Inevitabilul s-a intamplat! La nici 3 luni de la divort, Slav si-a refacut viata! Cine este si cum arata noua lui cucerire. Pentru Victor Slav, cui pe cui se scoate si se pare ca a gasit cel mai bun remediu ca s-o dea uitarii pe Bianca. In viata lui si-a facut loc o blonda care nu-l mai scapa din ochi, fiind mai tot timpul impreuna. Deocamda, Victor o tine sub paravan. Au trecut aproape trei luni de la divortul oficial dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav, timp in care cei doi, manati de sentimente, si-au acordat mai multe sanse prin care au sperat sa reinnoade relatia. Numai ca orgoliile si caracterele diferite s-au interpus, iar apropierile s-au transformat in esecuri repetate. Numai ca, de cateva saptamani, Victor si-a schimbat radical atitudinea fata de Bianca, evitand-o pe cat posibil, iar noi am aflat si motivul! Iata ca prezentatorul rubricii Meteo a considerat ca ar fi de bun augur sa incerce sa isi refaca viata si iata ca o blonda a reusit sa-I intre pe sub piele si sa il convinga sa-si petreaca mai tot timpul impreuna, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Benone Sinulescu si-a dat foc la peruci. De ce a luat aceasta hotarare marele interpret. Benone Sinulescu a luat o decizie neasteptata: a dat foc la aproape toate perucile pe care le-a purtat in cei peste 50 de ani de cariera. Motivul: erau foarte deteriorate. Benone Sinulescu a decis sa renunte la o mare parte din perucile sale, din cauza gradului de uzura la care au ajuns in aproape jumatate de veac in care au fost purtate. Interpretul a renuntat la 26 astfel de piese si a mai ramas doar cu 20. "Unele dintre ele, care mi s-au parut mai deteriorate, le-am dat foc, mai am unele, cred ca am mai ramas cu 20. Perucile erau un supliciu pentru mine, din cauza transpiratiei ieseam din salile de spectacol ca un sobolan", a declarat el in exclusivitate la Click. Desi a iesit de mult timp la pensie, nea Beni munceste in continuare foarte mult si acum, la 77 de ani. De curand, el a lansat un nou disc si a sustinut un concert aniversar. Isi incarca insa repede bateriile, la una dintre casele din Barzava, unde s-a mutat de cand si-a vandut apartamentul. "E o zona superba, o asezare sub un deal. Am cuci, mierle, privighetori. E superb", a continuat el, anuntaClick.

In urma cu 10 ani rupea gura targului cu blanurile sale, acum s-a lasat de muzica! Din ce castiga Fizz mii de euro. Acum mai bine de 10 ani, solistul Bogdan Croitoru sau Fizz (35 de ani) rupea gura targului cu blanurile sale scumpe si cu masinile de fite, in jurul lui roind fete numai una si una. In melodiile sale isi facuse un obicei din a se lauda cu flerul in afaceri: "Nimeni nu stie mai bine, sa faca banu' ca mine". Nonconformistul cantaret s-a reorientat in ultima vreme, astfel ca acum castiga saptamanal cate 500 de euro din poker sau din pariuri sportive. Nu rateaza nici un meci de fotbal, ca sa fie la zi cu tot ce misca in materie de sport. Nu arunca in joc sume mai mici de cateva sute de lei si adesea norocul ii surade, victoria din Champions League a echipei Real Madrid aducandu- i in cont 200 de euro, informeazaLibertatea.

Kim Kardashian, umilita de Alexandra Harra! Vedeta o sa crape de suparare cand o sa afle asta. Atat Alexandra Harra cat si Kim Kardashian au iesit in evidenta si au ajuns sa fie vanate de paparazzi datorita formelor lor voluptoase. Cele doua detin un posterior care le face sa atraga privirile tuturor. Alexandra Harra si Kim Kardashian au un lucru in comun: posterioarele care le-au facut celebre in toata lumea. Insa, se pare ca celebra bruneta a fost detronata de Alexandra, fiica scriitoarei Carmen Harra. Daca Kim Kardashian masoara in posterior 101, 6 centimetri, in vreme ce Alexandra a depasit-o si are 109,2. Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", de pe postul E!, este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare ridicandu-se la peste 6 milioane de dolari in 2013, scrieCancan.

Oana Roman numara zilele pana la nunta! Cum sta cu pregatirile. Se pare ca Oana Roman a reusit sa treaca peste problemele de sanatate in timp util si sa se poata ocupa asa cum se cuvine de organizarea celor mai importante evenimente din viata sa: nunta cu tatal fetitei sale, Marius Elisei, si botezul micutei Maria Isabela. Oana Roman a vorbit in cadrul unui interviu telefonic acordat emisiunii Click! despre stadiul pregatirilor pentru nunta cu Marius elisei si botezul fiicei lor, Maria Isabela. Fiica fostului premier Petre Roman a spus ca la organizarea evenimentului au ajutat-o multi prieteni, dar sotul ei. "Am intrat pe linie dreapta si sunt extrem de perfectionista. Ma ajuta nasa fetitei, Marius Catinca si doua prietene care au firme. O prietena mi-a facut invitatiile, care sunt absolut spectaculoase. Decoratiile sunt superbe. Pentru rochie am ales un model mai clasic. Marius stie cum o sa arate rochia. Saptamana asta voi merge la o prima proba. Voi avea 2 rochii, pentru ca voi avea una pentru botezul fiicei mele si una pentru cununia religioasa. Cei de la Palatul Stirbei ma ajuta si ei cu foarte multe lucruri. Am rezolvat si cu verighetele, pentru ca Diana Bisinicu ne-a ajutat sa nne alegem verighetele. E multa bataie de cap, mai ales ca trebuie sa organizam doua slujbe: pentru botez si pentru nunta", a declarat Oana Roman pentru emisiuneaClick.