S-au vazut stapanii Romaniei, dar acum traiesc un calvar: Gigi Becali doarme pe o usa de placaj, iar Copos plange intruna. Dezvaluirile despre situatia in care a ajuns patronul Stelei si cele in care sunt descrise trairile celor condamnati in "Dosarul Transferurilor" dovedesc ca, intr-adevar, caderea e cu atat mai dureroasa, cu cat ajungi mai sus. Acum un an si jumatate, Gigi Becali radea de Mihai Stoica si spunea ca, in cazul in care managerul Stelei va fi condamnat in "Dosarul Transferurilor", il va scoate din inchisoare, angajandu-l sa culeaga rosii la ferma sa. Intre timp, chiar latifundiarul din Pipera a fost trimis dupa gratii, iar Meme se afla si el in arest, de cateva zile. Potrivit mai multor surse, VIP-urile de ieri au ajuns acum intr-o situatie in care nu le mai arde de glume, scrie Adevarul.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Bomba! S-a iubit Mihaela Radulescu in tinerete cu un ministru de azi? "Cand avea 20 de ani, monegasca din Piatra Neamt s-a indragostit de acest actor!" Vezi cine face dezvaluirile si despre ce barbat este vorba! Mihaela Radulescu (44 de ani) ar fi avut o aventura cu actorul Bogdan Stanoevici (56 de ani), nominalizat de Victor Ponta pentru functia de ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni, sustine Wowbiz.ro.

Salman Khan, declaratie bomba despre casatoria cu Iulia Vantur. Salman Khan, starul de la Bollywood, a dat de intele ca se va casatori, poate chiar pana la finalul anului 2014. Presa straina a mentionat-o ca posibila mireasa pe romanca Iulia Vantur. Salman Khan, in varsta de 48 de ani, nu a exclus sansele de a se casatori cu Iulia Vantur, cu care s-a vehiculat de ceva vreme ca ar avea o relatie, scrie IBN Live, potrivit Realitatea.net.

Imagini compromitatoare cu un jucator al nationalei! S-a imbatat, a injurat paparazzii de mama si a aruncat cu bolovani in ei. Convocat in premiera la echipa nationala de Victor Piturca, Steliano Filip si-a dat in petic in acest weekend. Fundasul lui Dinamo a baut pana la 6 dimineata, dupa care a injurat paparazzii Cancan.ro si a aruncat cu bolovani in ei.

Ultima noapte de amor inainte de divort. Victor Slav si-a petrecut noaptea de vineri spre sambata in apartamentul Biancai. Si-au "jucat" scenariul casatoriei ca niste adevarati actori, iar epilogul pare sa fie unul de Oscar. La mai bine de doua luni de cand s-au separat, Victor Slav (33 de ani) a vazut-o pe Bianca Dragusanu weekendul acesta, la aniversarea ei de 32 de ani. La sfasitul petrecerii, cei doi au plecat acasa la Bianca, scrie Click.

"Mama Zina", interviu spumos: "Revin in moda! Pregatesc deja colectia de vara". Se fac mai bine de doi ani de cand Zina Dumitrescu (78 de ani) locuieste intr- un luxos azil de batrani din Ghermanesti, Ilfov. In 2009, moartea celui de-al treilea sot, Costin Dumitrescu, a devastat- o. A simtit ca lumea ei s-a sfarsit odata cu trecerea in nefiinta a celui pe care l-a iubit dumnezeieste. De atunci, Mama Zina a devenit alt om, mai retras, mai abatut. Continuarea in Libertatea.