Urmariti de ghinion! Majoritatea vedetelor casatorite de Ziua Indragostitilor au divortat! Valentine's Days este considerata peste tot in lume ca fiind ziua dragostei, acesta fiind motivul pentru care multe cupluri aleg sa se casatoreasca. Numai majoritatea cuplurilor de vedete care si-au unit destinele in aceasta zi nu s-au bucurat de casnicii durabile, fiind urmarite parca de ghinion. Cantaretul Prince a crezut ca si-a gasit marea dragoste in momentul in care a intalnit-o pe Mayte Garcia, una dintre dansatoarele din trupa care il insotea in turneu. Starul era convins ca erau suflete pereche, care s-au intalnit intr-o alta viata in Egiptul antic si de aceea s-a grabit sa ajunga cu aleasa lui in fata altarului de Ziua Indragostitilor in 1996, noteaza Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Megan Fox a nascut cel de-al doilea copil! Cum se simt mama si copilul. Megan Fox a nascut joi pentru a doua oara. Vedeta de la Hollywood si sotul ei, Brian Austin Green, au intampinat venirea pe lume a unui nou copil, conform contactmusic.com. Megan si Brian mai au un baiat, pe Noah, in varsta de doi ani. Actorul, cunoscut pentru rolul sau din Beverly Hills, are un alt fiu, dintr-o relatie anterioara: Kassius are 11 ani. Sarcina actritei din "Transformers" nu a fost deloc una usoara. Ea a recunoscut ca "primul trimestru a fost dificil. Nu am timp sa ma gandesc la sarcina insa, Noah ma tine mereu ocupata", conform Click.

Distrus de cancer, un cantaret celebru recunoaste pentru prima data orgiile bahice si excesele tabacice la care era "vioara intai". De aproape trei ani, Leo Iorga se lupta cu cancerul la plamani, insa fara a se da batut. Atunci cand ii este greu, gandul ii zboara la anii tineretii, in care isi facea de cap alaturi de prieteni si colegi de trupa, uneori pana a doua zi. Perioada comunista a insemnat pentru multi romani un adevarat cosmar, din cauza lipsurilor si a cenzurii. Pentru unii, insa, a fost cea mai frumoasa perioada din viata lor, perioada in care erau tineri si plini de viata. Leo Iorga este unul dintre cele mai bune exemple ale faptului ca acea epoca a avut si partile ei bune. Leo Iorga a povestit pentru Cancan. ro cum au fost pentru el anii in care era lipsit de griji si, mai ales, acei ani in care boala nu ii dadea, inca, tarcoale.

Rocsana Marcu, aparitie interzisa minorilor! Uite cum si-a aratat sanii,in direct, la TV. Rocsana Marcu si Razvan Boteazatu, gazdele emisiunii "Star Matinal", de la Antena Stars s-au apucat de cantat. Ei au fost invitati vineri in emisiunea Simonei Gherghe, "Acces Direct", unde s-au distrat pe scena, cantand, insa Rocsana a facut o gafa imensa. Vedeta a imbracat o bluza din dantela, fara sutien, avand parte din dreptul sanilor acoperita de un alt material. Totusi, in timpul reprezentatiei de cantec si dans, materialul suplimentar i-a jucat o festa Rocsanei, facand-o sa isi arate sanii in toata splendoarea, informeaza Libertatea.

I-a luat vila de 150.000 euro, de Ziua Indragostitilor. Pentru Ellie White si Doru Tinca ieri a fost cu adevarat Ziua Indragostitilor. Solista a aflat de la logodnicul ei ca peste o luna se vor muta intr-o noua casa, una cu etaj si sapte camere. Vila a costat 150.000 de euro si se afla in Corbeanca, la cativa kilometri departare de Bucuresti, intr-o zona verde. Anul trecut, in noiembrie, au fost la un pas de a porni pe drumuri separate. Dupa o luna de neintelegeri, Ellie White (29 de ani) si Doru Tinca (34 de ani) si-au dat seama ca familia lor este mai importanta decat orice. Chiar daca nu s-au casatorit, cei doi au un baietel, Mihaita (un an si trei luni), care i-a motivat sa-si mai dea o sansa. Ieri, de Ziua Indragostitilor, solista a aflat ca logodnicul ei i-a facut un cadou impresionant, scrie Click.

Am dezgropat cel mai mare secret al lui Ceausescu! Elena nu era singura femeie din viata "raposatului". Pe cine "iubea" in secret. Are 56 de ani, insa inca impresioneaza cu frumusetea sa. Pe vremea comunista, Matilda Pascal Cojocarita a castigat opt concursuri de Miss, pentru ca mai apoi sa fie considerata chiar de Nicolae Ceausescu drept "cea mai frumoasa femeie din tara". De mai bine de 20 de ani este omologata drept una dintre vocile de aur ale Romaniei, avand spectacole in intreaga lume. Insa, inainte de a impresiona prin voce, Matilda Pascal Cojocarita impresioneaza prin frumusete, fiind complimentata de cei mai puternici oameni ai lumii .Printre cei care nu au ramas indiferenti in fata calitatilor fizice ale interpretei de muzica populara s-a numarat si Nicolae Ceausescu, noteaza Cancan.