Mai horror de atat nu se poate! Andreea Tonciu, pentru prima data fara machiaj intr-o emisiune. E plina de cearcane si bube! Andreea Tonciu este protagonista unuia dintre cele mai horror episoade din intreaga istorie a showbiz-ului autohton. Bruneta si-a facut aparitia in platoul unei emisiuni TV fara machiaj, iar imaginea este una de-a dreptul infioratoare. Aparent, intre Andreea Tonciu si Nicoleta Luciu nu exista nicio asemanare. In realitate, insa, ambele au aceeasi problema, legata de acneea de pe fata. Doar ca, in cazul iubitei lui Nicolae Mitea, aceasta problema este una mult mai grava, dupa cum s-a putut vedea miercuri dupa-amiaza, la Antena 1. Andreea si-a facut aparitia in platoul emisiunii respective fara pic de machiaj - pentru prima data intr-un show televizat -, plangandu-se ca de doua luni are grave probleme cu acneea, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

De ce s-a despartit Monica Barladeanu pe Bobby Paunescu. Afaceristul are o problema serioasa? A pus punct de doi ani relatiei cu omul de afaceri Bobby Paunescu si pana acum nu s-a afisat la bratul niciunui barbat. Chiar daca nu este implinita in viata sentimentala, Monica Birladeanu este foarte activa profesional si isi urmeaza linistita cariera in cinematografie. Jurnalista Anca Bejan a declarat la emisiunea Click!, difuzata de luni pana vineri de la ora 22.30 la Prima Tv, ca Bobby Paunescu este interesat de femei frumoase datorita pozitiei sale pe scara sociala. Afaceristul cu o avere de 200 de milioane de euro este atras de domnisoare tinere si nu ii este rusine sa recunoasca acest lucru. Pentru Monica Birladeanu, in schimb, banii fostului iubitsi favorurile profesionale nu i-au fost suficiente, anuntaClick.

Cezar Ouatu a vrut de mai multe ori sa plece din Romania! Iata ce-l tine. Cezar Ouatu s-a confruntat cu un "boom" de imagine in perioada in care a reprezentat Romania la Eurovisionul de la Malmo si cand avea o relatie cu mult mai celebra soprana Angela Gheorghiu. Insa ecourile Eurovisionului s-au stins, la fel si iubirea cu soprana, iar Cezar Ouatu a ramas cu propriile-i proiecte si propria faima, precum si cu ceva intentii de a parasi Romania, care nu s-au materializat. Desi poate multi ar spune ca pe Cezar il tine in tara iubirea vreunei femei, el sustine ca nu este deloc asa, informeazaLibertatea.

Vedetele noastre au vorbit despre avorturi. Vezi cine a facut 21 de intreruperi de sarcina! Avortul a reprezentat intotdeauna un subiect tabu, dar cateva dintre vedetele de la noi au recunoscut ca, in diverse momente ale vietii lor au trecut pragul medicului pentru o inrerupere de sarcina. Impresionata de povestea filmului "4 luni, 3 saptamani si 2 zile", lansat in 2007, Mihaela Radulescu a facut o marturisire neasteptata. Vedeta de televiziune a povestit ca si ea a trecut printr-un avort, cand abia implinise varsta majoratului. Pelicula i-a trezit Mihaelei amintiri dureroase, legate de vremea comunismului, cand femeile faceau avorturi pe ascuns: "Am facut un avort exact ca aia (din film, n.r.), in luna a patra. Pentru mine, filmul a fost rascolitor. Uitasem de povestea aia, s-a intamplat cand aveam 18 ani", a declarat Miheala Radulescu pentru interviu pentru NewsIn. In momentul in care s-a casatorit cu Elan Schwartzenberg, vedeta a devenit mama lui Ayan, insa incercarile ei ulterioare de a mai da nastere unui copil au fost sortite esecului. Integral peUnica.ro.

Mama lui castiga bani pe banda rulanta, el serveste la tejghea! Fiul secret al unei celebre canterete s-a angajat la hotel! Andrei Atanasoaia, baiatul de 27 de ani pe care cantareata Nicola l-a tinut secret, a fost nevoit sa renunte la o cariera sportiva si s-a angajat intr-unul dintre cele mai celebre hoteluri din Bucuresti. Dupa un lung razboi al declaratiilor, Nicola si fiul ei Andrei, cel pe care l-a tinut ascuns de ochii lumii, au renuntat la orgolii si s-au impacat. Artista a inceput sa-si petreaca mai mult timp cu el si sa-i dea sfaturi de viitor. Asa se face ca tanarul, care visa sa ajunga un fotbalist celebru si era nelipsit pe terenul de sport, a fost fortat sa aleaga o alta cariera din care ii ies mai repede bani, anuntaCancan.

Primele reactii ale Andrei si Lorei, dupa ce au fost acuzate ca s-au prostituat. Se pare ca Andra si Lora nu vor sa dea importanta acuzatiilor lui Mihai traistariu, potrivit carora cele doua cantarete ar accepta sa faca anumite compromisuri pentru a-si atrage cat mai multi fani. Mihai Traistariu a declarat, intr-un interviu acordat ziare.com, ca numerosi artisti buni sunt nevoiti sa faca unele compromisuri pentru publicitate. Cantaretul le-a dat exemplu pe Andra, Delia si Lora, despre care a spus ca adopta tinute cat mai provocatoare, adica se prostitueaza, in conceptia lui, doar pentru a se mentine in top. Contactata telefonic, Lora a dat de inteles ca Traistariu s-a folosit de astfel de declaratii bombastice pentru a se promova pe el insusi, informeazaClick.