Ea este noua iubita a lui Stefan Stan! 2014 a inceput cum nu se poate mai bine pentru Stefan Stan. Cantaretul o duce bine pe plan profesional, avand concerte pe banda rulanta, iar personal si-a gasit linistea in bratele unei brunete pe care o alinta Didi. Stefan Stan s-a facut baiat cuminte. Cunoscut in lumea mondena drept un Don Juan, cantaretul pare ca a decis sa renunte la cuceriri. Sau cel putin asa spun prietenii lui, care jura ca nu l-au mai vazut de mult timp pe Stefan asa linistit. Motivul este, spun ei, o femeie! O bruneta care i-a furat inima si-l tine pe interpret departe de tentatii, noteaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

De la tribunal, la restaurant! Acuzat de o teapa de 50 milioane de euro, "Tarul CFR" Mihai Necolaiciuc o "arde" modest prin oras! Mihai Necolaiciuc, fostul director al CFR, supranumit "Tarul", cel acuzat de procurori de devalizarea Companiei Nationale Caile Ferate Romane cu aproape 50 de milioane de euro, dar achitat in prima instanta, nu iese cu nimic in evidenta. "Tarul CFR" s-a prezentat vineri in fata magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti care judeca apelul DNA fata de achitarea acestuia in prima instanta. Necolaiciuc a asteptat cuminte pe bancuta sa-i vina randul, dupa care s-a ridicat in picioare. Procesul s-a amanat pentru luna viitoare, judecatorii i-au pus in vedere ca este ultima data, iar Necolaiciuc a spus ca intelege, informeaza Cancan.

Lovitura grea pentru 50 Cent! Obligat sa plateasca 16 milioane de dolari! Celebrul rapper trebuie sa plateasca compensatii de 16 milioane de dolari unei companii dupa ce a renuntat la parteneriatul cu firma respectiva. Rapper-ul american 50 Cent, pe numele sau real Curtis Jackson, a primit ordin sa plateasca 16 milioane de dolari companiei Sleek Audio, potrivit Mediafax. Este vorba de compensatii, dupa ce artistul a renuntat la parteneriatul cu respectiva companie, cu care urma sa lanseze o colectie de casti audio. 50 Cent trebuia sa lanseze coletia de casti in anul 2011, insa in anul 2012 el a dat firma in judecata pe motiv ca nu i s-a returnat investitia initiala dupa ce proiectul a fost anulat, scrie Libertatea.

ABBA nu se impaca nici pentru un miliard de $. Li s-a oferit un miliard de dolari sa se impace la 40 de ani de la castigarea premiului Eurovision, in 1974. Insa cei patru membri ai indragitei formatii suedeze au dat cu piciorul ofertei. Anni-Frid Lyngstad (68 de ani), Bjorn Ulvaeus (68 de ani), Benny Andersson (67 de ani) si Agnetha Faltskog (64 de ani) s-au intalnit acum trei luni sa discute despre organizarea aniversarii celor 40 de ani de existenta a trupei. Atunci a aparut ideea reunirii formatiei. Prezenta la un eveniment in Londra, Anni-Frid Lyngstad a dat insa vestea ca trupa nu se va mai reuni niciodata, noteaza Click.

Rihanna a pozat complet goala! Imagini interzise minorilor au facut inconjurul lumii: "Dezamagire totala". In sfarsit a facut-o si pe asta! Rihanna a pozat complet goala, pentru prima data, pentru o publicatie franceza. Chiar daca nu este tocmai o persoana pudica, Rihanna s-a intrecut pe sine atunci cand a luat decizia de a poza dezbracata. Pozitiile in care se lasa fotografiata, in timp ce o armata de oameni o analizeaza din cap pana-n picioare, nu mai au nici el nevoie de vreo descriere. Cantareata din Barbados nu pare deloc jenata de primele ei poze nud, ba din contra. Ea are un zambet pe satisfactie pe chip si se bucura de fiecare moment in care trupul ei ciocolatiu e imortalizat de aparatul de fotografiat, scrie Cancan.

Moni isi ia adio de la Mr. Pink! Mr. Pink, bautura energizanta promovata asiduu de Monica Gabor, atat in tara, cat si peste Ocean, se va lansa, in curand, si in Romania. Cum Moni i-a cedat licenta fostului sau avocat, toate incasarile vor intra in contul lui Ionut Dojana. Bautura nu va fi nicidecum copia fidela a celei din America, ci va avea o cu totul alta "carcasa", cu un personaj mai inalt si altul mai micut, cu ochii oblici, pe cutie. Si-a luat de mult gandul de la banii datorati de fosta sa clienta, Monica Gabor, pe care a aparat-o in timpul procesului de divort cu Irinel Columbenu si in cel pentru custodia fetitei celor doi fosti soti, dar acum avocatul Ionut Dojana are mari sanse sa recupereze in alt mod cei 80.000 de euro, informeaza Libertatea.