Victor Slav rupe tacerea! Ce spune despre "papucii" primiti de la Bianca si cum isi justifica accesele de gelozie. Victor Slav a luat atitudine in urma declaratiilor facute de apropiatii Biancai Dragusanu in privinta rupturii definitive dintre ei. Deranjat de ceea ce au spus apropiatii Biancai, Victor a facut precizari importante cu privire la relatia dintre el si Bianca. Prezentatorul a acordat un interviu in exclusivitate pentru emisiunea Cancan.ro in care spune totul despre acuzatiile aduse de apropiatii Biancai. "Au incercat sa-si ma idea o sansa, dar degeaba. A fost cumva firesc, pentru ca sentimentele nu dispar brusc in momentul in care te duci si semnezi actele de divort. Numai ca n-a mers. Pur si simplu ei sunt diferiti si nu pot convietui impreuna. Victor este gelos si posesiv, ii reproseaza ca de ce nu raspunde la telefon sau o intreaba insistent unde este, ce face. N-au probleme, inca vorbesc, ca au impreuna atelierul de haine, dar nu pot avea o relatie. Nu se inteleg, ca si cuplu", declarau surse din anturajul roscatei, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

A cazut prada ispitei! Simona Gherghe are un tatuaj pe care il tine ascuns. Prezentatoarea emisiunii "Acces Direct" are secretele ei! Unul dintre ele ar fi un desen pe care si l-a facut cu ceva timp in urma pe glezna stanga si pe care, desi poarta fuste mini, reuseste sa-l tina ascuns atunci cand apare pe sticla in fata telespectatorilor. Simona Gherghe a calcat si ea pragul unui salon, unde s-a lasat intepata pentru ca o parte a corpului ei sa arate mai bine. Vedeta tv si-a tatuat pe piciorul stang un fluture. Este vorba despre un desen semipermanet pe care prezentatoarea de la Antena 1 si l-a facut in urma cu aproape un an, dar cu care publicul ei nu este deloc familiarizat. Desi, Simona poarta tinute sexy, care ii pun in evidenta picioarele, la televizor fluturasul Simonei nu a fost niciodata vedeta ca fericita posesoare, anuntaClick.

Senzuala Blochina a fost data in fapt de prieteni: "Minte! Vica n-a facut sex cu Bote!" Haideti sa va spunem cum, adesea, vedetele aflate la stramtoare cu banii pun la cale tot felul de scenarii. Arunca niste fotografii aparent explozive pe contul lor de Facebook, dupa care televiziunile se inghesuie cu oferte de sute sau de mii de euro, pentru dezvaluiri picante. Este si cazul Vicai Blochina, care a povestit luni, pe micile ecrane, vrute si nevrute despre asazisa idila avuta in America alaturi de Catalin Botezatu. Conform prietenilor cu care lituanianca a trecut Oceanul, toata aceasta poveste este, de fapt, o inventie menita sa o scape de datorii, informeazaLibertatea.

Madalina Pamfile este insarcinata? Bruneta a marturisit care este motivul entuziasmului ei din ultima perioada! Exuberanta si plina de entuziasm! Asa s-a afisat peste tot Madalina Pamfile in ultima perioada, fapt care i-a pus pe ganduri chiar si pe cei mai buni prieteni ai ei. Madalina a postat o fotografie pe contul sau de Facebook in descrierea careia spune ca se simte entuziasmata. Curiosi din fire, prietenii ei au intrebat-o ce i-a provocat acest entuziasm, bruneta dand un raspuns care i-a lasat pe toti fara cuvinte. "Entuziasmata mai esti in ultima vreme!", i-a scris un prieten pe reteaua de socializare. "Pai cum sa nu fiu cand viata e atat de frumoasa! O sa ai un nepotel!", a scris bruneta drept raspuns, scrieCancan.

Amanunte nestiute despre relatia lui Gheorghe Gheorghiu cu o bomba sexy. Solistul a aflat din presa ca a fost parasit. S-au iubit intens si s-au despartit dupa o relatie inflacarata. Gheorghe Gheorghiu si Mariana Calfa au format un cuplu frumos, timp de patru ani, insa relatia lor s-a terminat brusc. Artistul a aflat la vremea respectiva din ziarul Click ca tanara i-a dat papucii. "Nepotrivire de caracter", a punctat pictorita. Mariana Calfa a explicat ca desi la inceput s-a bucurat de o adevarata poveste de dragoste, dupa numai un an si jumatate lucrurile au inceput sa se schimbe, anuntaClick.