E oficial! Bianca si Victor au depus azi dupa-amiaza actele de divort. Au iesit tinandu-se de mana de la notar! Dupa o casnicie-fulger, cu mai multa actiune decat au vazut unii in 100 de filme la un loc, Bianca si Victor au luat o decizie transanta in ceea ce priveste casatoria lor! Cancan.ro are dovada ca cei doi divorteaza si va prezinta fotografiile exclusive. De cateva minute, cuplul Bianca Dragusanu si Victor Slav este istorie! Prezentatorul nu pare sa fie cedat rugamintilor Biancai de a o ierta dupa escapada pe care aceasta a facut-o imediat dupa sarbatori (bizara coincidenta, in urma cu exact o luna!) alaturi de fostul iubit, Adrian Cristea, cu care s-a iubit trei zile si trei nopti, ca-n povesti. Povestea s-a transformat usor-usor intr-un cosmar pentru roscata, cand sotul ei a auzit ca a fost tradat si a decis sa puna punct unei casnicii de cinci luni, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Bomba anului! Alex Velea apare intr-o revista pentru homosexuali. Alex Velea a primit o lovitura dura in acest inceput de an. Imaginea sa a fost folosita intr-o publicatie dedicata comunitatii gay si care este publicata in Gran Canaria, o insula din arhipelagul Insulele Canare, ce apartine Spaniei. Cantaretul a fost surprins de cele aflate, iar reactia sa a indicat faptul ca acesta nu se va lasa pana ce autorii acestui material nu vor plati pentru actiunea lor. Velea are de gand sa-i actioneze in judecata pe cei care l-au distribuit pe coperta revistei dedicate homosexualilor. "Am aflat de la voi si va multumesc pentru asta. Ii vom actiona in instanta. Nu este normal si legal sa se foloseasca de imaginea mea pentru promovarea unui produs", a spus Alex Velea in exclusivitate pentru reporterii ziarului Libertatea.

Gabriela Cristea este insarcinata? Imaginile care o dau de gol. Vedeta Kanal d pare ca a abandonat lupta cu kilogramele. Sa fie acesta primul semn ca Gabriela Cristea s-a ingrasat pentru ca este insarcinata? Iubita lui Tavi Clonda a filmat recent videoclipul piesei "Te vreau langa mine", iar imaginile ridica semne de intrebare privind o eventuala sarcina. In clip, Gabrielei Cristea parca i s-a conturat burtica, iar in unele ipostaze poarta chiar bluze mai largi, tipic femeilor insarcinate. Intrebata daca este gravida. Gabriela Cristea a spus la Kanal d ca nu vrea sa comenteze pe marginea acestui subiect. Vedeta a alimentat astfel zvonurile, ea rezumandu-se sa afirme doar ca atunci cand se va intampla acest lucru va afla toata lumea vestea, informeazaClick.

Ei erau "greii" Bucurestiului acum 20 de ani! Uite cum se distrau la lautari Becali, Gheara, Andone, Balaci si Ogica! Sunt faimosi acum, dar la fel erau si in urma cu 20 de ani, atunci cand numele lor deschideau orice usa, iar cei mai tari lautari din Bucuresti abia ii asteptau pentru ca stiau ca este rost de banuti frumosi. CANCAN.ro prezinta imagini de colectie cu Victor Becali, Nicu Gheara, Gica Craioveanu, Ioan Andone, Ilie Balaci, Costica Stefanescu, Augustin Oneata si Stelian Ogica realizate in urma cu 20 de ani, atunci cand acestia dadeau tonul distractiei in cele mai renumite localuri din Capitala. "Spaima Loteriei" spune ca nu va uita niciodata acele vremuri, si ca in acea perioada s-a distrat cel mai bine, scrieCancan.

20 de barbati se bat s-o cucereasca pe "burlacita" Mantea. Andreea Mantea, una dintre cele mai sexy femei din Romania, este protagonista celui mai nou sezon al emisiunii "Burlacita", ce va incepe in curand la Antena 1. Focoasa bruneta va fi curtata de 20 de barbati unul si unul, care spera sa-i cucereasca inima. Dupa ce si-a incercat norocul in dragoste de mai multe ori, fosta "Fata de la pagina 5" a ziarului nostru a decis sa porneasca in aventura vietii ei: "Nu vad aceasta provocare ca pe un nou proiect, ci ca pe o experienta frumoasa si interesanta. Iti trebuie ceva curaj ca sa te poti implica intr-o astfel de provocare si deja, recunosc, sunt coplesita de emotii. Este ceva nou, ceva nebunesc, dar in acelasi timp chiar cred ca poate am sansa sa imi gasesc alesul", anuntaLibertatea.