Adevarata fata a Laurei Cosoi! Cum arata blonda fara pic de machiaj si cum a ajuns sa se poarte cu noul iubit! Seducatoare, chiar si fara un strop de machiaj, Laura nu isi ascunde frumusetea naturala atunci cand iese in oras cu iubitul. Din program nu lipsesc activitatile culturale la teatru, o cina la restaurant, dar mai ales slujba de dimineata, la biserica. Indragostiti de aproape doi ani, Laura Cosoi si iubitul ei, Cosmin Curticapean se simt cel mai bine doar impreuna. Desi nimeni nu ii mai dadea vreo sansa sa isi mai gaseasca fericirea dupa idila cu Smiley, povestea de dragoste pe care o traieste acum cu chipesul afacerist pare sa-i fi adus tot ce odinioara ii lipsea. Intre activitatile casnice se numara o iesire in oras, ocazie cu care actrita isi familiarizeaza iubitul cu activitatile culturale. S-au relaxat in doi cu o piesa de teatru si au continuat seara in compania unui alt cuplu de prieteni, la restaurant, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Lasa India pentru Japonia? Cum a aparut Iulia Vantur la un eveniment monden. Iulia Vantur nu trece niciodata fara sa fie remarcata la evenimentele mondene la care participa. Vedeta tv s-a pregatit joi seara pentru lansarea unui centru spa. Ca sa fie in ton cu evenimentul, Iulia a imbracat o rochie lunga pana in pamant de culoare crem si si-a strans parul intr-un coc asemenea gheiselor. Admiratorii sai nu au putut sa se abtina de la comentarii si i-au transmis pe contul personal de socializare complimente. "Frumoasa .. Iulia Vantur .. ceva .. moda Japonia ? ok .. frumos, succes", i-a scris un fan frumoasei prezentatoare tv, anuntaClick.

A dat chix in America. Ramasa fara o letcaie, Andreea Antonescu va canta toata vara in Romania. Solista Andreea Antonescu credea ca va da lovitura peste Ocean, insa in cei trei ani de sedere la Los Angeles n-a prins decat cateva contracte modeste si a cantat doar in biserica, pentru diaspora. Ramasa fara bani, ea a acceptat sa cante in Romania. Andreea, care odinioara facea furori pe scena alaturi de Andreea Balan, cu trupa Andre, a incercat de cateva ori sa revina in prim planul muzicii romanesti, insa fara vreun succes notabil. Prin urmare, acum trei ani, ea a decis sa ia drumul Americii, alaturi de sotul ei, Traian Spak, dar si de fiica lor, Sienna (3 ani). Numai ca nici acolo nu a facut mare branza, cu atat mai mult cu cat peste Ocean numele ei este total necunoscut. A prins un rol intr-un scurtmetraj, s-a inscris la cateva cursuri de actorie, a cantat doar in biserici, si cam cu atat se poate lauda, informeazaLibertatea.

A vrut sa fie sexy, dar a iesit XXX! Detaliul electrizant pe care Andreea Banica nu l-a observat in aceasta fotografie. Unde dai si unde crapa! Fara sa vrea, Andreea Banica a dat nastere unui val imens de aluzii sexuale, dupa ce a postat pe contul ei de Facebook o fotografie aparent inocenta. "Sechestrata" in propria locuinta din cauza ploii de afara, fosta componenta a trupelor Exotic si Blondy si-a facut o fotografie acasa si a urcat-o pe Facebook. "Chiar daca ploua afara, am postat o poza sa va inveselesc!", a scris Andreea Banica in dreptul imaginii respective, nebanuind ce avea sa se intample dupa. Observand priza din spatele cantaretei, situata chiar intre picioarele artistei, fanii au pornit un adevarat razboi al aluziilor sexuale, scrieCancan.

Cine i-a luat locul Andreei Esca la pupitrul ştirilor Pro Tv. Zvonurile potrivit cărora Andreea Esca ar debarca de la ProTv încep să devină din ce în ce mai reale. Un filmuleţ postat pe internet ne dezvăluie un personaj nou care stă aşezat pe scaunul ştiristei şi care încearcă să se împrietenească cu promterul. Este vorba despre băieţelul Vicăi Blochina, Edan, în vârstă de şase ani. Aranjat la patru ace, cu papion la gât, micuţul se distrează copios în studioul ştirilor, exact de pe scaunul Andreei Esca. Ca să dovedească tuturor că se pricepe să prezinte, Edan chiar face unele comentarii personale, despre maşini şi fotbal, şi îi predă legătura ştiristei. Audienţa a atins şi ea cote maxime în studioul ştirilor, unde spectatorii micuţului s-au amuzat pe cinste de isprava lui Edan şi nu au trecut cu vederea nici talentul lui, anuntaClick.