Demi Moore a schimbat 4 iubiti in 4 luni. Mai ceva ca in tinerete! Dupa ce a divortat de Ashton Kutcher, care era cu 16 ani mai mic decat ea, Demi Moore schimba iubitii pusti ca pe ciorapi. Recent, a fost vazuta giugiulindu-se cu doi tinerei. E greu sa tii pasul cu viata amoroasa a lui Demi Moore. Desi are 51 de ani, actrita se simte in mare forma si isi traieste viata din plin numai cu tinerei. Martea trecuta, Demi s-a afisat cu actorul Sean Friday (27 de ani) la concertul fiicei ei, dupa ce toata lumea o stia cuplata cu actorul Alex Pettyfer (23 de ani), noteaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Obama a pus ochii pe o actrita tinerica! Presedintele american Barack Obama pare ca are o adevarata pasiune pentru actrite. Dupa ce s-a zvonit ca ar fi avut o idila cu frumoasa Kerry Washington, acum un site american anunta ca liderul de la Casa Alba a facut o adevarata pasiune pentru Alexandra Daddario. Presedintele american e casatorit de 22 de ani cu Michelle Obama, insa acest lucru pare ca nu il impiedica sa-si declare admiratia pentru alte femei. Astfel, dupa ce tabloidele din intreaga lume au scris ca Barack Obama (52 de ani) ar fi avut o idila cu frumoasa Kerry Washington, acum acesta se pare ca a dat-o uitarii si s-a reorientat spre o actrita mult mai tanara, Alexandra Daddario, in varsta de 27 de ani, relateaza Libertatea.

Din "Print", cersetor! Scandalul cu Bianca l-a falimentat! Adi Cristea a ajuns la fundul sacului si nu mai stie incotro s-o apuce. A reusit sa o desparta pe Bianca Dragusanu de Victor Slav, insa si-a compromis serios cariera. Aflat pe faras la Steaua, Adrian Cristea este disperat sa plece sa joace in strainatate. Insa, din cauza scandalurilor, el nu este dorit de nicio echipa. Ajuns la varsta de 30 de ani, Adrian Cristea simtea ca este "pe val". Pana nu de mult era pe punctul de a semna cu o echipa din Israel, unde urma sa castige un salariu destul de bun, iar pe deasupra reusise sa o duca pe Bianca intr-o vacanta romantica, la Paris. "Printului" nu i-au iesit insa lucrurile asa cum isi dorea, iar acum are grave probleme, din toate punctele de vedere, scrie Cancan.

Inna, ce bine te distrezi cu fotograful la Bran! E tanara, frumoasa, celebra, motive suficiente pentru a deveni tinta unor barbati care si-o doresc alaturi. De cand s-a despartit de impresarul ei, Inna s-a ocupat mai mult de muzica si mai putin de sufletul ei. Iata insa ca noi am surprins-o cu un barbat. Sta mai mult in strainatate decat in tara natala si face bani pe banda rulanta din concerte. Inna (27 de ani), pe numele ei adevarat Elena Alexandra Apostoleanu, este o prezenta rara pe meleagurile autohtone, insa atunci cand vine in Romania nu poate trece neobservata, noteaza Click.

Am trait s-o vedem si pe-asta. Dupa divort, Dragusanca fuge la manastire. Bianca Dragusanu (31 de ani) promite ca se face fata cuminte. Satula de scandalurile in care a intrat singura, frumoasa roscata promite mari schimbari in viata ei. Si nu doar la capitolul imagine ori in cariera. Diva isi doreste sa plece in... pelerinaj, la manastiri, unde sa-si gaseasca linistea sufleteasca. E mai hotarata ca niciodata sa intoarca foaia, sa se cuminteasca, sa scape de gura lumii. Bianca Dragusanu vrea o alta viata. Pentru inceput, ea si-a schimbat culoarea parului, informeaza Libertatea.

Luciu e disperata din cauza bubelor care i-au invadat fata! Medicii n-au nicio explicatie, iar ea pierde contract dupa contract. Invitata sa participe la cateva evenimente mondene, pentru care ar fi primit o suma frumoasa de bani, Nicoleta Luciu a fost nevoita sa refuze. Motivul? Inca are fata plina de bube si nu vrea sub nicio forma sa fie vazuta de cineva in asemenea ipostaza. Inceputul de an a fost unul dezastruos pentru Nicoleta Luciu, care s-a umplut de bube pe fata, fara a avea vreo explicatie medicala. In ciuda faptului ca a batut spitalele in lung si in lat si a folosit fel de fel de tratamente, pentru ca tenul sau sa fie la fel ca inainte, Nicoleta Luciu are fata tumefiata si nu prea iese in public, scrie Cancan.