Surpriza de proportii in testamentul lui Sergiu Nicolaescu. Surpriza uriasa pentru Dana, sotia regretatului Sergiu Nicolaescu: regizorul a lasat mostenire altcuiva toate filmele care-i poarta semnatura. "Las spectatorilor romani toate filmele mele", se arata in testamentul descoperit la trei luni de la moartea maestrului, potrivit Realitatea.net.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Sase vedete care cred in existenta extraterestrilor. Multe vedete de la Hollywood sunt de parere ca oamenii nu reprezinta singura forma de viata din univers si cred in existenta extraterestrilor. Cantareata Katy Perry este una dintre vedetele care considera ca extraterestrii exista, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.

Ce tatic minunat era Adrian Iovan! Cele mai emotionante poze cu regretatul pilot in rol de tata. Alaturi de el, Albert a trait fericirea suprema. N-ai cum sa nu lacrimezi cand vezi imaginile cu Adrian Iovan si fiul sau, Albert! Daca alaturi de iubitele sale pilotul parea intotdeauna timid, in compania fiului sau acesta radia de fericire si entuziasm, potrivit Click.

Nu e de mirare ca timp de 7 luni n-a stiut nimeni ca e gravida! Vezi cat de bine arata Anna Lesko in ultimul trimestru de sarcina! A rezistat vreme de 7 luni fara sa spuna nimanui ca e insarcinata si nu i-a fost greu deloc. La cat de bine arata, daca n-ar trada-o burtica, n-ai zice ca Anna Lesko urmeaza sa devina mamica in aproximativ doua luni. E drept, hainele au facut tot, scrie Cancan.

Andreea Marin, asa cum putini si-o mai amintesc. La 19 ani, cand participa la Miss Romania. Andreea Marin este astazi una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune, dar la 19 ani, era o tanara timida, care participa la Miss Romania cu speranta de a cuceri titlul de cea mai frumoasa romanca.Andreea Marin a participat la Miss Romania in 1994, alaturi de alte nume care s-au facut ulterior remarcate in televiziune sau...politica: Simona Patruleasa, Iulia Fratila si Roberta Anastase, care a iesit castigatoare, noteaza Stirile Pro Tv.