Acum suceste mintile barbatilor, dar inainte... Cum arata Monica Gabor cu pampoane si uniforma de scoloratia! Monica Gabor isi aminteste cu placere de copilarie si de perioada in care era pe bancile scolii, in clasa intai. Vedeta a postat pe contul sau de Facebook o imagine neasteptata. Monica Gabor a tinut sa le arate admiratorilor sai cum arata in perioada in care era in clasa intai, la scoala. Vedeta apare imbracata in celebra uniforma cu patratele albastre si albe, dar si cu pampoane in par. Ea a postat fotografia insotita de comentariul "Semanam? Am fost si eu o fetita cu fundite..", scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Andreea Balan si-a umflat sanii din nou! Cum arata noul bust al blondei. Se pare ca Andreea Balan si-a tunat din nou bustul impresionant. Cantareata si-a aratat noile achizitii pe internet, incingand imaginatia barbatilor. Cu toate ca a negat mereu ca si-ar fi facut operatie de marire de sani, se pare ca bustul Andreei Balan a suferit noi modificari, marindu-si dimensiunea. Cantareata a postat pe o retea de socializare o imagine in care decolteul generos lasa sa se vada sanii mariti. "Esti sexoasa"/ "ai facut sex nebunatico!!!"/ "Ke provokatoare esti mami", sunt doar o parte dintre comentariile transmise de prietenii virtuali artistei, anuntaClick.

Teo Trandafir s-a resemnat, dupa ce a luat plasa in amor: "Nu-mi mai sta capul la barbati, m-am lecuit". Teo Trandafir spune ca, pana la 45 de ani, s-a lecuit si nu mai vrea sa auda de barbati. Cum in amor nu a avut succes, vedeta Kanal D a renuntat la cariera politica si la afaceri pentru a-si dedica viata televiziunii si fiicei ei, Maia. N-are noroc in dragoste si pace! Dupa un mariaj de sase ani cu pilotul Alexandru Trandafir si dupa o casatorie de numai sase luni cu Constantin Iosef, barbatul pe care l-a cunoscut pe un site de socializare, vedeta TV pare hotarata sa renunte la visul de a se mai marita: "Nu imi sta gandul la barbati acum. M-am lecuit! Nu mai vreau sa aud de barbati! Viata mea in prezent inseamna doar emisiunea Teo Show, de la Kanal D, pe care o prezint. Nu am planuri de vacanta, nici nu am cum sa plec, iar in timpul liber am grija de Maia. Nici de afaceri nu ma mai ocup, imi ajunge teapa pe care mi-am luat-o, cred ca nu sunt construita pentru a fi o femeie de afaceri. De politica nici nu se mai pune problema sa ma mai atraga in vreun fel. Acum viata mea este televiziunea. Atat!", a declarat Teo Trandafir pentruLibertatea.

Vrea sa revina pe scena, dar refuza oferte pe banda rulanta! Ce tarif are Alexandra Stan pentru concertele in provincie. Dupa bataia primita de la impresarul si iubitul sau, Marcel Prodan, Alexandra Stan si-a crescut tariful, fiind convinsa ca va rupe piata. Acum, ea cere 2000 de euro pentru a sustine un recital, motiv pentru care organizatorii nu se bat pe ea. Milioane de romani au urmarit cu sufletul la gura drama prin care a trecut Alexandra Stan. In vara anului trecut, artista aparea la televizor cu fata tumefiata de lovituri. Pe atunci, solista marturisea cu lacrimi in ochi ca a fost batuta cu bestialitate de iubitul si impresarul sau, Marcel Prodan, pe care l-a si dat in judecata. O perioada, Alexandra nu a iesit din casa si a mers saptamanal la psiholog. Astazi, frumoasa blondina a trecut peste drama prin care a trecut si isi vede mai departe de viata, scrieCancan.

Oana Roman si-a inregistrat fetita! Ce decizie surprinzatoare in privinta numelui micutei au luat proaspetii parinti. Oana Roman si sotul ei, Marius Elisei, si-au inregistrat la Primarie fetita, pe micuta Maria Isabela. Surpinzator este faptul ca fetita nu va purta numai numele tatalui, asa cum se obisnuieste, ci si numele mamei. Oana Roman si sotul ei, Marius Elisei, traiesc cele mai emotionante si mai frumoase momente din viata lor de parinti.Cei doi soti au mers, marti, sa-si inregistreze bebelusul la Primarie, pentru a le fi eliberat certificatul de nastere al acesteia. Vedeta a dezvaluit in cadrul unui interviu acordat emisiunii ￯Povestiri adevarate" ca fetita va purta atat numele sotului ei, cat si numele ei. ￯A trebuit sa venim amandoi, pentru ca ne-am dorit sa poarte numele amandurora", a declarat Oana Roman, anuntaClick.