Promisiunea intima pe care i-a facut-o Adelina Pestritu lui Adrian Mutu! "Mi-a zis ca-mi arata toate.." Adrian Mutu a vorbit despre tatuajele pe care le are in timpul unei emisiunii tv pe care o prezinta. Briliantul a declarat ca ii plac foarte mult desenele permnente si a vorbit despre inscriptiile pe care le are. Adrian Mutu a marturisit ca si-a facut primul tatuaj la varsta de 17 ani si ca a aratat de-a dreptul oribil. El sustine ca de-a lungul vietii si-a realizat 21 de desene. In gluma, fotbalistul a flirtat cu Adelina Pestritu si a spus: "Adelina a spus ca imi va arata toate tatuajele ei". Prezentatoarea a marturisit ca pana sa isi realizeze primul tatuaj, acest lucru i se parea respingator si ca acest lucru creeaza dependenta. Adelina a declarat ca in acest moment, daca nu ar lucra in televiziune si-ar realiza desene permanente pe toata mana, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Catinca Roman isi schimba silicoanele pentru ca i-au iesit din garantie. Daniela Gyorfi (45 de ani) este printre primele vedete siliconate din Romania, iar Catinca Roman (46 de ani) a prins-o repede din urma, trecand pe la cabinetul medicului estetician in urma cu 13 ani. Designerul s-a hotarat sa-si faca interventia la doi ani dupa ce a nascut-o pe fiica sa, Calina, intrucat, dupa patru luni de alaptat, dar si pentru ca slabise foarte mult, sanii si-au pierdut din fermitate. Pe atunci, vedeta a apelat la medicul Tiberiu Bratu, din Timisoara, care i-a recomandat implanturi de 250 de mililitri, garantate zece ani. S-a recuperat repede, pentru ca a ascultat sfaturile medicului, iar de-atunci nu a intampinat vreo problema. Singurul lucru care-i da batai de cap Catincai este faptul ca silicoanele au iesit din garantie. "Sa nu se inteleaga ca au expirat! Protezele sunt garantate zece ani, dar pot sa le tin toata viata daca nu am probleme. Am fost anual la control, mi-am facut ecografii si pot sa spun ca sunt bine", ne-a declarat Catinca. Din cauza fluctuatiilor de greutate, se pare ca bustul vedetei a suferit si el modificari, asa ca peste doi-trei ani se gandeste sa se opereze din nou si sa isi schimbe "dotarile", anuntaClick.

Andreea Balan: Dorm singurica de trei saptamani. Keo nu a mai calcat pe aici! Au muncit din greu sa-si faca impreuna o superba vila, in Baneasa, cu o curte mare, in care viitorii lor copii sa poata zburda in voie. De planurile lor s-a ales insa praful, asta pentru ca, dupa ce si-au terminat constructia in care au investit o suma frumusica, Andreea Balan (29 de ani) si Keo au decis sa puna punct unei relatii ce a durat opt ani. In timp ce blonda nici nu se gandeste sa-si paraseasca noua locuinta, de care este foarte incantata, fostul sau iubit ia in calcul sa-si inchirieze partea lui, pentru a o putea uita mai usor pe cea care i-ar fi putut deveni sotie. Pentru jumatatea lui din vila care are doua intrari separate, de fapt, un duplex cu parti comune, Keo ar incasa 2.000 de euro pe luna, informeazaLibertatea.

Dovada clara ca nu divorteaza! Declaratia emotionanta pe care i-a facut-o Catalin Maruta Andrei. Catalin Maruta a ramas profund impresionat de o fosta concurenta la Romanii au Talent, Camelia Duta, pe care doreste sa o ajute prin orice mijloace. De aceasta data a convins mai multi artisti sa gateasca intr-un restaurant pentru a o putea ajuta. Camelia Duta este o fosta concurenta de la Romanii au Talent pe care prezentatorul emisiunii "La Maruta" doreste sa o ajute sa isi cumpere o casa. Daca in trecut Maruta a strans mai multe vedete pe care le-a pus sa spele masini pentru a strange bani pentru Camelia, de aceasta data acestia s-au adunat in bucatarie. Andra, Laura Cosoi, Marcel Pavel si Tavi Colen au gatit in restaurantul lui Bodo de la Proconsul pentru camelia Duta, scrieCancan.

Mihai Traistariu, invadat de par! "Imi creste un copac pe cap". Mihai Traistariu si-a vazut visul cu ochii! Cantaretul este mandru tare de podoaba sa capilara si nu inceteaza sa se fotografieze si sa le arate prietenilor lui virtuali cat de norocos este. Mihai Traistariu este tare mandru ca implantul de par a fost un succes si ca acum se poade lauda cu o podoaba capilara extrem de bogata. Cantaretul este tare incantat si se pozeaza incontinuu si le arata prietenilor lui virtuali ce par bogat are. De curand, acesta a postat pe o retea de socializare o imagine in care apare cu o frizura tare haioasa si le spune fanilor sai ca a inceput sa aiba o dilema, pentru ca se simte invadat de parul care nu se mai opreste din crescut, anuntaClick.

Bianca Dragusanu: "Pana la sfarsitul anului, il conving pe Victor sa ma ia de nevasta!" Telenovela dintre Bianca Dragusanu (31 de ani) si Victor Slav (33 de ani) continua, iar finalul nu este nici pe departe unul previzibil. Dupa divortul de luna trecuta, Bianca parea resemnata ca nu mai e doamna Slav, acum pare decisa sa-l recucereasca pe cel care i-a fost sot timp de cinci luni. Insa, de data asta, el se lasa greu. Dar roscata stie una si buna: vrea sa fie iar doamna Slav! Dupa o casnicie si un divort cu cantec, Bianca Dragusanu si Victor Slav au ajuns din nou unul in bratele celuilalt. De data asta in scop umanitar. Cei doi au acceptat sa danseze in cadrul emisiunii "Minunea dansului", o editie speciala de Paste a concursului "Dansez pentru tine", pentru a ajuta mai multi copii talentati, dar fara posibilitati materiale, informeazaLibertatea.