Descoperire socanta in familia unui cantaret celebru! Nimeni n-ar fi banuit asta despre viata lui Pacha Man. Pacha Man a fost mereu foarte rezervat in declaratii, iar fanii sai au stiut extrem de putine lucruri despre viata lui privata. Cancan.ro a aflat amanunte nebanuite din trecutul artistului: are doi copii, fiecare pe cate un continent. Si asta nu e tot! La 37 de ani, Pacha Man este inca o necunoscuta pentru multi. Desi are o cariera destul de bogata in Romania, acesta a reusit sa pastreze departe de ochii presei un mare secret. Asta, pana acum! Cancan.ro a aflat detalii socante din trecutul cantaretului. Pe cand avea doar 14 ani, acesta a emigrat in Canada, unde se afla tatal lui si a trait acolo pana la 21 de ani. A urmat timp de trei ani cursurile facultatii de Drept din New York si tot atata timp a stat in spatele gratiilor, fiind incarcerat pentru jaf armat.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

De necrezut! Oana Sarbu si Robert Turcescu n-au locuit niciodata impreuna! Relatia Oanei Sarbu (46 de ani) cu Robert Turcescu (38 de ani) a ajuns la final, dupa o poveste de dragoste ce s-a intins pe o perioada de 10 ani. Conform apropiatilor cuplului, cantareata si jurnalistul n-au locuit niciodata sub acelasi acoperis si duceau vieti separate inca din 2011. Declaratiile celor doi, din ultima vreme, dar si ale mamei jurnalistului dadeau de inteles ca sunt probleme in paradis. In plus, si Oana Sarbu s-a scapat, anul trecut, intr-un interviu acordat ziarului Libertatea, cand a mentionat ca nu se vede casatorita cu Robert, pentru ca exista posibilitatea sa se desparta. Nici Robert nu vorbea in termeni elogiosi la adresa Oanei: "Nu pot vorbi de o mare iubire in viata mea", a spus el la doar un an dupa ce a confirmat ca sunt impreuna.

Maria Marinescu are numai belele. Datoare vanduta! Asa este acum mama Mariei Marinescu, actrita Ioana Pavelescu, care a pierdut lupta cu RA-APPS. Actrita a fost evacuata din vila din Primaverii si trebuie sa plateasca aproape 16 miliarde de lei. Problemele creatoarei de moda Maria Marinescu par asfel fara de sfarsit! Problemele nu mai contenesc in familia creatoarei de moda Maria Marinescu. In timp ce ea incearca sa treaca peste despartirea de sotul ei, arestat in Franta, mama ei a primit o veste teribila. Dupa ani de procese, Regia Autonoma-Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a reusit sa ii evacueze pe Ioana Pavelescu si pe sotul ei, Bujor Mihai Sion, din vila de pe strada Nikolai Gogol, in care a copilarit Maria Marinescu, noteaza Click.

Decizia incredibila pe care a luat-o L'Wren Scott inainte de a se sinucide! Are legatura cu Mick Jagger, iar familia ei e socata! Inainte de a-si pune capat zilelor, L'Wren Scott a luat o decizie incredibila. Iubitul ei, Mick Jagger, este singurul mosternitor al modelului american, conform testamentului obtinut de publicatia "New York Post". L'Wren nu mai vorbise cu sora ei mai mare, Jane Shane, de mai bine de 6 ani. Astfel, iubita solistului de la The Rolling Stones a precizat in testament ca nu doreste ca membrii familiei sale sa primeasca vreun ban, dupa cum scrie publicatia "Page Six". Averea creatoarei de moda care si-a pus capat zilelor pe 17 martie este estimata la 9 milioane de dolari. L'Wren detinea un apartament de lux in Manhattan, cel in care s-a si sinucis, dar si bijuterii in valoare de un milion de euro. Toate acestea, conform testamentului, vor fi mostenite de Michael Phillip Jagger, scrie Cancan.

Este perfecta si la 50 de ani! Elle MacPherson face senzatie intr-un nou pictorial. Supranumita "The Body" (n.r. - "corpul") pentru trupul perfect pe care-l are, fostul supermodel Elle MacPherson implineste azi 50 de ani. Australianca si-a sarbatorit aniversarea printr-un pictorial intr- o revista de moda in care-si arata trupul perfect. Mama a doi copii, casatorita cu un miliardar, Elle spune ca nu ii e teama sa imbatraneasca atat timp cat e fericita si sanatoasa. Pentru a ramane in forma, manechinul mananca sanatos si face miscare in aer liber. Ea sustine ca nu are nici o operatie estetica, informeaza Libertatea.