Cum a pus o blonda celebra gheara pe un milionar! I-a spus ca nu va face asta pana cand nu e femeie maritata! Daiana Anghel mai are cateva luni pana la nunta, insa nu afiseaza, inca, inelul de logodna. Pentru ca cererea a fost una spontana, Traian nu a avut timp sa cumpere bijuteria simbolica unui astfel de eveniment, astfel ca blonda continua sa astepte. Desi au fixat data nuntii undeva la inceputul lunii octombrie si sunt la zi si cu organizarea evenimentului, Daiana nu se poate mandri, insa, cu un fabulos inel de logodna. Traian este singurul vinovat de acest aspect, caci nu s-a pregatit din timp pentru cererea in casatorie. Cererea in casatorie a Daianei Anghel nu a fost una comuna, in care el se pune in genunchi, scoate un inel dintr-o cutiuta, iar viitoarea mireasa izbucneste in lacrimi. Cei doi au avut un moment firesc, o discutie care a degenerat intr-o cerere in casatorie, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Mihai Margineanu si-a vazut moartea cu ochii! Totul s-a intamplat din cauza unui ... tantar. Putina lume stie ca, pe langa muzica, Mihai Margineanu mai are o alta mare pasiune: avioanele. De curand, artistul si-a vazut moartea cu ochii din cauza unei insecte aparent inofensive. Aflat la bordul unui avion de mici dimensiuni, Mihai Margineanu a abandonat in ultima clipa decolarea din cauza unei defectiuni provocare de un tantar. Pasagerii avionului au trecut prin emotii de nedescris, dar tehnicienii sositi la fata locului au gasit repede vinovatul: un tantar. "Eram pe aeroportul din Tulcea si un tantar s-a asezat in priza de presiune statica, m-am dus la decolare si cand am bagat motorul in plin, am prins 140 la ora am vazut ca nu merge deloc vitezometrul, moment in care am scos motorul din plin, am franat avionul de la 150 de kilometri la 0. Prietenii mei erau langa mine si de la 150 sa pui frana la 0 iti cam vezi viata asa ... in patru secunde. Eu ma bucur ca s-au panicat, cu siguranta vor mai merge cu mine. M-au aplaudat la aterizare", a declarat artistul la emisiuneaClick.

Andreea Marin a dat Politia in judecata. Andreea Marin parea sa-si asume greseala in martie, imediat dupa ce radarul a prins-o conducand prin oras cu 104 kilometri pe ora si chiar declara public ca nu se gandeste sa conteste decizia politistilor de la "Rutiera" de a-i lua permisul. "Zana" s-a sucit insa aproape instantaneu, pentru ca, la nici doua saptamani de la incident (n.r. - a fost amendata pe 13 martie, iar procesul l-a deschis pe 26 martie), a dat politia in judecata, cerand anularea procesului-verbal incheiat de agentii care au oprit-o in trafic pe motiv ca ar fi ilegal intocmit. Chiar daca solicitarea divei a fost inregistrata de mai bine de doua luni, magistratii n-au stabilit inca primul termen de judecata, informeazaLibertatea.

Bianca Rus, cu sanii la vedere la piscina! A petrecut cateva ore la piscina, unde a vrut sa le arate tuturor ca nu ii este deloc rusine cu corpul sau si a aparut imbracata intr-un costum de baie dintr-o singura bucata. Mai mult decat atat, ea a tinut sa poarte un costum de baie negru care sa o faca sa para mai supla. Vedeta s-a distrat extrem de tare, a sarit in piscina incaltata si a intrat in jacuzzi in sandale. A avut insa parte si de un incident, in momentul in care a intrat in apa costumul de baie i s-a lasat si i s-au vazut sanii. Intrebata despre kilogramele in plus pe care le are, Bianca Rus a declarat: "Eu nu pierd nici o lupta si cu ambitie poate sa slabeasca toata lumea. Eu sunt cantareata iar kilogramele la care vreau sa ajung.. o sa ma vedeti. Pe langa faptul ca mai glumesc, chiar am facut eforturi, multa apa plata, sport, cardio, fructe si legume si carnurile la gratar, innabusite. Am o bluza foarte mare si atunci cand ma uit la ea ma face sa fiu mult mai ambitioasa. Eu nu sunt inca pregatita sa vorbesc si sa spunc at am slabit", scrieCancan.

Laurette se muta definitiv din Romania? Mulatra pleaca in SUA impreuna cu fetita ei. Laurette are planuri mari de viitor. Mulatra de gandeste chiar sa se mute definitiv in Statele Unite ale Americii, impreuna cu fetita ei. Pana atunci insa, modelul va merge in America pentru a sustine doua concerte. Va profita insa se ocazie si va sta pana in septembrie acolo si, cine stie, poate chiar se va ivi o posibilitate care o va face sa nu-si mai doreasca sa se intoarca in tara. "Plec in Florida, dar nu definitiv, am doua cantari. Ma intorc in septembrie, stau o perioada mai lunga. Fetita o sa vina cu mine, nu am cum sa plec trei luni fara ea. Nimeni nu are grija mai mare ca mine de ea. Am rude acolo, e si fratele meu, o sa vina si Mihai poate, din Germania. O sa ne descurcam", a declarat Laurette laClick.