Adevarul despre "bataia" dintre Mutu si "Spaima litoralului"! Ce s-a intamplat de fapt cu mana facuta praf a Briliantului. Intors in Romania dupa 14 ani de absenta, Adi Mutu promitea o revenire de senzatie. O accidentare la picior l-a scos insa din circuit. Aflat in recuperare, Briliantul si-a facut insa timp pentru a petrece vineri seara intr-un club de fite din Bucuresti, unde, notorietatea i-a cam dat de furca atacantului. Adi Mutu a petrecut seara de vineri in club, unde a fost alaturi de mai multi prieteni, printre care si omul de afaceri constantean Nuredin Beinur, cunoscut apropiatilor sub porecla de "Spaima litoralului". Despre escapada fotbalistului au aparut informatii cum ca, inspre dimineata, intre Nuredin Beinur si atacant a izbucnit un conflict, in care s-au impartit chiar si palme, iar in altercatie au intervenit bodyguarzii omului de afaceri. Nimeni nu stia insa exact daca evenimentul chiar s-a petrecut, sau daca intre cei doi chiar a existat o confruntare fizica, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Keo clarifica lucrurile cu privire la despartirea de Andreea Balan. Vestea de despartirii dinre Keo si Andreea Balan a ridicat multe semne de intrebare cu privire la motivele separarii celor doi. Daca Andreea Balan a lasat sa se inteleaga ca una dintre cauze a fost faptul ca relatia lor nu avansa, Keo adorit sa clarifice acest lucru, prin intermediul paginii personale de Facebook. "Dragii mei, Nu imi place sa vorbesc despre viata mea personala si stiti ca intotdeauna am incercat sa stau departe de scandaluri si sa las muzica mea sa vorbeasca. Au aparut insa in ultima vreme prea multe titluri false prin presa si lucruri pe care nu le-am declarat si care imi creaza o imagine neadevarata". Integral inClick.

I-a priit in SUA! Cu sanii la vedere si cu baietelul de mana Vica a iesit in lume. Frumoasa lituanianca, bronzata ca o mulatra si cu un tonus bun, semn ca vacanta americana i-a priit, l-a luat pe Edan cu ea, aseara, la un eveniment monden care s-a desfasurat in Capitala. Baiatul, cavaler in toata regula, si-a insotit mama ca un adevarat gentleman. Imbracat la patru ace, Edan si-a tinut tot timpul mama de mana. De asemenea, si Vica este extrem de mandra de fiul ei. Fosta balerina, care la acest eveniment a cam exagerat cu decolteul, tinand cont de faptul ca a fost insotita de copil, a zambit in stanga si-n dreapta, iar, in timpul evenimentului, l-a lasat pe Edan in grija PR-ului, informeazaLibertatea.

Un celebru cantaret i-a ascuns sotiei ca are un copil si traia cu secretara! 16 ani de casnicie si numeroase secrete. Au trecut doi ani de cand Marina Almasan a divortat de Victor Socaciu, dar apele nu s-au linistit nici acum. Vedeta continua sa afle "secretele" fostului ei sot, de la prieteni sau din ziare. Nu a stiut nici de fiica acestuia si nici de presupusa amanta. In primavara anului 2012, Marina Almasan si Victor Socaciu puneau punct unei casnicii de 16 ani, fara a oferi prea multe explicatii pentru decizia lor. Initial, toata lumea a judecat-o aspru pe prezentatoarea TV si a considerat-o vinovata pentru esecul mariajului, din cauza faptului ca incepuse o relatie cu omul de afaceri Georgica Cornu. Odata cu trecerea timpului au inceput, insa, sa iasa la iveala amanunte nebanuite din viata lui Socaciu, care pot schimba cu totul povestea, scrieCancan.

Cum arata Simona Trasca dupa ce si-a operat nasul si sanii. Baba sufera la frumusete, spune o vorba din popor, iar Simona Trasca (34 de ani) stie cel mai bine pe pielea ei acest lucru. Blonda a fost "reparata" marti de doctorul vedetelor. Daca pana acum si-a dorit sa se opereze ca sa se infrumuseteze, de data aceasta Simona Trasca a ajuns la bisturiu de nevoie, avand mari probleme de sanatate: se sufoca in somn si avea dureri cumplite din cauza silicoanelor montate gresit, anuntaClick.