Divortati, dar impreuna! Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au sarutat la un eveniment monden! S-au iubit, s-au casatorit, au divortat, insa, din cate se pare, sangele apa nu se face. Si astfel se face ca, la doar noua zile de la divort, Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au intalnit din nou, comportandu-se tocmai ca in vremurile bune. Marea reintalnire a avut loc miercuri seara, la un eveniment monden cu staif gazduit de un local select din Bucuresti, intreaga scena fiind filmata de paparazzii Cancan. Bianca Dragusanu si-a facut aparitia imbracata ca o adevarata printesa, intr-o superba rochie de culoare alba, extrem de decoltata. De partea cealalta, Victor Slav a optat pentru o tinuta cu care un barbat nu poate niciodata da gres: un costum gri si o camasa de culoare violet, cu dungi albe, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Madalina Ghenea, in fundul gol! Cum s-a pozat romanca pe o plaja exotica. A sucit capetele multor barbati cand a aparut asa! Madalina Ghenea s-a pozat pe o plaja, imbracata extrem de sexy. Focoasa olteanca a purtat un body, care i-a pus in valoare formele apetisante. Blonzata si plina de nisip, Madalina Ghenea s-a lasat fotografiata intr-o ipostaza incendiara. Fosta iubita a lui Gerard Butler a postat imaginea pe contul ei oficial de socializare. "E un body! Nu sunt dezbracata! Va iubesc!", a scris Madalina Ghenea la descrierea pozei. Admiratorii ei s-au intrecut in a aprecia indrazneala romancei si a-i trimite complimente, anuntaClick.

Adrian Mutu le pregateste fanilor o mare surpriza: va aparea in clipul lui Snoop Dog. Dupa ce ani la rand, cat a activat la Chelsea si Fiorentina, numele lui a fost pe buzele tuturor, capitanul echipei Petrolul Ploiesti, in varsta de 35 de ani, va fi din nou in centrul atentiei. De data aceasta nu pe terenul de joc, ci in fata camerelor de luat vederi. Fotbalistul ar putea aparea in videoclipul celei mai recente melodii a celebrului rapper Snoop Dog. Asta dupa ce regizorul cu care colaboreaza de ani faimosul artist, satul sa foloseasca actori in videoclipuri, a vazut in Mutu veleitati de actor, informeazaLibertatea.

Brigitte Sfat, interventie chirurgicala de 8 ore pentru a repara efectele unei alte operatii estetice! Uite ce si-a scos din fata! Brigitte Sfat a povestit ca a costat-o scum faptul ca si-a dorit sa aiba buzele ca cele ale Angelinei Jolie. Bruneta a suferit o interventie chirurgicala complexa pentru a inlatura efectele unei operatii estetice din 2003. Sotia fostului tenismen Ilie Nastase a povestit prin ce chinuri a trecut pentru a scapa de efectele nedorite ale injectiilor cu bioalcamida, un tratament la moda in 2003. "Am suportat o interventie pe care m-am ferit sa o recunosc pentru ca nu as fi putut sa dau nicio explicatie. S-a lucrat la fata mea 8 ore. Am adormit la 9 jumatate dimineata si la 6 fara zece m-am trezit! Cand m-am trezit, mi-am facut prima poza! Am vrut sa vad ce s-a intamplat cu fata mea!", si-a inceput povestea Brigitte, la emisiunea "Wowbiz", scrieCancan.

Cum isi face de cap Radu Mazare prin Capitala! Edilul de la malul marii, inconjurat de bombe sexy. Edilul Constantei are un lipici fantastic la femei frumoase. De curand, Radu Mazare a fost din nou surprins inconjurat de mai multe tinere extrem de sexy cu dimensiuni de fotomodel. Are o iubita stabila de 13 ani, Roxana Mihalache, insa Radu Mazare are libertatea unui barbat singur. "Asa l-am cunoscut si l-am luat ca atare", declara cu ceva timp in urma tanara, potrivit emisiunii Click. Desi cei doi se afiseaza impreuna, edilul recunoaste ca are o viata separata de a partenerei sale oficiale. Recent, primarul de la malul marii declara ca in timp ce iubita sa este acasa, el iese linistit la club, unde se distreaza pana in zorii zilei. Roxana Mihalache este designer vestimentar, ba chiar i-a creat tinute indraznete si iubitului ei, anuntaClick.