O cantareata de la noi care innebunea barbatii arata exact ca acum 12 ani cand aparea goala. Anamaria Ferent se bucura de succes fulminant cu trupa Demmo pe vremea cand a acceptat sa isi arate nurii in paginile revistei Playboy. Imaginile cu artista, goala pe un vapor, au facut senzatie in anul 2002, insa cu siguranta vor starni fantezii si acum. Dupa 12 ani, Anamaria Ferent demonstreaza ca poate sa arate impecabil fara prea mare efort. Dovada stau ultimele fotografii cu artista, in care arata impecabil, fiind supla si fara vreo urma de celulita sau vreo imperfectiune a pielii. Daca privim insa, in urma, cantareata a avut mereu cu ce sa se mandreasca, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Bodo e tatic! Cantaretul nu are unul, ci doi copii, pe care ii creste. Cantaretul radiaza de fericire. El si sotia sa, Loredana, au devenit parinti! Desi au incercat sa sa aiba propriul bebelus, solistul a hotarat sa recurga la varianta de rezerva, cea a adoptiei. De curand, Bodo si sotia sa Loredana, cu care s-a casatorit in urma cu aproape cinci ani, au luat acasa doi copii carora le ofera toata dragostea ca si cum ar fi parte din ei. "Este senzational sa fii tata. Avem bona, pentru ca nu se poate cu doi. Eu sunt mai mult plecat, Loredana sta acasa cu ei. Am luat doi baietei fara posibilitati sa-i crestem noi, pentru ca acasa sunt in siguranta. La noi e dragoste. Sunt de varste diferite, insa diferenta este foarte mica" a spus Bodo la emisiunea "La Maruta", anuntaClick.

Pur si simplu n-are mila de pulsul barbatilor! Delia s-a tuns bob si a pozat ara sutien. Delia si-a obisnuit fanii cu fotografii extreme de sexy si de provocatoare, asa cum este cazul imaginii de mai jos, in care cantareata apare intr-o ipostaza ce creeaza palpitatii. Fanii artistei sunt entuziasmati de-a dreptul de initiativa favoritei lor, care le-a infierbantat gandurile cu o poza extrem de provocatoare, in care lasa sa se vada suficient cat sa ridice pulsul. Si pe buna dreptate, pentru ca la aceasta fotografie, artista si-a schimbat complet stilul. S-a tuns bob, si-a facut si breton, s-a dezbracat complet si a pozat topless. Dupa postarea imaginii pe contul sau de Facebook, prietenii virtuali ai Deliei Matache au ramas muti de placere cand au vazut ce surpriza de proportii le-a pregatit populara si indragita cantareata, informeazaLibertatea.

Imaginea care te va bantui! Oana Roman a pozat dezbracata cu doua zile inainte de a naste. Oana Roman va aduce pe lume astazi primul ei copil. Pentru a nu uita niciodata chinurile prin care a trecut, Oana a decis sa isi arate burtica intr-un pictorial extrem de provocator. A renuntat la inhibitii si si-a aratat burtica intr-un pictorial realizat cu doar doua zile inainte sa nasca. Oana Roman apare imbracata cu un sutien negru si niste pantaloni lejeri, inainte de a o aduce pe Maria Isabel. "Dragii mei sunt pe ultima suta de metri! Vineri dimineata voi merge la spital pentru a naste! Incep sa am emotii, firesti dealtfel, si fac ultimele pregatiri! Astazi am semnat si contractul pentru kitul de recoltare a celulelor stem", a spus Oana Roman pe Facebook, scrieCancan.

Cu sanii lasati in public! Ce vedeta s-a afisat asa. Lady Gaga nu are niciun fel de inhibitii si nu se teme sa iasa pe strada in tinute cu adevarat nonconformiste. Dupa ce a parasit hotelul doar in costum de baie, cantareata de 27 de ani a mers la cina intr-o rochie semnata Alexander Wang care a lasat la vedere mai mult decat s-ar fi asteptat cei aflati in restaurantul ales de Gaga. Tinuta alba acoperea doar partea din fata a sanilor, iar Gaga si-a expus spatele, dar si sanii din lateral in timpul iesirii din New York. Din nefericire, solista nu se poate lauda cu sani perfecti: se vede foarte clar ca bustul lui Gaga a fost afectat de gravitatie mult prea devreme Si pentru a se asigura ca toate privirile sunt atintite asupra ei, artista a purtat si o creasta din pene pe cap, anuntaClick.