Printesa Letizia a Spaniei si-a abandonat familia? Casa regala, zguduita de scandaluri uriase. Ultimii doi ani au fost extrem de grei pentru Casa regala spaniola, care trece de la un scandal la altul. Dupa ce au iesit la iveala amantlacurile regelui Juan Carlos, anul trecut, si una dintre fiicele lui, infanta Cristina, si sotul ei au fost pusi sub acuzare pentru spalare de bani si frauda. Acum, si cel ce va fi regele Spaniei, printul Felipe, e la un pas de divort. Casatoriti in urma cu 10 ani, cei doi pareau extrem de fericiti, iar nasterea celor doua fetite, infantele Leonor si Sofia, parea sa le intregeasca viata de vis. Totusi, lucrurile s-au schimbat in ultima perioada, iar cea care ar vrea sa renunte la tot este Letizia, fosta jurnalista, ce a mai fost casatorita inainte de a fi cu Felipe, noteaza Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Are 92 de ani si arata horror! Mama lui Sylvester Stallone recunoaste: "Parca am gura plina de nuci". Are 92 de ani, iar operatiile estetice i-au deformat fata. Oamenii se sperie de ea cand o vad pe strada. Jackie Stallone, mama lui Sylvester Stallone, se tine bine la varsta sa. Femeia de 92 isi face singura cumparaturile si iese in fiecare zi din casa pentru a face putina miscare. Operatiile estetice sunt insa marea ei problema. Efectele adverse ale acestor operatii o fac sa arate groaznic. Mama lui Stallone a fost vazuta ultima oara in timp ce isi facea cumparaturile la un magazin din apropierea casei, informeaza Cancan.

Ce parinti are Bieber! Mama o drogata, tata un puscarias! Justin Bieber s-a jucat cu focul in ultima vreme, iar tatal lui i-a stat mereu pe-aproape. Trecutul lui Jeremy a iesit insa la lumina, fiind arestat de cateva ori pentru comportament violent. Justin Bieber n-a avut o copilarie usoara! Parintii sai, Patti Mallette (37 de ani) si Jeremy Bieber (38 de ani), s-au despartit pe cand acesta avea doar 10 luni. Crescut cu multe greutati de mama lui, baiatul a fost scapat de sub control. La 19 ani, idolul adolescentelor a ajuns sa bea si sa se drogheze cot la cot cu Jeremy prin cluburi de noapte. Apoi a fost arestat pentru ca a participat la curse de masini, noteaza Click.

Parintii lui Bogdan Lobont si-au pierdut casa! Ioan si Lenuta Lobont n-au scapat de ce le era mai frica. Vila cu un etaj in care locuiau, amplasata pe un teren de 1.012 metri patrati, si o a doua proprietate de 593 de metri patrati, pe care intentionau sa-si ridice o alta locuinta, ambele situate in comuna ilfoveana Cernica, au fost vandute la licitatie. Nu din dorinta lor, ci la cererea unei banci, care a vrut astfel sa recupereze o datorie neachitata. Datorie pe care n-o facusera ei, ci fiul lor, Bogdan, portarul lui AS Roma si al nationalei Romaniei! Mai exact, fotbalistul a facut in 2009 un imprumut bancar de 200.000 de euro, planuind sa se lanseze in afaceri in capitala Italiei. Creditul i-a fost acordat contra unei garantii ipotecare, iar parintii au fost de acord sa-l gireze cu o vila si cu un teren pe care si le cumparasera cu bani primiti din partea fiului, scrie Libertatea.

Becali sufera atat de tare in inchisoare incat se teme ca va muri! Vezi ce marturisiri cutremuratoare le-a facut colegilor. Starea de sanatate a lui Gigi Becali continua sa se inrautateasca dupa gratii, iar finantatorul Stelei spune ca nu stie cat va mai rezista in aceste conditii. Becali, care se afla in prezent la Penitenciarul Poarta Alba, a cerut judecatorilor sa dispuna eliberarea sa provizorie deoarece trebuie sa se opereze urgent de hernie de disc. Magistratii urmeaza sa dea un verdict in 19 februarie. Intre timp, apropiatii sai spun ca starea de sanatate a finantatorului Stelei se inrautateste pe zi ce trece. Potrivit surselor Cancan, Gigi Becali a fost deranjat de faptul ca unii au facut misto de faptul ca nu poate sa manance branza si pastrama dupa gratii, si a spus ca putini s-au gandit cat de mult sufera din cauza problemelor medicale. Finantatorul Stelei a mai afirmat ca nu stie cat mai rezista in inchisoare in conditiile in care are nevoie urgenta de operatie, si ca spera sa poata face interventia chirurgicala cat mai repede.

Bianca, te-au parasit toti prietenii? Aflata pana acum intr-un celebru triunghi amoros, Bianca Dragusanu a ramas si fara Victor Slav, de care a divortat pe 6 februarie, dar si fara eternul amant Adrian Cristea, care nu vrea sa iasa din barlog. Roscata a fost surprinsa singura-cuc, la un restaurant din Herastrau. S-a maritat pe 6 septembrie, iar pe 6 februarie a ajuns la notar cu actele de divort! Nimic nu ne mai poate surprinde in cazul Biancai Dragusanu (31 de ani), care parca traieste si actioneaza dupa scenariul unei telenovele. Totusi, in prima ei zi de femeie divortata in acte, roscata a fost prea obosita pentru a mai iesi in evidenta cu ceva, asa ca a preferat sa stea inchisa in casa si sa se gandeasca, probabil, incotro sa o apuce de acum inainte, scrie Click.