Cati ani are de fapt Keo? Scandalul legat de despartirea dintre Andreea Balan si Keo scoate mereu noi amanunte la iveala. Astfel, dupa ce s-a speculat ca artistul ar avea 45 de ani, apar dovezi care contesta acest lucru. Stirea a pornit de la o farsa facuta pe pagina Wilkipedia a artistului dupa ce cineva a modificat cifra 7 cu 6 si astfel a ajuns sa fie speculatii cu privire la varsta reala a solistului. Toata aceasta farsa a dus la intrebari cu privire la varsta artistului iar surse din preajma Andreei Balan ar fi spus ca el ar avea aproape 50 de ani. Astfel, Click! a intrat in posesia unei fotografii a permisului de conducere al lui Keo, trimisa de un bodyguard care i-a facut actului o fotografie si a trimis o pe adresa redactiei, unde se vede negru pe alb ca artistul este nascut in anul 1978, pe data de 21 iunie.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Actorul britanic Daniel Radcliffe s-a logodit! Vezi cum arata iubita lui "Harry Potter". Actorul britanic Daniel Radcliffe, starul francizei cinematografice "Harry Potter", s-a logodit cu iubita lui, Erin Darke, cu care are o relatie de aproape doi ani, afirma presa internationala. Potrivit mai multor surse, actorul si iubita sa doresc sa pastreze secretul asupra acestui eveniment pana cand vor alege un inel de logodna, cu ocazia unei apropiate vacante la Paris, informeaza femalefirst.co.uk. Aceeasi publicatie afirma ca Daniel Radcliffe si Erin Darke intentioneaza sa se casatoreasca in 2015, in cadrul unei ceremonii ce va fi organizata pe malul Lacului Michigan din Statele Unite, unde locuieste familia Darke, informeaza Cancan.

Paula Seling risca sa lesine pe scena! Paula Seling (35 de ani) le da mari batai de cap membrilor delegatiei romane la Eurovision. De cand au ajuns in Copenhaga, acolo unde se defasoara concursul, frumusica interpreta abia daca a bagat ceva in gura. Nu poate manca si pace! Iar colegii ei isi fac griji pentru ea, caci oricand poate claca. Prestatia Paulei Seling din semifinala a fost una impecabila. Nici n-ai fi zis ca solista noastra a avut emotii cat casa de mari. Palpitatii au avut si membrii delegatiei Romaniei. Si nu doar in privinta rezultatelor, ci mai ales pentru starea Paulei Seling, scrie Libertatea.

Jane Fonda si Russell Crowe s-au cuplat? S-a indragostit din nou la 76 de ani! Actrita Jane Fonda a facut o pasiune nebuna pentru Russell Crowe, de 50 de ani, dupa ce au filmat impreuna o pelicula. Dragostea nu cunoaste varsta, iar Jane Fonda a simtit-o pe pielea ei. Diva blonda si Russell Crowe s-au intalnit pe platourile de filmare ale peliculei "Father & Daughters" si au flirtat tot timpul. Voci de la Hollywood spun ca Russell este foarte incantat de ea, desi ii despart 26 de ani. Starul din "Gladiatorul", cu o avere de 75 de milioane de dolari (241 milioane lei), a fost casatorit cu Danielle Spencer, intre 2003 si 2012 si au impreuna doi baieti, Charles (10 ani) si Tennyson (7 ani), noteaza Click.

Si l-a pus in cap pe tata socru, dupa ce i-a lasat fata insarcinata si amana s-o ia de nevasta! "Nasu", foc si para pe fiica sa! Fostul presedinte al FRF are nervii intinsi la maximum de cand a aflat ca fiica sa este, din nou, insarcinata. Atunci, Mircea Sandu i-a cerut "ginerelui" sau, evreul Ziv Tetelman, sa o ia de nevasta pe Raluca, insa afaceristul nici nu a vrut sa auda. Scandal mare in familia lui Mircea Sandu, de cand Raluca Sandu si-a anuntat tatal ca este insarcinata cu barbatul cu care se iubeste de patru ani, evreul Ziv Tetelman. Motivul? Fostul presedinte al FRF vrea cu orice pret ca fiica lui sa se marite cu acte, asa cum ar fi normal. Numai ca, in ciuda faptului ca vor avea un copil, Tetelman nu pare pregatit sa o ia de nevasta pe Raluca Sandu asa ca fosta tenismena va naste si al doilea copil in afara casatoriei. Toate aceste lucruri l-au infuriat la culme pe Mircea Sandu, care si-a chemat "ginerele" si a inceput sa il ia la intrebari, scrie Cancan.

Luminita Anghel da de pamant cu finalistii Eurovision: "Jumatate dintre ei nu au ce cauta acolo!". Luminita Anghel, una dintre cele mai apreciate cantarete de pe plaiurile mioritice, a comentat prestatia reprezentantilor Romaniei la Eurovision, Paula si Ovi, dar si a celorlalti concurenti. Luminita Anghel sustine ca, in opinia ei, reprezentantii Romaniei merita primul loc pe podium, dar acest lucru nu se va intampla din alte considerente decat cele strict muzicale. "Am urmarit prestatia Romaniei. Merita locul I, dar nu au sanse. E posibil totusi sa se califice in primele trei locuri", a declarat Luminita Anghel pentru Libertatea. Artista este de parere ca multe dintre piesele calificate in finala nu se ridica la nivelul unei astfel de competitii. "Jumatate din piesele calificate pentru finala nu meritau sa treaca de preselectie",a mai spus Artista.