Oana Zavoranu face dezvaluirea anului: "Trei femei din showbiz s-au dat la mine". Nume celebre sunt pe lista. Invitata la emisiunea ''Rai da buni'', Oana Zavoranu a facut spectacol cu niste dezvaluiri senzationale despre femei cunoscute din peisajul monden autohton care ar fi incercat sa o seduca in trecut. Fara menajamente si fara sa-i pese de amploarea dezvaluirilor, Oana a pus adevarul pe masa, indicand numele cunoscutelor Laura Andresan si Gina Pistol. ''Trei femei s-au dat la mine. E vorba de Natasha, dansatoare, Laura Andresan si Gina Pistol. Niste femei superbe. Sa fie clar nu sunt pe invers. Ma lansez in moda. O sa am colectia mea. Am sa fac si un film. Am o multime de proiecte noi, dar si foarte multe surprize. Sunt impacata cu mine si cu tot ce este in jurul meu'', a povestit Oana la emisiunea ''Rai da buni'', scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Piturca, prima iesire in lume cu fiul Edan. "Satana", imblanzit! Cam asa se pot descrie fotografiile in care Victor Piturca a fost surprins alaturi de Edan, fiul lui din relatia cu Vica Blochina. Dupa ani in care nu si-a vazut copilul, selectionerul a ajuns la sentimente mai bune fata de pustiul de sapte ani si a reinnodat relatia cu el. Fotoreporterii Click! au fost pe faza si va prezentam imagini inedite cu Piti in postura de parinte grijuliu. O telenovela in adevaratul sens al cuvantul pare sa se finalizeze intr-un mod fericit pentru toata lumea. Dupa mai bine de doi ani de procese, selectionerul Victor Piturca si fosta sa iubita, Vica Blochina, sunt gata sa faca pace, de dragul fiului lor, Edan, anuntaClick.

Irina Loghin a ascuns secretul asta peste 40 de ani! Cine este de fapt sotul ei si ce servicii ii oferea gratis cantaretei! La cei 75 de ani, Irina Loghin se poate lauda cu o cariera de stralucita, dar si cu o casnicie extrem de fericita. Interpreta de muzica populara si-a cunoscut sotul in urma cu 45 de ani, iar de atunci nu s-au despartit niciodata. Zicala conform careia in viata nu poti avea si cariera, dar si familie, este contrazisa in totalitate de Irina Loghin. La cei 75 de ani, cantareata de muzica populara se poate lauda cu faptul ca este una dintre cele mai iubite interprete autohtone, dar si cu o casnicie fericita de aproape jumatate de secol. Irina Loghin si sotul sau, Ion Cernea, s-au cunoscut in urma cu 45 de ani, pe strand, informeazaCancan.

Fernando de la Caransebes vrea sa-i faca un copil Adelinei Pestritu. Raspunsul brunetei ii da sperante. Fernando de la Caransebes nu a mai rezistat si a pus ochii pe Adelina Pestritu, vedeta pe care acesta o place de mult timp si careia vrea sa-i daruiasca un copil. Banateanul recunoaste ca o place pe Adelina de pe vremea cand aceasta era nevasta lui Liviu Varciu. "Imi plac mult ochii ei. A stiut sa se realizeze in viata. Ar fi femeie visurilor oricarui barbat. De pe vremea lui Varciu imi place. As putea sa ii fac un copil, repede. Bani are, frumoasa e, are tot ce ii trebuie", a spus Fernando la Kanal D. La aceste declaratii incendiare de amor, Adelina Pestritu, care a fost iepuras Playboy, a reactionat pe un ton glumet. "M-ai luat prin surprindere, dar promit sa ma gandesc bine la propunerea asta a ta", i-a raspuns Adelina, scrieLibertatea.

Prea de tot! Asistentele pacatoase, aproape porno in emisiune. Asistentele lui Dan Capatos, Ana Maria Mocanu si Loredana Chivu au avut tinute demne de filmele pentru adulti in emisiune. Cele doua au dansat lasciv pe muzica si au lasat sa li se vada si zonele intime, in timpul dansului. Mai mult decat atat, au facut semne operatorului in momentul in care s-au dat in spectacol mai mult, anuntaClick.