Andreea Esca a dat lovitura! Va fi vedeta unui post TV din Franta. Andreea Esca, prezentatoarea Stirilor Pro TV de la ora 19.00 si personaj-simbol al televiziunii din Romania de dupa 1989, va fi subiectul unui reportaj al televiziunii franceze France 2. Emisiunea "Telematin", lider de audienta pe segmentul de dimineata in Franta si prima ca importanta si rating dupa jurnalul de stiri, are o rubrica despre oameni foarte cunoscuti din diverse tari ale lumii pe care producatorii emisiunii decid sa ii arate si Frantei. Continuarea pe Realitatea.net.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Divorteaza Adrian Mutu?! Reactia lui Consuelo dupa zvonurile despre despartire. In ultimul timp zvonurile despre divortul dintre Consuelo si Adrian Mutu au devenit din ce in ce mai comentate.Consuelo nu a mai ajuns in Romania, desi trebuia sa se mute alaturi de Mutu, dupa transferul acestuia la Petrolul. Atacantul a negat zvonurile despre divort, dar un exista un gest care ii contrazice reactia. Zilele trecute, Briliantul a sters de pe Instagram toate pozele in care aparea alaturi de sotia sa, noteaza Ligasexy.gsp.ro.

Raspunsul Iuliei Vantur te va lasa masca! Ce a spus blonda cand a fost intrebata "Cat costa un kilogram de cartofi?" Are o situatie financiara buna, care-i permite sa nu se uite la preturi, cel putin atunci cand vine vorba de mancare. Tocmai de aceea, nu stie cat costa alimentele de baza ale romanilor. Vedete precum Andreea Esca, Iulia Vantur, Aylin sau Camelia Sucu nu stiu cat costa o legatura de patrunjel sau un kilogram de cartofi, scrie Cancan.

Poti sa juri ca e Gica Petrescu! Afla ce cantaret din Romania l-a imitat perfect! Un solist din Romania a indraznit sa il imite pe Gica Petrescu si chiar i-a iesit. Alex Velea l-a imitat extraordinar de bine pe Gica Petrescu in cadrul emisiunii Te cunosc de undeva. Velea a interpretat o piesa de pahar si i-a surprins pe toti cu vocea sa, extrem de asemanatoare cu cea a maestrului Gica Petrescu, noteaza Wowbiz.ro.

E unul dintre cei mai mari actori de peste Ocean, dar a iesit in club ca un om de rand! Vezi ce a facut Steven Seagal in Romania. Steven Seagal este unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood, cu o cariera de peste 20 de ani in industria cinematografica. In ciuda acestui lucru, se comporta exact cu un om de rand si a reusit sa uimeasca pe toata lumea intr-un club bucurestean, potrivit Cancan.