Veste-soc despre Michael Schumacher! Sperantele fanilor s-au naruit. Dupa ce s-a vorbit despre o revenire aproape miraculoasa din coma a pilotului Michael Schiumacher, iata ca vestile proaste in privirea starii de sanatate a acestuia i-au dezarmat pe fani. Managerul lui Schumacher a vorbit pentru cotidianul german "Bild" despre starea pilotului, iar vestile date de el nu sunt deloc bune. Integral in Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cele mai scunde vedete. Nu stiai cat de mici sunt. Celebritatile par mereu frumoase in fotografii si in filme sau videoclipuri. Ce nu ne dam seama este cat de scunde sunt unele dintre vedetele la moda astazi. Vezi care sunt cele mai scunde vedete. Nu stiai cat de mici sunt in realitate, scrie Unica.ro.

Detaliu dubios in ultimul videoclip al Innei! "I se vede..." Daca esti femeie, sigur n-ai vrea sa ti se intample asta. Lansat cu surle si trambite, "Cola Song", ultimul videoclip al Innei, a generat un val neasteptat de controverse in randul fanilor romancei, multi dintre ei acuzand-o pe artista de un lucru de-a dreptul rusinos. Continuarea in Cancan.

Cel mai ravnit burlac de la Hollywood se pregateste de insuratoare. In sfarsit l-a incaltat o femeie! George Clooney se asaza in sfarsit la casa lui. Actorul in varsta de 52 de ani s-a logodit cu iubita lui, avocata Amal Alamuddin (36 de ani), dupa doar jumatate de an de relatie. Stirea a fost confirmata de o sursa din apropierea celor doi pentru revista "People". Se pare ca cel mai ravnit burlac de la Hollywood a cerut-o de nevasta si i-a pus inelul de deget, potrivit Click.

Asta sa fie dovada ca si-a uitat propriul copil? Cum a ajuns Moni sa faca plaja in Emirate, in loc sa vina sa isi vada fiica. Ultima data, Moni a venit in Romania in august, chemata de un eveniment tragic. Se pare ca, dupa moartea mamei sale, Moni considera ca nu o mai leaga nimic de tara natala, uitand de fiica ei, Irina. Cu toate acestea, cu Ramona isi face timp sa se vada, potrivit Cancan.