Scandalul de plagiat se amplifica! Paula si Ovi risca excluderea de la Eurovision! Presedintele juriului confirma:"Sunt asemanari". A trecut aproape o saptamana de la selectia nationala Eurovision, insa discutiile sunt mai aprinse ca niciodata. Acuzatiile de plagiat care planeaza asupra melodiei castigatoare par a avea un sambure de adevar si recunoaste asta chiar si Madalin Voicu. S-a terminat selectia pentru Eurovision, insa discutiile pe marginea concursului sunt departe de a se fi incheiat. Acuzatiile de plagiat sunt de departe cele mai grele din cate au fost aruncate zilele acestea. Mai multe voci au sustinut faptul ca piesa castigatoare, cea a Paulei Seling si a lui Ovi ar semana 1:1 cu melodia "Neon Lights" a lui Demi Lovato, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Da inapoi din fata divortului de Victor Slav? Ce spune Bianca Dragusanu. Dupa ce a vorbit despre experienta neplacuta prin care a trecut intr-un club din Bucuresti, unde a lesinat, Bianca Dragusanu a vorbit la "Un Show Pacatos" depsre divortul de Victor Slav, al carui termen in instanta se apropie. Blonda a declarat ca nu vrea sa vorbeasca despre acest subiect insa a dorit sa dezminta zvonurile potrivit carora ar avea planuri sa dea inapoi. "O sa merg la termenul de divort. Nu ma mai gandesc sa dau inapoi. Nu va fi nicio surpriza din punctul acesta de vedere", a declarat Bianca Dragusanu la "Un Show Pacatos", anuntaClick.

Filmuletul care face inconjurul lumii. O mare vedeta surprinsa dezbracata la dus. Filmata in timp ce se dezbraca. Filmuletul in care un celebru ingeras Victoria's Secret Miranda Kerr a ramas in pielea goala face senzatie pe internet. Miranda Kerr este obisnuita sa-si arate formele in cele mai sexy costume de baie si piese de lenjerie intima, avand in vedere ca este unul dintre cei mai apreciati ingerasi Victoria's Secret. Totusi, nimeni nu se astepta ca aceasta sa fie protagonista unui filmulet comercial, in care se dezbraca atat de inhibitii, cat si de haine si isi arata corpul perfect, informeazaRTV.

Transformari uluitoare! Descopera vedetele care au slabit enorm pentru rolurile din filme! Cariera de actor cere multe sacrificii si nici un star cu adevarat important nu se da in laturi atunci cand vine vorba de provocari, oricat de dure ar fi acestea. Anne Hathaway a stiut din momentul in care a primit rolul unei prostituate ce moare de foame in filmul "Les Miserables" ca va trebui sa slabeasca enorm. Ea a impresionat insa o lume intreaga cu sacrificiile facute pentru rol, pentru care a dat jos aproape 12 kilograme. "Am slabit 4,5 kg in 3 saptamani cu ajutorul unei diete de detoxifiere, dupa care inca 7 in 14 zile cu ajutorul exercitiilor si pentru ca ma abtineam de la mancare, ceea ce nu recomand nimanui. Si cand eram adolescenta incercam tot felul de nebunii, dar nu recomand asta nimanui. Nu a fost deloc 'fun' sa slabesc atat. Am fost sub vizorul unui nutritionist si un medic ma consulta periodic" a spus Anne, care a devenit atat de fragila incat si-a rupt mana la prima cazatura, scrieLibertatea.

A fost dragoste la prima vedere! Nutu Camataru a furat-o pe "Brazilianca" lui de langa un alt barbat celebru. S-au cunoscut in urma cu aproape doi ani, iar de atunci sunt nedespartiti. Nutu Camataru si "brazilianca" lui s-au cunoscut intr-un restaurant de manele, iar cel care le-a facut cunostinta a fost nimeni altul decat manelistul Adi de la Valcea. In urma cu nici o luna, Nutu Camataru s-a recasatorit cu aleasa inimii sale, o bruneta focoasa, pe nume Claudia, in varsta de 23 de ani. Cununia civila a avut loc in penitenciar, insa insurateilor nu le-a pasat, fiind dornici sa formeze o familie si din punct de vedere legal. Ion Balint nu a fost insa primul barbat celebru care a pus ochii pe Brazilianca, anuntaCancan.

Lavinia Parva, grav bolnava? Ce spune bruneta despre starea ei de sanatate. Recent, au aparut zvonuri in presa ca Lavinia Parva sufera de hipertiroidism si are mari probleme din cauza bolii. Iubita lui Stefan Banica Jr. nu ar fi putut sa respire noaptea din cauza glandei tiroide, iar medicii au fi sfauit-o sa se opereze cat mai repede. Lavinia s-a grabit insa se clarifice situatia si a subliniat ca si-a facut analize, intr-adevar, dar e cat se poate de bine. "Sunt perfect sanatoasa. Nu am avut niciodata probleme cu tiroida. Am aceeasi greutate, un kilogram in minus sau in plus. Am facut analizele, le fac mereu, sunt perfect sanatoasa", a explicat bruneta la emisiunea "Draga mea prietena", informeazaClick.