Andreea Marin se pregateste sa faca anuntul-bomba cat de curand! Ar putea fi chiar gemeni! Vezi declaratia care o da de gol. De cand si-a schimbat complet modul de viata, Andreea Marin parca radiaza de fericire. Este mai mult decat evident ca Tuncay are contributia lui semnificativa. "Zana" este atat de fericita incat isi doreste sa mareasca noua familie cu cel putin un copil. Dupa ce s-a despartit de Stefan Banica Jr., nimeni nu spera ca Andreea Marin sa vrea sa-si refaca viata intr-un timp record. Totusi, inevitabilul s-a produs si, la nici un an de la pronuntarea divortului, "Zana" s-a recasatorit cu mai tanarul ei partener, Tuncay. Mai mult, Andreea Marin "loveste" cu o declaratie surprinzatoare, pe care insa nimeni nu se mai astepta sa o auda, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Adrian Cristea: "Bianca e bolnava dupa sex in grup!" Trecutul se intoarce impotriva ei! In plin divort, Bianca Dragusanu e urmarita de aventurile pe care le avea cand nu era maritata. Un nou scandal e pe cale sa izbucneasca dupa ce Renata, iubita lui Leo de la Strehaia, a facut publice cateva conversatii incendiare pe care le-a avut cu fotbalistul. Acesta ii povesteste ca roscata a luat parte la show-uri porno in grup. Nici bine nu s-au stins ecourile escapadei de la Paris si a mesajelor pe care le-ar fi schimbat cu fotbalistul in ziua cununiei, ca Bianca intra intr-un nou scandal de proportii, culmea, tot din cauza fostului iubit. Cunoscut pentru renumele de crai, care schimba femeile ca pe sosete, Adrian Cristea a povestit cu lux de amanunte cum fosta sa iubita ar fi si ea mare amatoare de partide de amor in grup. Fotbalistul i-ar fi marturisit Renatei, pe care incerca sa o agate pe o retea de socializare, ca Bianca ar fi acceptat sa faca sex cu el si cu prietenul lui cel mai bun, Alex, dar si cu alte femei, intre care Roxana Nemes si Morgana, o alta fosta cucerire a "printului", anuntaClick.

Moda anilor '90. Mai stii cum se imbracau vedetele? Poze haioase. Adevarul este ca moda revine si unele elemente din tinutele anilor '90 se regasesc si azi pe scena. Chiar si asa, tinutele vedetelor din anii '90 raman destul de haioase. Iata cele mai reprezentative poze! Fetele de Andre, Andreea Balan si Andreea Antonescu, dadeau tonul in moda la sfarsitul anilor '90 si inceputul anilor 2000. Cu toatele ne doream pe atunci tinute sexy ca ale lor. Acum, incaltarile cu talpa groasa si maiourile decoltate de piele par mai mult amuzante. Anda Adam era una din cele mai admirate vedete feminine, iar tinutele ei faceau furori peste tot prin tara. Cine nu si-ar fi dorit sa aiba ocazia de a purta un sutien cu sute de pietricele? Anda prefera hainele lucioase, si mai ales pantalonii evazati cu fusta peste, informeaza Libertatea.

Loredana Chivu are cei mai mari sani din showbiz, dar arata dezastruos! Pana si ei ii vine sa o ia la fuga atunci cand se dezbraca. Are nu una, nici doua, ci trei interventii la nivelul sanilor, insa nici asa nu poate spune cu mana pe inima ca este pe deplin multumita. Loredana Chivu a ramas cu sase cicatrice care sunt mai mult decat vizibile atunci cand isi da hainele jos. Din dorinta de a atinge perfectiunea, Loredana Chivu a ajuns in momentul de fata sa nu-si poata arata sanii pe care i-a visat inca din adolescenta. Mai precis, din cauza cicatricelor, asistenta TV trebuie sa fie atenta la ce vestimentatie poarta si mai ales la decupajele tinutelor, in jurul sanilor, incat sa nu i se vada semnele inestetice, scrieCancan.

Nu se mai ascund! Antonia si Alex Velea, impreuna. De la evenimentul de lansare a colectiei "Fratziwear" nu putea lipsi Antonia, semn ca nu se mai fereste sa apara in acelasi loc cu iubitul ei, Alex Velea. Imbracata intr-o fusta de piele si intr-un tricou mulat, cu mesajul "I wish...Saorma" (as dori saorma), solista a fost in centrul atentiei, dar nu a dorit sa raspunda la intrebarile referitoare la relatia ei cu Alex Velea. Ba mai mult, Antonia a refuzat sa apara impreuna cu acesta in fotografii si a pastrat distanta, anuntaClick.