Balaci face "trafic" cu vin pentru prietenii din Bucuresti. Fostul jucator al "Stiintei" aduce ba utura de la Segarcea cu ajutorul lui Geolgau, fost director la cram e, acum director la CS U Craiova. Tranzactie foarte interesanta intr-o zona de lux a Bucurestiului. In parcul Herastrau, la un teren de fotbal acoperit, Ilie Balaci, legenda Universitatii Craiova, a fost surprins de fotoreporterii Click! carand 40 de litri de vin! In fiecare zi de joi, fix la ora 17.30, mai multi fosti fotbalisti se intalnesc la o miuta pe teren sintetic pentru dezmorteala si pentru a-si aminti de vremurile de altadata. Printre ei Ilie Balaci, Paul Cazan si Romeo Chihaia, oameni trecuti de prima tinerete, dar cu state vechi in fotbalul romanesc.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Simona Trasca se pregateste pentru operatia la sani. Simona Trasca este una dintre cele mai voluptuoase prezente feminine din showbizul de la noi. Frumoasa blonda a innebunit mereu barbatii cu formele ei, insa ea va trece prin noi interventii chirugicale, desi cu ochiul liber nimeni nu vede vreun motiv. Se pare insa ca Simona traieste o drama dupa ce a suferit mai multe operatii la sani, dar si la nas. Ea are dureri in zona implanturilor si nici nu respira asa cum ar trebui. Prin urmare, blonda a decis sa schimbe medicul si a mers la o consultatie la esteticianul vedetelor, Kasem Abu Bakr, noteaza Libertatea.

O cunoscuta prezentatoare este in pragul depresiei. A ramas somera, fara iubit si traieste pe banii parintilor. A fost una dintre cele mai indragite prezentatoare TV, insa, acum nu mai prinde niciun contract. Roxana Vasniuc a ramas fara loc de munca si a ajuns la mana parintilor ei, care ii dau bani. In pragul depresiei, satena nici nu mai iese din casa. Desi facea audienta buna la postul de televiziune unde lucra, Roxana Vasniuc a fost inlocuita de curand, de o cantareata de muzica populara. Acest lucru nu i-a cazut tocmai bine satenei, care de ceva vreme a intrat in depresie, informeaza Cancan.

Kim Kardashian si Jennifer Lopez se "bat" in funduri de 48 milioane $. Fac tot ce le sta in putinta sa-si puna fundul in evidenta! Kim Kardashian (33 de ani) si Jennifer Lopez (44 de ani) cheltuiesc sute de mii de dolari pentru a-si modela posterioarele. Fiecare zice ca are fundul cel mai sexy. Vedeta de reality-show, Kim Kardashian, a fost surprinsa zilele trecute, in Miami, intr-o costumatie lila foarte stramta, ca sa-si evidentieze fundul. Diva vrea tot timpul sa arate ca are cel mai mare si mai apetisant fund de vedeta, pe care l-a asigurat recent pentru 21 milioane dolari. Desi se jura ca are un posterior suta la suta natural, gurile rele spun ca si-l umfla cu injectii cu grasime, scrie Click.

Jared Leto a facut un gest impresionant in Ucraina: actorul premiat cu Oscar a adus un omagiu victimelor. Jared Leto a concertat impreuna cu trupa sa, 30 Seconds To Mars, in Kiev, Ucraina. Actorul proaspat premiat cu Oscar pentru rol secundar in Dallas Buyers Club a tinut un moment special, un omagiu adus victimelor care si-au pierdut viata in urma violentelor din ultimele luni in Ucraina. Jared Leto a tinut un discurs puternic si emotionant in urma cu 2 saptamani la decernarea Premiilor Oscar, cand a castigat trofeul pentru cel mai bun actor in rol secundar in Dallas Buyers Club. Atunci, Leto a amintit de evenimentele violente din Ucraina si Venezuela si a spus ca este alaturi de toti cei care viseaza sa fie liberi si cei care acum se lupta pentru libertate in aceste doua tari, noteaza procinema.ro.

Grav bolnav, sotul lui Celine Dion a luat o decizie dureroasa. "Tu, Celine, trebuie sa continui. Orice s-ar intampla, chiar daca eu nu voi mai fi, tu trebuie sa continui"! A spus recent Rene Angelil (72 de ani) sotiei sale, Celine Dion (45 de ani), potrivit revistei "Gala". Grav bolnav, acesta a luat decizia dureroasa de a se retrage din showbiz. Insa acesta doreste ca vedeta sa ramana in lumea muzicala. Rene incearca sa uite vacarmul ambulantei care l-a dus nu demult la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles. Simtea ca ii explodeaza corpul, ca se sufoca si trupul i se rupe. Sotul cantaretei a fost operat a doua oara de cancer. Operatia a reusit, insa se teme inca de ce e mai rau, informeaza Click.