Vincenzo da inapoi in lupta pentru Maya. Cantareata Antonia si Vincenzo Castellano au venit ieri la tribunal ca sa-i convinga pe judecatori ca sunt cei mai buni parinti. Cu toate acestea, procesul pentru custodia fiicei lor a fost amanat. Amandoi au sustinut ca vor sa-si rezolve treburile amiabil, mai ales ca artista are un as in maneca - ancheta sociala depusa recent la dosar, care ii e favorabila. Discutiile prelungite de pe holurile instantei au facut ca intre cei doi sa se lege totusi o punte de comunicare, care a avut ca rezultat hotararea de a-si rezolva treburile intre ei, fara interventia judecatorilor, scrieLibertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Andreea Balan vorbeste pentru prima data despre infidelitatea lui Keo: "Am descoperit detalii dureroase". Andreea Balan este distrusa de durere dupa despartirea de Keo. Cantaretul si-ar fi inselat iubita cu Misty, o tanara aflata in cautarea celebritatii. Pentru prima data, Andreea Balan a vorbit despre drama prin care trece. "In ultimele trei saptamani am facut investigatii si am descoperit detalii dureroase. El ma insela cu ea de un an. Se vedea cu ea cand eu eram plecata la concerte prin tara. Ea purta hanoracul lui", a povestit Andreea la emisiunea "Acces direct" de miercuri, noteazaClick.

Adi Mutu a vorbit despre divortul de Consuelo: "Timpul va vorbi si, asa cum am spus. Nu e nimic adevarat". Adi Mutu a infirmat zvonul ca intre el si Consuelo exista probleme. Atacantul Petrolului spune despre sotia lui ca este o luptatoare si ca fac impreuna sacrificii pentru binele copiilor. Mutu nu si-a mai vazut copiii de cand s-a intors in Romania pentru a juca la Petrolul. Jucatorul Petrolului spune ca nu este nimic adevarat in toata povetea cu divortul, iar atat el, cat si Consuelo, fac sacrificii mari pentru copiii lor, relateazaCancan.

Bahmu, in lacrmi la TV! La un pas de o alta despartire de Prigoana. Se pare ca Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana se afla in pragul unei noi despartiri. Prezentatoarea Antena Stars a marturisit cu ochii in lacrimi ca ea si sotul ei au anumite divergente, din cauza carora ar putea ajunge la o noua despartire. Adriana Bahmuteanu a vorbit inlacrimata despre problemele aparute in casnicia cu Prigoana. Marul discordiei il reprezinta, de aceasta data, faptul ca Adriana nu vrea sub nicio forma sa renunte la procesele pe care le are cu sotul ei, scrieClick.

Monica Lewinsky rupe tacerea, dupa 10 ani! Iata povestea celui mai mare scandal politico-sexual din istorie. Dupa 10 ani in care nu a suflat o vorba despre scurta si zbuciumata ei relatie cu fostul presedinte american Bill Clinton, Monica Lewinsky s-a decis sa lamureasca misterul rochitei albastre. Ajunsa la 40 de ani, Monica Lewinsky a trecut peste rusinea de atunci - despre care a spus ca a fost apasatoare si de lunga durata - si incearca acum sa dea un alt "sfarsit" povestii ei. Interesant ca, in ciuda campaniilor ulterioare care s-au dus pentru reabilitarea imaginii presedintelui Clinton, in care Monica a fost "scoasa" drept oaia neagra in aceasta poveste, fosta subalterna a lui Bill se mentine ferma pe pozitii, noteazaLibertatea.

Abia ii mai incap sanii in sutien! Cum arata noul bust al Oanei Zavoranu, dupa ce si-a pus silicoane imense. La o saptamana de cand si-a pus silicoane pentru a saptea oara, Oana Zavoranu le-a satisfacut tuturor curiozitatea: s-a pozat in sutien. Mandra de noul ei bust, Oana s-a pozat in sutien si a postat imediat imaginile pe Facebook, pentru a le arata tuturor noul ei bust. Evident, complimentele nu au intarziat sa apara, mai ales ca acestea sunt primele imagini pe care bruneta le-a facut cu noul bust. Din cate se poate vedea, sanii Oanei sunt destul de impunatori, iar protezele de 460 de grame fiecare i se potrivesc perfect, scrieCancan.