O banuieste ca-l insala cu un milionar! Cristian Boureanu a cerut divortul de Valentina Pelinel. In timp ce Valentina Pelinel (33 de ani) se afla la New York de aproape patru luni, pentru a se trata in urma unui accident la schi, Cristian Boureanu (41 de ani) a depus astazi actele prin care cere desfacerea casatoriei. In vara lui 2007, Valentina Pelinel si Cristian Boureanu isi uneau destinele intr-un cadru romantic, printre plante si arbori exotici, la Gradina Botanica din Bucuresti, au facut apoi o nunta ca-n povesti, iar iubirea lor parea ca nu se va stinge niciodata, scrie Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

O solista celebra a fost diagnosticata cu "sani-gigant" de 6 kg si trebuie musai sa ajunga la cutit. Salvarea costa 40.000 de euro. Ghinioanele par sa nu se mai termine pentru Anca Badiu. Artista se lupta de cinci ani cu o boala a glandei tiroide, care a facut-o sa se ingrase 30 de kilograme. Acum, ea are alte probleme grave, iar pentru a se vindeca are nevoie de 40 de mii de euro. Era considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania, canta intr-o trupa de succes si ducea o viata imbelsugata. Mai pe scurt, avea o viata de poveste, scrie Cancan.

Andreea Balan si Keo s-au despartit de fatada? Andreea Balan si Keo s-au despartit dupa opt ani de relatie. Vineri, solistul a confirmat ca el si cantareata si-au spus "adio" pentru ca aveau planuri diferite de viitor. Andreea isi dorea un copil si casatorie, insa Keo nu era pregatit pentru acest pas. Despartirea lor este insa una cel putin ciudata. Desi au pus punct relatiei, Andreea si Keo continua sa lucreze impreuna, asa cum i-a povestit chiar cantaretul jurnalistei Anca Bejan, scrie Click.

Scandal la Casa Regala! Casatoria dintre Regele Mihai I al Romaniei si Regina Ana, contestata! Dupa ce s-a luptat sa demonstreze ca este fiul regelui Mihai, Dieter Stanzeleit lanseaza o ipoteza-bomba. Acesta sustine ca mariajul dintre suveran si Ana de Bourbon-Parma este nul. Teoria lui se bazeaza pe investigatii facute timp de doi ani. De ani de zile, Dieter Stanzeleit (74 de ani), prim-violonist al Filarmonicii din Dortmund si un prosper om de afaceri, incearca sa obtina statutul legal de fiu al Regelui Mihai I al Romaniei, scrie Cancan.

Legatura incredibila dintre Catalin Maruta si cantareata moarta in incendiu! Intra sa vezi de cand se cunosteau cei doi si ce i-a prezis prezentatorul tv Nicoletei. Nicoleta Cengher si Catalin Maruta se cunosc de ani buni, de pe vremea cand prezentatorul PROTV lucra pentru postul national de televiziune si transmitea, pe timpul verii, de la Costinesti. Asa s-au si cunoscut. Nicoleta era o adolescenta, invitata sa cante in emisiunea "Plaja lui Maruta", care se transmitea in direct de la Costinesti, pe TVR2, scrie WowBiz.

Andreea Esca, dieta cu ajutorul careia isi mentine silueta! Fanii au fost ingroziti. Se pare ca Andreea Esca nu face foarte mari sacrificii culinare pentru a-si tine sub control kilogramele. Prezentatoarea Stirilor PRO TV de la ora 19:00 si-a ingrozit fanii dupa ce le-a aratat acestora cu ce delicatese se poate rasfata si i-au atras atentia ca ingrasa foarte tare. Andreea Esca a profitat de weekend si a onorat o invitatie la masa, unde a fost rasfatata cu mancare traditionala, scrie Click.

Maria Dinulescu: "Sunt singura! Americanii au si cate trei iubite!" A plecat sa-si indeplineasca visul peste Ocean, intr-un moment in care, in Romania, era cotata printre cele mai bune actrite. Si iata ca, dupa doi ani, Maria Dinulescu (32 de ani) a inceput sa culeaga roadele. Libertatea: Felicitari pentru premiul castigat la Festivalul "The LA Indie Film", pentru rolul Maya din pelicula "Stepping Out". Ce ai simtit cand ai fost declarata cea mai buna actrita?, scrie Libertatea.

Woody Harrelson i-a salvat viata actritei Jennifer Lawrence. Woody Harrelson i-a salvat viata actritei Jennifer Lawrence, aplicandu-i manevra Heimlich dupa ce aceasta s-a inecat cu o pastila pe platourile de filmare ale peliculei "The Hunger Games: Mockingjay - Part 2". "Jennifer tocmai inghitise un pumn de vitamine, cu un pahar de apa, dar o pastila i s-a oprit in gat. Deodata a inceput sa se inece, sa se sufoce, ducand mana la gat in timp ce fata i se inrosea. Toata lumea din jur a inghetat, nestiind cum sa procedeze...", scrie Gandul.