Interviu cu Andreea Esca la postul France 2: "Am ales aceasta meserie din intamplare". Postul de televizine France 2 a difuzat sambata dimineata, in cadrul emisiunii "Telematin", un interviu cu Andreea Esca, cea mai cunoscuta prezentatoare de stiri din Romania. Marie Mamgioulou a venit in Romania pentru a sta de vorba cu Esca. Aceasta i-a povestit ca a devenit prezentatoare de stiri dupa Revolutie, intr-o perioada cand se cautau fete noi in televiziune. "Am ales aceasta meserie din intamplare, complet din intamplare si sunt foarte multumita", a spus Andreea Esca, potrivit Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Asteptarea s-a terminat! Anna Lesko a nascut! Vezi ce sex are bebelusul ei. Asteptarea a luat sfarsit pentru Anna Lesko. Cantareata a nascut un baietel duminica dimineata. In ultimele zile, solista le-a marturisit fanilor de pe Facebook, in repetate randuri, ca asteapta cu nerabdare sa nasca, iar minunea s-a produs azi. Potrivit dcnews, ea a adus pe lume un baietel, cu o greutate de 3,200 kilograme. Nasterea nu a avut loc la o clinica privata si nici la un spital din Chisinau, asa cum se credea pana acum, ci la Spitalul Polizu, anunta Cancan.

I se revarsa suncile, dar nu renunta la fustele cat o palma si bluzitele transparente! Look jalnic pentru Britney Spears! Cantareata americana nu are un trup tocmai de invidiat, dar cu toate acestea poarta tinute sumare, care, din pacate, nu fac altceva decat sa-i scoata si mai mult in evidenta imperfectiunile. Britney Spears se afla in vacanta in Hawaii impreuna cu cei doi baieti ai sai, Sean si Jayden, si cu actualul sau iubit, David Lucado. Cantareata si gasca sa au fost fotografiati in timp ce se aflau la masa. Ea a adoptat o tinuta care nu a facut altceva decat sa-i scoata in evidenta sunculitele. A purtat o fusta foarte scurta, de culoare alba, si o bluza pana la buric, foarte transparenta, potrivit Libertatea.

Atac sangeros la stana lui Ghita Ciobanul: lupul i-a mancat cateva oi! Vineri dimineata, Ghiat Ciobanul era nacajit, chiar daca cu o zi in urma a fost ziua sa. El a povestit cum seara trecuta a venit lupul in stana sa si a omorat cateva din mioarele sale. Chiar si-asa, tot are un plan serios pentru Paste! Ghita are fler la afaceri. Dupa ce a dat lovitura cu magazinul deschis in Capitala, acum el isi va vinde mieii in piata, la Bucuresti. Pentru inceput, ciobanul va aduce 300 de capete, iar daca va mai fi nevoie da o fuga la Jina, scrie Cancan.

Stefan Banica, asa rau te trateaza Lavinia? Stefan si frumoasa bruneta au fost surprinsi in timp ce luau pranzul la un restaurant italienesc. Si-a tras iubita cu 17 ani mai tanara, iar acum face foamea. Atunci cand vrea sa manance pe saturate, Stefan Banica o ia pe Lavinia de mana si se duc impreuna la restaurant. Sapte ani, cat a fost casatorit cu Andreea Marin, Stefan Banica (47 de ani) a fost invatat sa aiba pe masa numai bunatati. "Zana" ii gatea mai mereu sarmalute, ciorbe si alte mancaruri moldovenesti. De un an, insa, de cand cei doi au divortat, artistul se descurca cum poate. Iubita lui, Lavinia Parva (30 de ani) nu este o buna gospodina, dupa cum singura a recunoscut, sustine Click.