Reconciliere istorica! Victor Piturca s-a impacat cu Vica Blochina. Vezi de ce l-a iertat lituanianca. Nimeni nu le mai dadea nicio sansa de impacare, insa iata ca imposibilul s-a produs. Dupa ani de zile in care si-au scos ochii si s-au acuzat de vrute si nevrute, Victor Piturca si Vica Blochina au reusit in sfarsit sa igroape securea razboiului. Cel care a facut primul pas a fost selectionerul echipei noastre nationale. Piti a revenit la sentimente mai bune fata de Vica si, pentru a evita conflitele care au degenerat in presa pana acum, a decis sa incheie procesul pe care il are printr-o intelegere. De partea cealalta, Victoria Blochina a hotarat sa ii permita fostului ei iubit sa isi viziteze copilul, in ciuda faptului ca legea nu o obliga sa faca acest lucru. Motivul? Piti s-a comportat, spune ea, exemplar. "Am avut o relatie lunga cu Piti, a venit la copil patru ani si jumatate, zi de zi... Copilul meu are nevoie de un tata oficial", a declarat lituanianca pentru Kanal D, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Pe cine iubeste Bianca Dragusanu? Nu e Victor si nici Cristea. Bianca Dragusanu a fost impresionata de zvonul potrivit caruia fostul ei iubit Catalin Botezatu ar avea probleme de sanatate. Sotia lui Victor Slav a spus ca va fi mereu alaturi de Botezatu si ca nu-l va lasa singur in aceste momente. S-au iubit aproape doi ani, iar sfarsitul a fost unul destul de violent. Cu toate astea, Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu au ramas foarte buni prieteni. Astfel, cand a auzit ca acesta se simte dezamagit de prieteni, singur si ca are probleme de sanatate, roscata nu a mai stat pe ganduri si s-a aratat dispusa sa mearga dupa Botezatu. "E posibil sa-i fac chiar o vizita zilele astea. Daca prezenta mea ii va fi benefica, eu maine imi fac avion si ma duc la el. Nu e singur. Niciodata nu e singur, toata lumea il iubeste. Eu il iubesc, Monica il iubeste", a declarat Bianca intr-un interviu telefonic acordat emisiunii "Un show pacatos", anuntaClick.

Dana Savuica doarme intr-un pat identic cu cel al Claudiei Schiffer. Dana Savuica, celebra pentru aparitiile in cunoscuta revista americana pentru barbati Playboy, in 1999 si in 2010, dar si un fotomodel de succes in Epoca de aur, a acceptat de curand postul de consilier personal al ministrului turismului, Maria Grapini. Desi ocupa o astfel de functie, Dana Savuica spune ca a nu a renuntat la micile ei placeri, la merdenele, la mersul cu metroul si nici la tratamentele naturiste de infrumusetare. Totusi, vedeta se poate mandri cu un obiect de mobilier deosebit. "Este replica patului Claudiei Schiffer, pe care il are in vila ei din Miami. Patul ei a fost facut la comanda, din ratan, iar eu am vorbit cu directorul fabricii si am intrebat daca se poate face o replica a acestuia. A fost de acord. Nu stiu sa spun insa cat a costat, pentru ca mi-a fost facut cadou de catre parintii mei. Este urat sa intrebi cat a costat cadoul", a declarat Dana Savuica, la o emisiune de la Kanal D, informeazaLibertatea.

Mai sexy de atat chiar nu se poate! Delia si-a deschis larg picioarele si a filmat tot. Ce face Delia Matache atunci cand se plictiseste? Posteaza fotografii sexy pe retelele de socializare, bineinteles. Asa s-a intamplat si astazi, blondina "bombardandu-si" fanii cu mai multe imagini erotice. Aflata la filmarile noului ei videoclip, fosta componenta a trupei N&D s-a fotografiat in mai multe ipostaze de-a dreptul incendiare. Imbracata intr-o rochita roz, Delia si-a facut de cap in fata aparatului de fotografiat, pozandu-se cracanata, cu picioarele larg deschise, spre deliciul fanilor ei, care i-au apreciat gestul. "Sunt atat de cool", a scris frumoasa cantareata. Iar laudatorii chiar nu i-au murit, fanii dandu-i dreptate si postand mai multe mesaje de apreciere la adresa artistei, scrieCancan.

Catalin Botezatu, grav bolnav? S-a internat intr-o clinica din Istanbul. Dupa mesajul cutremurator publicat pe o retea de socializare, Catalin Botezatu s-a internat, miercuri, intr-o clinica din Istanbul. Se pare ca starea emotionala proasta a designerului ar fi fost cauzata de problemele de sanatate. Informatia a fost insa infirmata de o asistenta care lucreaza la clinica respectiva. "Am sunat de 2 ori azi la clinica. Initial, mi s-a spus ca nu este acolo. Si a doua oara mi s-a spus acelasi lucru, ca nu este internat acolo. Eu am intrebat daca Botezatu se afla sub investigatii acolo si raspunsul a fost negativ. Am constatat ca in acest spital exista o foarte mare transparenta. Am intrebat-o pe asistenta daca mai exista o alta clinica cu acelasi nume in Istanbul si mi-a spus ca nu", a declarat Mihaela Coposciuc, reporterul care a verificat informatia daca Botezatu este internat, anuntaClick.