Bianca, parasita de Cristea pentru un munte de bani. Roscata divorteaza degeaba de Slav! Printul Cristea a fugit in Israel. Satul sa fie acuzat de ruptura dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav, fotbalistul s-a dus departe de tara, semnand un contract cu Maccabi Petah Tikva. Adrian Cristea a plecat! Nu din viata Biancai Dragusanu, cea care si-a sacrificat casnicia cu Victor Slav pentru el, ci din tara! Printul, de profesie fotbalist, si-a gasit o echipa la care spera sa si joace, anunta Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Bomba! Monica s-a casatorit cu Mr Pink? Fosta doamna Columbeanu a anuntat evenimentul intr-un mod... cat se poate de discret. Iata indiciile. Nu mai este doar un zvon! Monica si Mr Pink si-au oficializat in sfarsit relatia. Monica Gabor este cea care a dezvaluit ca ea si Mr Pink nu mai sunt doar iubiti, insa nu a facut-o pe fata ci strecurand cateva mici indicii pentru cei care au ochi sa vada. Astfel, cu cateva zile in urma, ea a postat o fotografie pe contul oficial de Facebook in care se vad mainile unui barbat sprijinite de o masa de restaurant, scrie Wowbiz.ro.

Zana s-a maritat cu turcul, dar traieste in pacat. Andreea Marin (39 de ani) s-a recasatorit cu Tuncay Ozturk, insa, dupa regulile musulmane, ei traiesc tot in pacat, caci nu si-au jurat credinta si in fata lui Allah. In caz ca vedeta TVR se decide sa imbrace rochia de mireasa in Turcia, deoarece cei doi indragostiti de pe meridiane diferite au bifat doar cununia civila, Zana va fi nevoita sa se supuna unui ritual obligatoriu, oarecum amuzant pentru romani: ea va trebui sa mearga la baia comunala din Istanbul, unde rudele de sex feminin ale sarmantului ginerica o vor sapuni strasnic, pentru a-i curata trupul, noteaza Libertatea.

Are aceeasi reteta ca la Moni! Columbeanu isi pregateste iubita pentru showbizz! I-a angajat pustoaicei de 18 ani meditatori. Omul de afaceri si-a mutat deja iubita, in varsta de 18 ani, de la Cluj, la Bucuresti. El a inscris-o la o scoala privata si i-a angajat meditatori. Acelasi lucru l-a facut si cu Monica Gabor, in urma cu opt ani, cand a adus-o de la Bacau in Capitala, aminteste Cancan.

Amanta lui Hollande cere despagubiri de 54.000 de euro. Actrita Julie Gayet (41 de ani), despre care revista Closer a scris ca are o relatie amoroasa secreta cu Francois Hollande, presedintele Frantei, a dat in judecata publicatia care a facut dezvaluirile si a prezentat poze in exclusivitate, cerand editorilor daune de 54.000 de euro, potrivit Libertatea.