Tatal Nicoletei Luciu recunoaste: "Deveneam agresiv cand consumam alcool, beam vodka zilnic. Am lovit-o pe sotia mea". Tatal brunetei recunoaste ca a cazut in patima alcoolului si ca din aceasta cauza familia l-a parasit. El stie ca a gresit mult in relatia cu cei trei copii si ca a fost un tata agresiv pentru ca niciunul dintre ei sa nu ajunga rau. "Sotia mea a plecat de acasa pentru ca i-a zis Nicoleta. O iubesc, as primi-o si astazi inapoi, mai ales dupa 35 de ani de casnicie, regret mult niste chestii... N-am incercat sa imi refac viata niciodata, am luat-o cand avea 15 ani, din dragoste. Sotia mea m-a parasit din cauza bauturii. Regret ca nu mai sunt in familie cu copiii. Daca fii-mea i-ar da dezlegare, sotia mea s-ar intoarce la mine" a mai marturisit tatal Nicoletei in exclusivitate la Kanal D, potrivit wowbiz.ro.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Cezar Ouatu a luat o decizie radicala! Si-a lasat barba si fuge pe muntele Athos. Cezar Ouatu, unul dintre cei mai apreciati artisti ai momentului, ne-a povestit despre planurile sale de vacanta. El vrea sa plece doua saptamani departe de tara, dar nu a ales un loc plin de palmieri, ci unul... spiritual. Cezar Ouatu vrea sa petreaca doua saptamani de vis printre calugari. El a povestit in exclusivitate pentru Cancan.ro ca vrea sa mearga pentru prima oara la Muntele Athos, in Grecia. De altfel, el s-a pregatit deja pentru aceasta experienta unica, lasandu-si barba sa creasca.

Actrita Jodie Foster si-a luat iubita... de sot! Nunta neasteptata la Hollywood. Jodie Foster (51 de ani), celebra pentru discretia cu care isi inconjoara viata privata, s-a maritat in secret. Desi actrita formeaza un cuplu cu Alexandra Hedison (44 de ani) de mai putin de un an, cele doua si-au unit destinele. Jodie Foster si fotografa Alexandra Hedison si-au jurat iubire in fata altarului, weekendul trecut, in mare secret, in cadrul unei ceremonii restranse, a anuntat ieri purtatorul de cuvant al actritei, potrivit Libertatea.

Scandal-monstru in trupa Compact! S-au ferit ani de zile de orice controverse, dar acum se acuza intre ei si isi dau intalnire nu pe scena, ci la tribunal. Fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga, a castigat procesul prin care Paul Ciuci, actualul solist, cerea sa i se interzica dreptul de a folosi numele Compact, dar Ciuci sustine ca acest lucru a fost posibil doar din cauza unei erori judiciare. Desi crede ca disputa se va solutiona doar cu ajutorul legii, Ciuci spune ca nu e suparat pe Iorga. Cu o conditie: sa-i respecte munca, scrie Ring.

Iulia Albu a socat din nou! Vezi cum a aparut machiata in emisiune. Stilista Iulia Albu a venit in emisiunea Wowbiz de la Kanal D ca sa critice din nou vedetele si toaletele lor, insa a socat din nou prin aparitie Iulia Albu a stat ceva timp la machiaj pentru ca a venit pe fata poleita in aur. Mai precis cu foite de aur, fiind chiar poleita. Vedeta a spus ca acesta este doar un mic detaliu al machiajului ei si a mai povestit ca a venit imbracata intr-o ie cu poale, veche de peste 100 de ani. Vedeta nu a venit singura, ci cu gaina Lulu, prietena inaripata a vedetei., potrivit Click.

Tatal lui Marius Moga si-a construit o casa cu proprietati miraculoase! Vecinii se crucesc cand trec pe langa ea! Asa ceva nu s-a mai vazut in toata Romania. Marius Moga Sr. si-a contruit in curte o casa ciudata, unicat in orasul sau. Cu un acoperis sferic, cladirea seamana foarte mult cu un igloo, in care traiesc eschimosii. In realitate, constructia se numeste dom geodezic si se crede despre ea ca are proprietati vindecatoare. Tatal "micului Mozart" isi lauda creatia si spune ca de cand s-a mutat aici, viata lui s-a schimbat. "Aerul se plimba liber, fara stagnari si oprelisti, ceea ce o face foarte eficienta energetic. Este de 80 de ori mai eficienta decat o casa normala la aceeasi suprafata utila si de 50 de ori mai eficienta energetic decat o casa de lemn la aceeasi suprafata", spune Moga Sr, potrivit wowbiz.ro