Kirsten Dunst, in sanii goi pe coperta unei reviste. Kirsten Dunst este una dintre cele mai bine cotate actrite americane, iar vedeta nu s-a temut niciodata sa isi expuna corpul. Dupa ce a aparut nud in mai multe filme, Kirsten a pozat topless pe coperta revistei franceze "Madame Figaro". Starul de 32 de ani apare pe coperta publicatiei topless, intr-un pereche de blugi. Kirsten sta cu spatele la camera si isi acopera sanii cu o mana, in timp ce parul in cade neglijent pe spate. Ea se uita peste umar la obiectiv, de sub breton blond, noteaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

A mostenit tot ce-i mai bun! Fiica Danei Savuica a renuntat la haine si toata lumea a ramas cu gura cascata! Dupa ce Dana Savuica a facut o armata de barbati sa suspine dupa formele ei super sexy, acum a venit randul fiicei ei sa arate lumii intregi ca a mostenit ce-i mai frumos de la mama ei. Dana Savuica a spart toate tabu-urile, in 1999, atunci cand a acceptat sa pozeze in paginele unei reviste celebre pentru adulti. Fara niciun fel de complexe, celebra blonda s-a lasat pozata in ipostaze erotice, astfel incat sa incinga mintea tuturor barbatilor. Din fericire, frumusetea blondei a fost transmisa mai departe, in catre fiica ei, Julie, care a ajuns o domnisoara sexy, informeaza Cancan.

Anamaria Marinca, pe tancuri, cu Brad Pitt. Anamaria Marinca este numele romancei care, incepand din noiembrie, va aparea pe acelasi afis cu greii Hollywoodului. Actrita va juca alaturi de sarmantul Brad Pitt in lungmetrajul "Fury", povestea unei misiuni cvasi-sinucigase din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Sansa de afirmare a Anamariei Marinca a fost filmul de Palm D'Or al lui Cristian Mungiu, "4 luni, 3 saptamani si 2 zile", si rolul Otilia, in urma caruia nu doar ca si-a implinit visul de a incepe o noua viata la Londra, unde traieste acum, dar s-a ales si cu angajamente cinematografice importante. Astfel ca, dupa o colaborare, in 2007, cu celebrul regizor Francis Ford Coppola, si aparitii in "Sex Traffic" si "Doctor Who", romanca din Piatra Neamt isi va etala talentul actoricesc alaturi de sex-simbolul Brad Pitt, scrie Libertatea.

Uite din ce traiesc acum baietii din trupa Simplu! Trupa Simplu a bagat tinerii in delir mereu. Insa, din 2011, fiecare membru si-a inceput o cariera pe cont propriu. In afara de Smiley si de CRBL, i-am pierdut din vizor pe Taz, Piticu', Francezu', respectiv Omu' Negru, insa acestia nu au stat degeaba. Noi am aflat cu ce se ocupa si din ce mai scot bani. I-am cautat, ne-au povestit ce au mai facut si ne-au dat o veste care va arunca in aer showbiz-ul romanesc. "Ne-am gandit ca este cazul ca in vara asta sa lansam o noua piesa marca Simplu. Cu totii am convenit ca Smiley trebuie sa isi faca timp pentru asta", a dezvaluit Taz, fondatorul trupei Simplu, pentru Click!

"Arlechino" este sfasiat de durere! Vezi ce mesaj tulburator i-a transmis fiului sau. Actorul care i-a dat viata indragitului personaj Arlechino traieste o adevarata drama. Dupa ce a divortat de sotia sa, el nu ii mai are aproape pe niciunul dintre copii. Cu ocazia aniversarii baiatului, actorul a postat un mesaj sfasietor pe facebook. Si-a petrecut intreaga viata facand copii sa rada, dar in inima sa se ascunde o adevarata drama. Mihai Sandu Gruia, cel care a dat viata celui mai iubit personaj al copilariei a mii de prichindei, nu mai poate sa-si vada cei doi micuti de o buna perioada de timp. Cu ocazia aniversarii fiului sau, Tedi, indragitul actor a postat un mesaj de-a dreptul sfasietor. El i-a urat la multi ani virtual, deoarece Oana, fosta sa sotie si mama copiilor sai, i-a interzis orice contact cu el, scrie Cancan.