Divortul e iminent! Michelle, investitie colosala in lenjerie sexy ca sa ii faca in ciuda lui Obama. Michelle Obama se pregateste serios de divortul de Barack Obama si pentru asta face investitii serioase. Ajunsa la 50 de ani, Prima Doamna a Statelor Unite face intens yoga, tratamente pentru fata si corp, are antrenori sii nutritionisti personali si, cel mai important, vrea sa cheltuie o suma impresionanta pe tinute noi. "Vrea sa dea 50.000 de dolari pe tinute de designer. Si pe langa asta, 10.000 de dolari pe lenjerie sexy", a declarat o sursa pentru revista americana National Enquirer. Conform tabloidelor de peste Ocean, Michelle si Barack sunt la cutite de cand sotia presedintelui a aflat ca este inselata, iar serviciile secrete au acoperit aventurile sotului, scrieClick.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

E blonda, sexy si o copiaza pe voluptoasa Coco Austin! Vezi ce cantareata de la noi a facut show pe plaja ca-n filmele XXX. Mangaieri fierbinti, priviri lascive si jocuri in nisip ca-n filmele pentru adulti. Xonia si-a tras bikini ca-n Baywatch si a "comis-o" pe plaja ca sotia rapper-ului american Ice T, Coco Austin. Neobisnuita sa dardaie de frig si sa-si tina trupul acoperit cu prea multe haine, Xonia a zburat in Australia, pentru o escapada... fierbinte. In toate sensurile expresiei. Si-a pus un costum de baie extrem de generos si s-a aruncat pe nisipul fin, in briza calda a oceanului. Daca nu i-am fi vazut chipul, am fi bagat mana in foc ca avem in fata un salvamar sexy ca-n celebrul serial Baywatch. Printre gesturile pline de senzualitate ale Xoniei, cateva lucruri ne amintesc ca vorbim totusi, de un filmulet realizat ad-hoc, de un amator, probabil cu telefonul si nu de un shooting ca la Hollywood, anuntaCancan.

Nicoleta Luciu, din nou sexy-asistenta. Desi a ajuns una dintre cel mai bine cotate vedete de la noi, Nicoleta Luciu (33 de ani) inca mai duce dorul perioadei in care purta halatul alb. Ieri, Nicoleta a avut ocazia sa mai incerce o data sa intre in pielea unei asistente. Multi barbati din Romania ar fi mers la control fara sa sufere de ceva anume daca Nicoleta Luciu ar fi lucrat ca asistenta. Cum a ales muzica si actoria in detrimentul halatului alb, sexy-mamica a ramas doar cu amintirile din perioada in care alina suferinta oamenilor din spital. Ieri, vedeta a avut din nou ocazia sa faca pe asistenta. Dar nu la spital, ci pe platourile de filmare, alaturi de colegii ei de la Acasa TV, informeazaLibertatea.

Roxana Nemes, 10.000 de euro ca sa pozeze sexy la Balea Lac. Am vazut-o pe Roxana Nemes goala in biblioteca, sexy pe plaja, insa cadrul in care a pozat de curand e o premiera. "Marilyn Monroe de Romania", asa cum i se mai spune solistei, a primit o propunere inedita in urma cu cateva luni, care s-a concretizat abia la inceputul acestui an. Astfel, frumoasa blonda a devenit imaginea Hotelului de Gheata de la Balea Lac. Dupa incheierea contractului, aceasta a primit o suma frumusica, in jurul a 10.000 de euro. La sedinta foto, Roxana a fost nevoita sa indure temperaturi extrem de scazute timp de trei ore, motiv pentru care a racit-cobza. "Am facut o sedinta foto si am lansat si o piesa, "Cold Town" (n.r.: "Orasul inghetat"), in incinta Hotelului de Gheata. Proprietarii mai vor sa faca un hotel asemanator si in China, la sfarsitul anului, si se pare ca voi fi imaginea si aceluia", ne-a spus Roxana, scrieClick.

N-ai mai vazut-o de 10 ani! Asa arata Cristiana Raduta cand canta "Amor Amor", acum nici nu o sa o recunosti pe strada! In 2002, Cristiana Raduta facea furori cu piesele ei, in celebrul turneu anti-drog, alaturi de 3rei Sud Est si Animal X. Dupa succesul obtinut cu greu, a dat insa toata cariera muzicala pentru cea de actrita si femeie de casa. I-a cucerit pe multi cu frumusetea ei si cu senzualitatea pe care o emana, dar putini au reusit sa ajunga in preajma ei, pentru ca, multa vreme, Cristiana Raduta a fost de necucerit. Clipul piesei ei, "Amor Amor", a fost, la vremea respectiva, in 2000, cel mai scump videoclip realizat in Romania si a costat 50.000 de euro. Iar Cristiana a pozat, lipsita complet de inhibitii, in Playboy, intr-unul dintre cele mai incendiare pictoriale, anuntaCancan.