Cine sunt domnisoarele care ii tin companie noaptea lui Radu Beligan. Ca un adevarat Don Juan, Radu Beligan si-a facut aparitia pe covorul rosu al Galei Premiilor Gopo, la bratul a doua doamne prezentabile. Pe toata durata serii, maestrul a fost atent supravegheat de acestea, care nu l-au scapat o secunda din ochi. A ajuns la varsta de 95 de ani, Radu Beligan a devenit o prezenta din ce in ce mai rara la evenimentele mondene. Zilele trecute, insa, maestrul si-a facut aparitia la Gala Premiilor Gopo, insa nu oricum, ci in stil italian. Imbracat la patru ace, indragitul actor a pasit pe covorul rosu insotit de doua doamne, care parca tocmai iesisera de pe podiumul de moda. Ajuns la o varsta respectabila si cu cateva probleme de sanatate, Radu Beligan a fost sustinut pas cu pas de acestea, care nu l-au scapat nici o secunda din ochi, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Exista un filmulet deocheat cu Antonia si Velea? "Niciodata nu o sa imi las fetita sa fie crescuta de unul ca Alex Velea, care-i plin de tatuaje", este motto-ul lui Vincenzo Castelano in procesul pentru custodia micutei Maya. Italianul a fost auzit de zeci de ori spunandu- le obsesiva fraza tuturor prietenilor sai. Nu se mai fereste. "Nu isi doreste decat sa isi umileasca sotia, cu care se afla in divort si sa-l ridiculizeze pe Velea (n.r.- amantul acesteia). Atuul sau in procesul cu Antonia ar fi niste filmari compromitatoare in care ar aparea Antonia cu Velea... Vincenzo pare foarte increzator ca va castiga in fata judecatorilor. Nu se streseaza prea tare. Mai mult, se dedica iubitei sale italience, cu care este de un an", a mai povestit, pentru ziarulLibertatea, unul dintre apropiatii familiei Castellano.

Nicoleta Luciu, mireasa horror. Fosta Miss Romania a speriat asistenta. Nicoleta Luciu a fost mireasa vedeta a unei prezentari de moda, unde a purtat o creatie interesanta cu influente arabe. Prezenta la un eveniment monden unde a imbracat din nou rochia de mireasa, Nicoleta Luciu a socat asistenta prezenta prin look-ul afisat. Rochia a fost una spectaculoasa, cu puternice influente arabe, iar coafura a fost si ea pe masura. Un alt amanunt interesant este si faptul ca mireasa a defilat desculta pe podium. " Si pe mine m-a socat rochia cand am vazut-o, dar am inteles ca asa se poarta la arabi", a declarat vedeta, informeazaClick.

Razboi total intre o prezentatoare tv si fostul sot! Sterge cu el pe jos si ii aduce acuzatii grave! Totul se trage de la copii. Marina Almasan si Victor Socaciu abia daca-si mai vorbesc! Dupa o casnicie de peste 16 de ani, cei doi si-au spus adio in primavara anului 2012, iar de atunci abia daca mai reusesc sa mai comunice. "Eu si fostul meu sot suntem in relatii destul de distante, din pacate, lucru pe care nu mi l-am dorit, dar a fost o distanta pe care a impus-o viata", a declarat Marina Almasan pentru Cancan. Prezentatoarea TV este dezamagita de Victor Socaciu caci acesta nu prea se implica in educatia fiului adolescent pe care-l au impreuna. "Victor nu suna niciodata. Il mai sun eu, atunci cand consider ca este cazul sa se implice. Fiul meu isi vede tatal doar ocazional", ne-a mai spus vedeta, scrieCancan.ro.

Adevarata cauza a mortii actorului Paul Walker! A fost finalizata ancheta. Anchetatorii au stabilit cu exacitate cauza mortii actorului Paul Walker, dupa patru luni de cercetari. Coliziunea cauzata de viteza a fost cea care a dus la decesul acestuia. "Investigatorii au stabilit ca accidentul fatal, produs in urma coliziunii, a fost cauzat de viteza inadecvata la conditiile de drum", a declarat intr-un comunicat Mike Parker, seful Departamentului de politie din Los Angeles, potrivit Mediafax. Actorul american Paul Walker, in varsta de 40 de ani, celebru pentru rolurile interpretate in seria "The Fast and The Furious", a murit pe 30 noiembrie, in Los Angeles. Paul Walker, in varsta de 40 de ani, era pasager intr-un autoturism Porsche Carrera GT condus de catre un prieten al actorului, anuntaLibertatea.