Andreea Balan si Keo s-au despartit oficial! Cantareata a dezvaluit motivul. Andreea Balan si Keo s-au despartit, dupa aproape 9 ani de relatie, cand tocmai ce terminasera de amenajat si vila luxoasa in care s-a mutat cu iubitul ei. Dupa ce in urma cu doar cateva saptamani dezmintea zvonurile care spuneau inca de atunci ca relatia a ajuns la final, Andreea Balan si Keo au anuntat oficial ca nu mai formeaza un cuplu. "Da, ne-am despartit. Problema noastra a fost ca eu imi doresc o familie, imi doresc sa am un copil. Acest lucru nu s-a intamplat", a motivat Andreea Balan despartirea de Keo, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Mama Oanei Zavoranu are un venit fabulos! Marioara Zavoranu este o femeie instarita, iar toata averea sa va ajunge la fiica ei, Oana. Mama vedetei a vorbit despre veniturile sale si a dezvaluit cat castiga in fiecare luna. In plus, Marioara a declarat ca Oana are la dispozitie orice suma isi doreste si ca ii da bani fetei sale oricand are nevoie. "Pentru Oana strang toata averea, dar si pentru mine... Castig 120.000 de euro pe an. Ii dau Oanei bani, depinde cat are nevoie", a declarat Marioara Zavoranu, potrivit Click.

Ii este frica sa nu il piarda pe Ilie Nastase! Vezi la ce tertipuri a recurs Brigitte Sfat, pentru a-si tine sotul langa ea! Dupa o perioada in care a fost mai mult mama si sotie, dar mai putin o femeie cocheta, Brigitte Sfat a decis sa se reinventeze. Nu de alta, dar ii e teama ca o femeie mai tanara si mai sexy ar putea sa ii atraga atentia sotului sau, Ilie Nastase. A trecut prin momente grele luna trecuta, atunci cand a fost nevoita sa se opereze pentru a scapa de cicatricele inestetice pe care le avea pe fata de la injectiile cu botox. Dupa interventiile chirugicale extrem de dificile, Brigitte Sfat a luat o decizie radicala. Aceea de a se reinventa, ca femeie, scrie Cancan.

Marina Almasan: "Victor Socaciu fuge de mine si de fiul lui in Canada!" Victor Socaciu (61 de ani) e pe punctul de a pleca din tara pentru o lunga perioada. Conform unor surse guvernamentale, folkistul este preferatul premierului Victor Ponta pentru functia de consul al Romaniei la Montreal (Canada). Vestea nu i-a picat deloc bine Marinei Almasan. Realizatoarea emisiunii "37°C" ii bate obrazul barbatului cu care are un copil minor, pe Victoras (16 ani): "Eram sigura ca Victor va fi in stare sa plece si la capatul pamantului pentru a nu da ochii cu mine si cu fiul nostru! Ce sa spun? Daca primul ministru a considerat ca el e omul cel mai potrivit pentru aceasta functie, asa o fi!", a spus Marina Almasan, noteaza Libertatea.

Aparitie dezastruoasa a lui Lady Gaga! S-a ingrasat enorm si a iesit pe strada in chiloti! Lady Gaga si-a cam pierdut conditia fizica de altadata. Cantareata s-a ingrasat foarte mult, iar abdomentul ei tonifiat si picioarele lucrate sunt de domeniul trecutului. Lady Gaga nu inceteaza sa socheze, chiar daca nu prea mai are cu ce. Aparitiile ei excentrice nu mai sunt o surpriza pentru nimeni, dar asta nu inseamna ca artista nu incearca in continuare sa aiba aparitii unice. Zilele trecute, ea si-a facut aparitia, alaturi de celebrul David Letterman, intr-o tinuta scandaloasa: incaltaminte cu toc ametitor,chiloti, sutien si o geaca din piele, scrie Cancan.