Fotografia care te va face sa razi in hohote! N-ai sa crezi in ce postura a fost pictat Madalin Voicu de catre iubita sa! Madalin Voicu este nonconformist din fire asa ca s-a lasat pictat in chip de... clovn! Chiar iubita sa, pictorita Carmen Olteanu, este cea care a realizat ineditul tablou, iar noi vi-l aratam in premiera. Madalin Voicu este un personaj atipic in peisajul monden. Nu-i place sa se laude si nici nu se ascunde dupa cires, atunci cand are ceva de zis. Spune verde-n fata tot ce crede despre anumite persoane, fara sa-i pese de cum vor reactiona cei in cauza. Este un artist desavarsit, dar si un tata model. De dragul baietilor sai, Stefan (cinci ani) si Ion (un an si sapte luni), cei mai mici dintre cei sapte copii ai sai, Madalin Voicu a acceptat sa faca un portret mai... altfel, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ramona Badescu nu se grabeste la maritis! Cine i-a furat inima actritei. A cunoscut dragostea la 45 de ani! Norocosul a fost tot un italian. Este vorba despre actrita Ramona Badescu care radiaza de fericire de cand si-a gasit jumatatea. Frumoasa romanca a declarat ca nu se grabeste sa oficializeze relatia, desi recunoaste ca iubeste de aproape un an de zile. "Eu cred in barbatul italian. Este o garantie. Nu trebuie sa aduca efecte speciale ca sa ma cucereasca. Aceasta relatie a inceput acum zece luni. Traim momentul cu momentul. Nu vreau sa-mi fac planuri. Asteptarile sunt antecamera dezamagirilor. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, la telefon, in luna martie, ne-am vazut abia in iunie. I-am zis ca vin sa ne intalnim daca imi deseneaza ceva. Si mi-a desenat", a declarat Ramona Badescu la emisiuneaClick.

Nicoleta Luciu a lesinat in direct si au angajat-o pe loc! Transferul Monei Segall, "mama" emisiunilor de divertisment, de la PRO TV la Antena 1, i-a dat aripi Nicoletei Luciu (33 de ani), caci sunt bune prietene. Dupa ce a semnat cu Antena 1, fostul "Iepuras" Playboy viseaza la mai mult: vrea postul de prezentatoare a productiei "X Factor", de care se ocupa Mona. Dupa ce i-a expirat contractul cu PRO TV, sexy-"Iepurasul" a semnat rapid o colaborare cu emisiunea "Acces direct", unde, in calitate de invitata a Simonei Gherghe, a vorbit despre toata viata ei, cu bune si cu rele, inclusiv despre bubele care ii invadasera tenul. Dupa aceste povesti impresionante, dar si un lesin in direct, moment in care au aparut si grijulii doctori, audienta a fost suficient de multumitoare pentru ca vedeta sa devina o angajata permanenta a postului Antena 1, informeazaLibertatea.

Bahmu este in continuare datoare vanduta la Prigoana. Vezi ce s-a intamplat cu cei 3.000 de euro pe care i-a imprumutat de la el. Spre finele anului trecut, Adriana Bahmuteanu s-a lansat in afaceri si nu oricum, ci cu ajutorul lui Silviu Prigoana. Vedeta TV a deschis un atelier de croitorie din economiile ei, dar acestea nu au fost de ajuns si s-a imprumutat si la sotul ei. Desi sunt sot si sotie, Bahmu si Prigoana nu amesteca sentimentele cu afacerile. Cel putin asa credea omul de afaceri care a sperat ca, in momentul in care i-a imprumutat bani Adrianei, sa primeasca inapoi fiecare leut oferit. Se pare ca, in urma cu sase luni, Adriana Bahmuteanu a imprumutat o suma de bani, in jur de 3000 de euro, de la Silviu Prigoana. Intelegerea dintre ei a fost ca omul de afaceri nu o va presiona cu datoria, insa in momentul in care atelierul de croitorie se va pune pe picioare si va incepe sa aduca profit, Prigoana sa-si primeasca banii inapoi. Lunile au trecut, comenzile s-au marit, chiar si spatiul de desfacere a pieselor vestimentare s-au extins, insa se pare ca Prigoana nu a primit nici macar un leu din suma datorata, scrieCancan.

Adrian Cristea a recunoscut ca s-a iubit cu Mariana Rosca! Cum a reactionat Bianca cand l-a vazut cu alte femei! Adrian Cristea a continuat dezvaluirile la Kanal D. Fotbalistul a povestit ca Bianca s-a infuriat cand a aflat din presa ca Printul a fost surprins in club cu doua femei. A recunoscut ca a avut o relatie cu Mariana Rosca. De suparare ca Printul a aparut cu alte femei, Bianca l-a certat pe Cristea. "M-a certat, era suparata pe mine. Am linistit-o, i-am zis ca nu am nicio legatura, ca nu mai avem nicio treaba. Erau niste prietene de-ale mele. Am vrut doar sa ma distrez, nu e nimic rau in asta", a povestit Adi Cristea la Kanal D. Fotbalistul a recunoscut ca a avut o relatie cu Mariana Rosca si a spus ca nu el a injurat-o pe aceasta. "A venit cu dovezi, cu niste mesaje... ce sa mai spun?", a spus Printul cu privire la faptul ca Mariana Rosca a vorbit la tv de relatia lor. Dupa mai multe nopti fierbinti, Mariana Rosca si Adrian Cristea au rupt brusc legatura, mai ales ca blonda a primit mesaje urate, chiar de pe contul de Facebook al fotbalistului. "Nu eu am scris acele mesaje", a punctat el, fara alte detalii, anuntaClick.