de lux. Clientii o stiu sub numele de Lorena sau Mellisa, dar in viata de zi cu zi o cheama Bianca Radu, potrivit Romania TV. Dupa ce tatal ei adoptiv, fostul diplomat Gheorghe Stoica, a renegat-o, Bianca a ramas fara bani si cu un copil de crescut. Bianca Radu se plange ca aceasta meserie o epuizeaza si ar renunta oricand la ea daca s-ar ivi o ocazie mai buna.

Au facut pasul cel mare! Fata lui Whitney Houston s-a casatorit cu fratele ei adoptiv. Fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, s-a casatorit cu Nick Gordon, baiatul pe care regretata cantareata l-a crescut de mic. Tanara de 20 de ani a facut anuntul prin intermediul paginei ei de Twitter, unde a postat un mesaj si o fotografie cu verighetele celor doi. Fiica lui Whitney s-a logodit cu Nick in 2012. Pentru ca regretata artista l-a crescut pe baiat ca pe propriul fiu, Bobbi a fost obligata sa isi apere in repetate randuri relatia, scrie Click.