Salman Khan sufera de o boala neurologica necunoscuta. Tocmai ce a fost ales de fanii din India drept cel mai musculos si mai aratos actor de la Bollywood, ca Salman Khan (47 de ani) are ceva probleme de sanatate. Aflat in Polonia de cateva zile, pentru a filma noua sa pelicula, Salman a socat pe toata lumea cand a adus cu el nu mai putin de patru dubluri care sa faca in locul sau cascadoriile periculoase, fapt fara precedent in cariera lui. Starul, care se pare ca se iubeste cu romanca Iulia Vantur de aproape un an, ar fi marturisit cuiva din anturajul sau ca sufera de o afectiune neurologica serioasa, care-i afecteaza forta fizica si care, in timpul vreunei cascadorii, i-ar pune viata in pericol, noteaza Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Marc Anthony sparge 305.000 $ lunar, dar n-are bani de pensie. Saracii oameni bogati! Aflat in plin proces cu fosta sotie Dayanara Torres, Marc Anthony spune ca e bogat, dar nu chiar atat de bogat incat sa plateasca o pensie alimentara de 113.000 de dolari pe luna. Fosta Miss Univers Dayanara Torres, acum in varsta de 39 de ani, se lupta de mai bine de doi ani in instanta cu Marc Anthony sa majoreze pensia alimentara a celor doi copii pe care ii au impreuna de la 13.000 de dolari pe luna la 113.000 de dolari. Dayanara a sustinut ca Marc a facut 60 de milioane de dolari in ultimii patru ani, fapt ce l-a enervat la culme pe cantaretul american de origine portoricana, anunta Click.

Le-au tinut ascunse 17 ani si nimeni nu stia mai nimic despre ele! Cine sunt femeile alaturi care dorm cu baietii de la 3SE. 3rei Sud Est a fost una dintre cele mai iubite trupe ale anilor 2000, iar o tara intreaga era innebunita dupa muzica lor. Desi fanii stiau aproape totul despre ei, cei trei au reusit sa pastreze misterul asupra femeilor din viata lor. Asta, pana acum! In 1997, undeva la malul marii, lua nastere chiar cea mai importanta trupa dance a anilor 2000 in Romania. Laurentiu Duta, Mihai Budeanu si Viorel Sipos au cucerit rapid topurile muzicale si s-au transformat treptat intr-un adevarat fenomen. Odata cu lansarea melodiei "Ai plecat", cei trei constanteni au declansat o adevarata isterie in randul tinerilor din Romania, fanii ajungand sa ii urmareasca prin toata tara si sa se lupte pentru a fi cat mai aproape de ei. Desi s-a stiut aproape totul despre acestia, putina lume a aflat pana acum ca in spatele lor exista de ani buni cate o femeie care ii sustine, scrie Cancan.

Dosarul operatiilor estetice: Anda Adam si-a pus doua implanturi la pret de unul. Anda Adam, Daniela Crudu si sora ei, dar si Madalina Secuianu sunt cateva dintre vedetele care i-au trecut prin mana doctorului Vitalie Stan, cercetat in cazul operatiilor ilegale. In urma cu aproape doi ani, cantareata a facut furori cand, la trei zile dupa ce a iesit din Spitalul de Arsi cu noile silicoane, a urcat pe scena cu pansamentele si a sustinut un concert. Imediat dupa spectacol, Anda le-a povestit apropiatilor ca operatia executata de Vitalie Stan la spitalul pe care acesta il pastoreste a costat-o 2.000 de euro. Solista sa aratat incantata de faptul ca sunt garantate pe viata si nu va mai fi nevoita sa le schimbe niciodata. De cand s-a declansat scandalul medicilor, Anda nu a mai fost de gasit. Vedeta se afla la Amsterdam alaturi de iubitul ei, si-a inchis telefoanele si a taiat comunicarea cu cei din tara, informeaza Libertatea.

Beyonce, mai influenta decat Obama sau Papa. Cine sunt cei care au schimbat lumea. Ce performanta! Cantareata americana Beyonce se afla pe lista celor mai influenti 100 de oameni din lume. Vedeta in varsta de 32 de ani apare ae coperta numarului special al revistei Time, cea care alcatuieste lista. Beyonce este mai influenta decat liderii planetei, surclasandu-i pe presedintele Obama, Hillary Clnton, Vladimir Putin, Papa Francisc si Miley Cyrus. Coperta vestitei revistei i-a "gazduit" in trecut si pe actorul Robert Redford, atletul Jason Collins sau directorul executiv General Motors, Mary Barra. Cantareata a lansat un album bine primit de public - care ii poarta numele - la sfarsitul anului trecut si si-a impresionat fanii cu o serie de concerte spectaculoase in cadrul turneului ei mondial "The Mrs. Carter Show World Tour", care s-a incheiat in luna martie, scrie Click.