O celebra vedeta TV a ajuns de nerecunoscut din cauza cancerului: poarta peruca si s-a ingrasat 30 kg. "Ma simt ca un cadavru viu". Stilistul vedetelor se lupta de mai bine de patru ani cu necrutatorul cancer. Desi s-a operat de doua ori la cap si reusise sa se insanatoseasca, iata ca boala a recidivat si ii pune viata in pericol, mai mult ca oricand. Urmeaza a treia interventie. Era adulat de femeile din intreaga tara, iar vedetele se bateau sa-si faca programare la el la salon, pentru a le coafa. A fost printre primii stilisti celebri din Romania si s-a bucurat de un succes inimaginabil, ajungand foarte usor la statutul de vedeta. Cu toate astea, in urma unui scandal mediatic, Marian Darta a picat in dizgratia opiniei publice, fara ca macar sa fie vinovat, iar de atunci nu mai reuseste sa se puna pe picioare, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ce spune presupusul iubit al Andreei Raicu despre relatia cu vedeta. Flavian Pandele, barbatul despre care s-a spus ca s-ar iubi in secret cu Andreea Raicu, a vorbit intr-un interviu telefonic despre relatia pe care o are cu vedeta. Pandele spune cael si Raicu sunt doar buni prieteni si ca se simte revoltat de tot ce s-a scris in presa mondena. Flavian Pandele a declarat pentru emisiunea Click! ca el si Andreea Raicu sunt doar buni prieteni si ca se cunosc de mai bine de 10 ani. Mai mult decat atat, Pandele a precizat ca el nu este un barbat insurat si ca s-a despartit de sotie in urma cu mai bine de un an. "M-am simtit extrem de revoltat de usurinta cu care presa minte. Cu atatea minciuni incerc sa mai lamuresc macar una: eu si mama copiilor mei suntem divortati de peste un an. Iar in ceea ce priveste relatia cu andreea, suntem prieteni de peste 10 ani", a spus barbatul, anuntaClick.

"Mr. Pink" a lasat-o solo pe Moni de Paste! Desi se afla pe Taramul fagaduintei, unde duce o viata de lux, Monica Gabor (26 de ani) nu e asa de fericita precum pledeaza. Ii e dor de Irinuca, dar nu poate veni inca in Romania intrucat "Mr. Pink" nu i-a dat ok-ul. In plus, iubitul ei miliardar a fost mai mult plecat in China, fara a o include si pe romanca noastra in planurile sale. "Banii nu aduc fericirea", spune o veche vorba romaneasca. Iar Monica simte pe propria-i piele acest lucru. Vedeta noastra duce aceeasi viata de lux in America, sta intr-un apartament de fite intrunul din cele mai selecte cartiere din Los Angeles si conduce una dintre cele mai scumpe limuzine. Cu toate acestea, ea s-a simtit de Sarbatori mai singura ca niciodata. Nu a putut fi langa fetita sa, Irinuca, aflata in Romania, nu s-a bucurat nici macar de compania surorilor sale, Ramona si Alina Gabor, sau a tatalui ei si, colac peste pupaza, iubitul chinez nu a "onorat-o" cu prezenta sa, informeazaLibertatea.

Aparitie infioratoare in casa sorei lui Sergiu Nicolaescu! O aratare fantomatica a aparut in prag cand Iolanda facea curat. Iolanda Nicolaescu nu mai poate de dorul fratelui sau, regretatul regizor Sergiu Nicolaescu, plecat dintre noi in urma cu un an. De curand, in casa femeii si-a facut aparitia spiritul barbatului, chiar in pragul usii. Sergiu Nicolaescu a plecat dintre noi anul trecut in luna ianuarie, in urma unor complicatii medicale. De atunci, sora sa, Iolanda, nu-si mai gaseste linistea. Erau foarte apropiati, se vedeau zilnic si vorbeau ore in sir la telefon. Acum, femeia este mai mult singura si nu mai poate de dorul fratelui sau. Acesta nu i se mai arata in vis de cateva saptamani bune, insa "i-a facut o vizita la domiciuliu", scrieCancan.

Mariana Calfa l-a iertat pe Gheorghe Gheorghiu! Cine a ajutat-o sa treaca peste ura fara margini purtata artistului. Pictorita Mariana Calfa sustine ca a reusit sa treaca peste durerea provocata de despartirea de Gheorghe Gheorghiu. Fosta iubita a artistului a marturisit ca a reusit sa treaca peste ura fara margini pe care o simtea fata de cantaret cu ajutorul preotului. Pictorita Mariana Calfa s-a resemnat si chiar a descoperit ca poate fi fericita si singura. "Iertarea" este unul dintre atributele cheie care au ajutat-o. Si-a iertat toti dusmanii, toti fostii iubiti, inclusiv pe Gheorghe Gheorghiu, cel care, spune ea, i-a facut cel mai mult rau. "L-am iertat si pe Gheorghe Gheorghiu, cel care mi-a facut cel mai mare rau, a incercat sa ma distruga", spune Mariana Calfa, fosta iubita a cantaretului in perioada 2006 - 2011, anuntaClick.

Visul oricarui barbat! Craiul Badalau le-a avut pe Ramona Gabor, Roxana Marcu, Pestritu, Mantea si Tonciu. Vezi cu cine se iubeste acum! Gabi Badalau (26 de ani) nu iarta nici o femeie sexy care ii taie calea. In cei cinci ani de viata mondena prin Bucuresti, fiul fostului prefect de Giurgiu si-a imbogatit palmaresul de cuceriri mai ceva ca sultanul Suleyman Magnificul. Ca-s blonde, brunete, roscate, cu sani mari sau mai mici, nu conteaza, caci Gabi Badalau se multumeste cu oricine. Craiul de Dorobanti se afiseaza mai nou cu solista Claudia Patrascanu, fosta componenta a trupei Sexxy. Cantareata a inlocuit-o in dormitor pe Andreea Mantea, vedeta TV de care Gabi Badalau s-a despartit cu scandal si injuraturi toamna trecuta. Dar barbatul pare un adevarat magnet pentru femeile marca VIP ramase singure si neconsolate. Prima cu care acesta s-a iubit a fost Andreea Tonciu. Idila lor s-a consumat in urma cu cinci ani, informeazaLibertatea.