Antonia si-a angajat firma de detectivi! Cantareata este ingrozita de sot. Surpriza, ieri, in lupta dintre cantareata si sotul Vincenzo Castellano pentru custodia fetitei. Zambitoare si sigura pe ea, Antonia s-a prezentat, ieri, la tribunal, unde a inceput lupta pentru custodia fetitei sale. Razboiul cu sotul Vincenzo Castellano, pe care il acuza ca i-a "sechestrat" copilul in Italia, se anunta extrem de interesant. Motivul? Click! a aflat ca Antonia si-a angajat o firma de detectivi particulari! Reporterii Click! au aflat, in exclusivitate, ca indragita cantareata n-a stat cu mainile in san si a angajat, in afara de avocati, si alti "specialisti": in sala de judecata si-a facut aparitia, langa Antonia, patronul unei firme de detectivi particulari, scrie Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Secretul nestiut despre misterioasa coproprietara a vilei din Otopeni in care locuia Adrian Iovan: era iubita pilotului! Pilotul a trait o adevarata drama, cu cateva luni inainte sa moara: si-a scos casa la vanzare si a renuntat la cateii lui. Putini au stiut insa ca tot atunci s-a despartit si de iubita sa, nimeni alta decat misterioasa coproprietara a vilei din Otopeni! Cu cateva luni inainte sa moara, regretatul pilot Adrian Iovan, eroul tragediei din Muntii Apuseni, a fost nevoit sa-si scoata la vanzare vila din Otopeni. El spune ca se atasase foarte mult de aceasta casa, care devenise noul sau camin dupa despartirea grea de Romanita Iovan. Odata cu aceasta decizie, el a trebuit sa mai ia inca una la fel de grea. Eroul din Apuseni a trebuit sa se desparta de cei doi catei ai sai, pe care ii iubea nespus de mult, scrie Cancan.

Andreea Balan: "Keo trage de mine sa ne impacam!" Andreea Balan (29 de ani) a suferit ca un caine cand a aflat ca solistul Cosmin Mustata (36 de ani), alias Keo, a avut o relatie clandestina cu ilustra necunoscuta Alexandra Pavel. La scurta vreme dupa ce bomba a explodat, pacatosul artist a incercat o impacare epocala. Numai ca Andreea, ranita crunt in orgoliu, este de neinduplecat. "E libera la mare/ de Keo n-o mai doare", ar putea suna refrenul usor modificat al hitului cu care Andreea Balan facea furori in adolescenta, impreuna cu trupa Andre. Solista nici ca mai vrea sa auda de Keo, dupa ce a aflat din "sat" ca al ei iubitel a tradus-o un an cu solista Alexandra Pavel, desi acesta insista ca ea sa-l ierte si sa-l reprimeasca in dormitor, scrie Libertatea.

Primele poze cu Maria Marinescu si noul iubit, fostul ministru Eugen Bejinariu! Uite cum o rasfata politicianul! Revista Ciao! arunca bomba: la cateva luni de la divort, Maria Marinescu si-a refacut viata sentimentala alaturi de un politician cu 20 de ani mai in varsta. E vorba despre Eugen Bejinariu, cei doi fiind fotografiati in premiera, de catre paparazzi, la finalul lunii trecute! Dupa o casnicie de aproape 5 ani, Maria Marinescu a redevenit, recent, o femeie libera. La inceputul anului, ea si Frank Colin au decis, de comun acord, sa divorteze. Cateva luni mai tarziu, Maria a inceput o poveste de dragoste cu deputatul PSD Eugen Bejinariu, fost ministru, si el divortat, scrie Cancan.

Dieta Angelei Mekel. Cancelarul german a sabit 10 kilograme in patru luni. O dieta stricta bazata pe fructe si legume a ajutat-o pe Angela Merkel sa slabeasca zece kilograme in ultimele patru luni care au urmat accidentului de schi din perioada sarbatorilor de iarna, dezvaluie cotidianul Bild in editia sa de marti. Informatia a fost preluata de mass-media germane, care au insotit-o cu imagini de tipul "inainte si dupa" dieta, ce dovedesc ca sefa guvernului a urmat cu strictete sfaturile medicilor. Prima regula pe care a trebuit sa o respecte a fost sa nu se atinga de prajiturile aflate pe masa tuturor intalnirilor politice de la Berlin si sa le inlocuiasca cu fructe, scrie Romania libera.

Gerard Butler s-a cuplat cu sosia Madalinei Ghenea. Starul din "300 - Eroii de la Termopile" nu poate s-o uite pe romanca noastra. Gerard Butler si-a luat o noua Madalina Ghenea. Starul din filmul "300" a fost surprins in compania unei focoase brunete care seamana izbitor de bine cu frumoasa romanca. Madalina Ghenea, de 25 de ani, i-a topit inima actorului scotian cu zambetul si senzualitatea ei. Chiar daca s-au despartit in urma cu aproape 10 luni, starul din "300 - Eroii de la Termopile" n-o poate uita pe frumoasa olteanca. Gerard Butler si-a luat o noua Madalina Ghenea. Starul din filmul "300" a fost surprins in compania unei focoase brunete care seamana izbitor de bine cu frumoasa romanca, scrie Click.