Imaginile care-ti vor taia respiratia! O blonda celebra a pozat cu sanii la vedere si in fundul gol, la un an dupa nastere! A devenit mamica in urma cu numai un an, insa Elena Hueanu a revenit miraculos la formele care au facut-o celebra. Ba, mai mult, blondina are de gand sa defileze din nou pe podiumurile de moda, insa nu in Romania, ci in Germania, acolo unde locuieste. In urma cu doar cateva luni, Elena Hueanu plangea si povestea ca tatal fiicei sale a batut-o cu bestialitate, fiind nevoita sa plece de langa el. Intre timp, soarele a rasarit si pe strada blondinei, care s-a mutat in Germania alaturi de fiica si de parintii sai, iar necazurile sunt acum doar niste amintiri triste, ascunse intr-un colt de suflet, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Andreea Balan, sexy pentru 15.000 de euro! Ii merge rau pe plan sentimental, dar are succes in cariera. Dupa despartirea de Keo, Andreea Balan (29 de ani) s-a refugiat in munca: are si cate 15 concerte pe luna, la Antena 1 prezinta alaturi de Jorge show-ul "Romania danseaza", va lansa o piesa noua in maximum trei saptamani, iar recent a realizat cateva sedinte foto pentru "Foggi", o firma de haine, contract care i-a rotunjit veniturile cu aproximatv 15.000 de euro, conform unor surse din lumea modei. "Intelegerea cu firma respectiva s-a incheiat pe un an si Andreea continua sa faca sedinte foto pentru ei ori de cate ori au cate o colectie noua", a marturisit o prietena. La cea mai recenta sedinta foto, Andreea a pozat intr-o rochita mini, cu portjartier si masca pe fata, anuntaClick.

Iar se marita Mama Natura! Roxana Ionescu (28 de ani) a dat uitarii tradarea lui Laurentiu, barbatul cu care a impartit patul vreo sapte ani, dar de care a divortat cand a aflat ca acesta se vedea si cu alta femeie. Zilele trecute, "Mama Natura" a fost ceruta de sotie de afaceristul Tinu Vidaico, iar ea n-a zis nu. Roxana a redevenit increzatoare in institutia casatoriei, desi s-a fript cu fostul sot, Laurentiu, care a inselat-o la greu, iar raspunzator de noua ei stare de spirit este Tinu Vidaico, pe care l-a cunoscut in urma cu cateva luni, la un eveniment. Barbatul care s-a indragostit iremediabil de "Mama Natura" este patronul celui mai popular club din Timisoara, local a carui valoare se ridica la un milion de euro. Dupa ce s-au cunoscut mai bine si au realizat ca relatia lor nu este doar o ploaie scurta de vara, Tinu si-a luat inima in dinti si i-a cerut blondinei mana. Roxana a sarit in sus de bucurie si i-a marturisit ca abia asteapta sa-i devina nevasta, informeazaLibertatea.

Asta e ultima fita in materie de design interior! O vedeta de la noi si-a instalat in bucatarie un...semafor! Cine e extravaganta! Vedetele fac tot posibilul pentru a iesi din tipare si incearca sa fie cat mai originale cu putinta. Dj Wanda si-a cumparat de curand un apartament, intr-un complex rezidential din Capitala, pe care l-a amenajat dupa gustul sau extravagant. A stat multa vreme la hotel iar, intr-un final, s-a decis sa-si cumpere o casa. Dupa indelungi cautari, Dj Wanda si-a achizitionat un apartament intr-un complex rezidential din centrul Capitalei, si este tare mandra de el. L-a amenajat dupa gustul sau si a incercat sa fie cat mai originala cu putinta. Cu siguranta i-a iesit, caci a reusit performanta de a avea un semafor, chiar la ea in bucatarie, scrieCancan.

Mihaela Radulescu si-a schimbat look-ul! Cum arata acum diva de la Monte Carlo. Se mentine in forma cu mult sport si alimentatie sanatoasa, dar recunoaste ca din cand in cand simte si nevoie unei schimbari fizice. Mihaela Radulescu s-a tuns, si-a vopsit parul intr-o nuanta mai deschisa si a pozat pentru noul numar al unei reviste dedicate femeilor. Mihaela Radulescu (44 de ani) demonstreaza ca poate sa arate bine chiar daca nu mai este o adolescenta. Diva de la Monte Carlo, adepta unui stil de viata sanatos, a recurs la o schimbare de look care o prinde foarte bine. Fosta prezentatoare tv s-a tuns, si-a vopsit parul si a acceptat sa participe la o sedinta foto in care a purtat o salopeta cu un decolteu generos. Mihaela Radulescu isi anuntase deja admiratorii ca a recurs la o schimbare, insa a preferat sa-i tina in suspans cateva zile inainte de a posta pe contul ei oficial de socializare imaginea cu noua ei infatisare, anuntaClick.