Naomy: "Am castigat 100.000 - din prostitutie, dar i-am cheltuit pe droguri!". Naomy va incerca sa straluceasca azi, pe scena finalei nationale a Eurovision, alaturi de alti 11 solisti de calibru, toti manati de dorinta de a reprezenta Romania la marea competitie din Danemarca. A primit felicitari si de la dusmani pentru performanta de a ajunge pana aici, insa solistul transsexual nu mai simte nici o bucurie launtrica. E prea tarziu. Are 36 de ani. Visa ca talentul vocal nativ sa-i fie recunoscut pe cand avea 20 de ani, cand toate gandurile si energia si le-a investit in muzica si cand dadea din coate sa ajunga in fata. N-a fost sa fie cand si-a dorit. In urma cu patru ani, satula de infrangeri, a parasit Romania si a ajuns sa se prostitueze. A lucrat in mai multe bordeluri din Germania. A castigat bani cat sa-i invarta cu lopata, dar i-a prapadit pe droguri, noteaza Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Marijuana si-a caftit barbatul! Tatal fostei vedete face declaratii incredibile: "Nu a fost prima data cand l-a batut". In timpul unei dispute cu sotul ei, Marijuana, alias Dana Coteanu, si-a iesit din fire si l-a luat la bataie. S-a intamplat in urma cu o luna, cand Dana s-a enervat pe Sebi ca nu vrea sa mearga la munca. Acum 5 ani, Marijuana si-a batut si tatal. Se au ca soarecele si pisica, ba chiar au fost la un pas de divort, dar s-au razgandit. Marijuana, alias Dana Coteanu, si sotul ei, Sebi, au avut in urma cu o luna un scandal, care a degenerat. Discutia in contradictoriu a plecat de la faptul ca sotul ei nu s-ar omori cu munca, motiv pentru care nu se ajung cu banii. Castigurile din vanzarea bijuteriilor facute de Marijuana sunt insuficiente. Cei doi o au in grija si pe fetita lor de doar trei luni, iar cresterea unui bebelus implica multe cheltuieli. Cearta dintre Dana si Sebi a scapat de sub control, iar fosta interpreta de hip-hop a sarit la bataie, informeaza Cancan.

Kate Moss, goala pe coperta unei reviste pentru barbati. Este una dintre cele mai importante si mai controversate nume din industria modei si, la 40 de ani, Kate Moss nu da semne ca vrea sa se cuminteasca. Dupa ce a pozat in Playboy pentru a-si serba ziua anul trecut, fotomodelul englez a realizat o noua sedinta foto incendiara. Kate a pozat pentru revista franceza pentru barbati Lui. Pe coperta publicatiei, vedeta sta pe un scaun, cu spatele la privitor, picioarele desfacute si complet goala. Sedinta a fost realizata de un fotograf la fel de controversat ca fotomodelul, Terry Richardson, care a mai colaborat cu nume precum Jared Leto si Miley Cyrus, scrie Click.

Claudia Schiffer: "Un seic mi-a oferit pentru o noapte de sex 1.500.000 $". Celebrul supermodel Claudia Schiffer continua sa faca furori in randul barbatilor, chiar daca s-a retras de pe podiumuri. Aceasta a marturisit ca a primit o propunere indecenta de la un print arab care i-a oferit suma de 1.500.000 de dolari ca sa mearga cu el la o cina romantica urmata de o partida de sex. Frumoasa blonda spune ca ea a refuzat propunerea fara sa stea pe ganduri, insa cunoaste alte colege de breasla, la fel de faimoase, care au acceptat astfel de cereri, anunta Libertatea.

Jennifer Lopez nu poate sta fara asta! Lucrul de care vedeta este dependenta. Jennifer Lopez, jurata de la emisiunea American Idol din America a declarat ca este dependenta de prajituri. Vedeta in varsta de 44 de ani ani sustine ca mananca chipsuri de ciocolata aproape in fiecare zi. Jennifer lopez a facut aceasta declaratie dupa ce a fost rugata sa zica 5 lucruri despre ea in doar 20 de secunde, noteaza Cancan.

Renee Santana, epuizata inainte de finala Eurovision. Renee Santana, una dintre concurentele la Eurovision, a fost epuizata din cauza faptului ca a schimbat fusul orar, dupa ce acum trei zile s-a intors din Mexic. Ca dovada a acestui lucru sta faptul ca a adormit in timpul repetitiilor, in culise Compozitorul ei, Mihai Alexandru, a dat dovada de faptul ca are grija de ea, aducandu-i sa manance ceva pentru a o pune pe picioare. Finala nationala Eurovision va fi transmisa sambata seara de TVR 1, TVR HD si tvrplus.ro, in direct, de la 20.30 la 23.10, scrie Click.