"Mama Natura" iubeste din nou dupa divortul din 2012! Primele poze cu Roxana Ionescu si iubitul ei, un patron de club. Patron de club in Timisoara, barbatul care a convins-o pe Roxana sa-si dea din nou frau liber sentimentelor nu face... economie la afectiune. Paparazzii revistei Spy au fotografiat-o pe Mama Natura in compania noului iubit, intr-un elan de afectiune. De un an si jumatate a avut nevoie Mama Natura ca sa treaca de la statutul de femeie divortata, la cel de iubita... rasfatata! Daca infidelitatile fostului sot, cu sora nasei de cununie, au tinut-o departe de orice complicatii amoroase, se pare ca Roxana a revenit la sentimente mai... bune! Priviri cu subinteles, imbratisari fierbinti in vazul lumii, saruturi patimase... Cu gura pana la urechi si gesturi adolescentine, Mama Natura a aparut in lume alaturi de un barbat, pentru prima oara de la divort. Alesul e om de afaceri, are 32 de ani, il cheama Tinu si pare sa-i impartaseasca intru totul trairile... romantice, scrieCancan.

ÇARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Nicio clipa fara ea! Ce face Tuncay de dragul Andreei Marin. Andreea Marin si Tuncay Ozturk au o relatie stransa, care a evoluat rapid, drept dovada fiind faptul ca s-au casatorit la nici un an de cand au devenit un cuplu. Mai mult, medicul turc a luat decizia de a se stabili in Romania din luna august, totul de dragul Andreei. Conform ziarulring.ro, Tuncay a deschis prima afacere in tara in vara, iar sediul firmei se afla chiar in vila din Pipera unde locuiste Zana. Firma se numeste Welfare SRL si se ocupa cu "activitati de kinetoterapie" si "alte activitati referitoare la sanatatea umana". Potrivit Registrului Comertului, sediul social se afla la mansarda vilei unde locuiesc cei doi soti, in acelasi loc unde Andreea are biroul fundatiei "Pretuieste viata", anuntaClick.

Oana Roman nu ascunde nimic! Uite cate kilograme a luat in timpul sarcinii! Oana Roman va deveni pentru prima oara mamica in doar doua saptamani. Vedeta a dezvaluit la emisiunea lui Maruta cat a luat in greutate in timpul sarcinii. Oana Roman traieste cele mai frumoase momente din viata sa. S-a casatorit cu barbatul pe care il iubeste si, in doua saptamani va aduce pe lume primul ei copil. Vedeta a fost invitata la emisiunea pe care Catalin Maruta o modereaza la Pro TV, unde a marturisit cate kilograme a luat de cand este gravida. "Am luat 15-16 kilograme pana acum. Sper sa nu fie o explozie acum, in astea doua saptamani. Ma simt bine, nu mi s-au umflat picioarele, nu m-am umflat nici eu asa... Ultimele saptamani sunt cele mai grele si asta stiu toate femeile care au nascut. E cel mai greu acum, obosesc foarte tare, nu-mi mai gasesc o pozitie in care sa stau. Ma simt mare, mi se pare ca sunt cat o balena. N-am o burta foarte mare totusi, sunt rezonabila", a explicat Oana Roman, pentruLibertatea.

Smiley, calarit de 4 femei dezbracate! Orgia a fost filmata si a ajuns pe Internet. O partida de sex cu patru femei reprezinta, fara doar si poate, fantezia amoroasa a foarte multi barbati din intreaga lume. Smiley nu face exceptie, cantaretul aparand calarit - la propriu - de mai multe fete dezbracate. Din pacate pentru simpaticul artist, nu este vorba de viata reala, ci de ultimul lui videoclip, la piesa "SxPB". Clipul este un featuring al lui Tranda cu Grasu XXL si cu Smiley, a fost produs de Ha Ha Ha Production si Okapi Sound si a fost lansat luni. Videoclipul "SxPB" este, fara indoiala, cel mai sexy lansat in 2014 in industria noastra muzicala, iar Smiley apare asa cum niciun fan nu l-a vazut pana acum, scrieCancan.

Drogurile le-au adus moartea. Vedete internationale care au murit in urma unei supradoze. Moartea actorului Philip Seymour Hoffman care a fost gasit mort, duminica, in apartamentul sau din New York, in urma a ceea ce pare a fi o supradoza de cocaina, aduce aminte si de alte nume celebre care si-au gasit sfarsitul tot din cauza drogurilor. Astfel, printre cele mai mari vedete internationale care si-au gasit sfarsitul in urma consumului excesiv de droguri se afla John Belushi, Whitney Houston, Heath Ledger si Chris Farley. John Belushi a fost unul dintre cei mai mari actori de comedie de la Hollywood. El a murit in anul 10982, cand a fost gasit fara suflare intr-o camera de hotel, in urma unui cocktail de heroina si cocaina. Actorul a murit dupa ce Cathy Evelyn Smith, iubita s-a, i-a preparat amestecul fatal. Aceasta din urma a ajuns la inchisoare pentru 15 luni, anuntaClick.