Scoti casa la imprimanta si te muti in ea! Ca o jucarie Lego! Asa arata casa construita de chinezi cu ajutorul imprimantei 3D. Ridicata intr-o singura zi, locuinta de 200 mp are un cost de doar 5.000 de dolari (16.000 lei). Chinezii sunt renumiti pentru rapiditatea cu care construiesc zgarie-norii. De data asta insa s-au intrecut pe ei insisi. O companie din Shanghai a reusit sa construiasca prima casa cu ajutorul unei imprimante 3D. Realizata din materiale reciclate, sticla si ciment, locuinta de 200 mp poate fi ridicata in doar 24 de ore. Desi arata mai mult a garaj, casa scoasa la imprimanta 3D asigura o izolatie foarte buna atat la temperaturile exterioare, cat si la zgomot, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Au existat sirenele cu adevarat? Descoperire uluitoare in Bulgaria. Existenta sirenelor, personaje mitologice de o frumusete uimitoare, i-a fascinat pe oameni din cele mai vechi timpuri, dar pana in prezent nu s-a putut demonstra stiintific daca ele au trait in realitate sau nu. O descoperire arheologica recenta ar putea insa schimba total lucrurile. Astfel, profesorul Bozidar Dimitrov a descoperit, pe coasta orasului Sozopol, din Bulgaria, un schelet uman care prezinta o coada ca de sirena. Scheletul are o vechime de aproximativ 8.000 de ani. Profesorul a publicat o serie de imagini cu descoperirea sa, preluate de portalul www.oddities.com, anuntaEVZ.

Studenta, imi vand virginitatea cu 550.000 de dolari. Elizabeth Raine, o studenta la medicina din SUA, a decis sa-si vanda virginitatea pe Internet. Pana acum, zeci de barbati s-au aratat interesati sa se "infrupte" din tanara fecioara in varsta de 27 de ani. Desi a primit o oferta de 300.000 de dolari pentru prima noapte de amor din viata ei, tanara vrea sa obtina minimum 550.000 de dolari. La sfarsitul licitatiei, la 8 mai, cel care va oferi cel mai mult pentru fecioria lui Elizabeth va avea parte de o intalnire amoroasa de 12 ore, bucurandu-se ca a devenit primul ei barbat, inflormeazaClick.

Sfarsit socant! A murit in timp ce isi facea un selfie si il posta pe Facebook! La sfarsitul saptamanii trecute, o femeie si-a pierdut viata intr-un accident de masina. Initial, politistii au crezut ca aceasta conducea sub efectul drogurilor sau al stupefiantelor. In timpul anchetei, oamenii legii au stabilit ca femeia, in varsta de 32 de ani, din Carolina de Nord, se afla la volanul masinii ei in timp ce isi facea poze cu telefonul si le posta pe internet. Chiar in timp ce mesajul ei aparea pe o retea de socializare, utilizatoarea si-a pierdut viata. Ea tocmai postase urmatorul mesaj: "Cantecul <> ma face fericita!". In raportul politistilor, apare ca acest ultim mesaj a fost postat cu doar un minut inainte ca accidentul sa fie anuntat la Serviciul de Urgente, scrieCancan.

Cel mai murdar om din lume doarme in cenusa. Ludvik Dolezal, un barbat de 58 de ani din Cehia, este considerat cel mai murdar om din lume, din cauza unui obicei bizar pe care il are. El doarme pe strazi, neavand o casa, iar patul sau este format din cenusa, barbatul arzand orice obiect gasit pentru a procura materia prima necesara "patului". Mai mult, el nu se spala niciodata, iar doctorii spun ca sufera de o tulburare psihica rara, boala care il face sa fie dependent de foc si cenusa, anuntaLibertatea.

Cu pantofii astia dansezi 1.000 de ani. Prima pereche de pantofi stiletto din otel inoxidabil si argint costa nu mai putin de 1.700 de dolari (5.473 lei). Pantofii sunt o creatie a House of Borgezie Riviera si sunt "cosmetizati" cu silicon, pentru a proteja picioarele de bataturi. Datorita designului unic si a materialelor folosite, fiecare pereche de pantofi vine cu o garantie de 1.000 de ani, astfel ca purtatoarele le pot lasa si mostenire prin testament. Creatorul "pantofilor de un mileniu" este "vinovat" de un alt record, lansarea in 2010, a primilor pantofi din aur si diamante, care costau 166.000 de dolari (534.514 lei), informeazaClick.