Detaliul demn de filmele pentru adulti care i-a scapat lui Ruby! Cum a fost fotografiata cantareata la piscina. A venit vara si frumoasele showbiz-ului autohton invadeaza retelele de socializare cu fotografii incendiare in costum de baie. Acesta este si cazul sexoasei Ruby, doar ca, in ceea ce o priveste, rezultatul a fost unul de-a dreptul XXX! Profitand de vara autentica de afara, tanara cantareata a facut o vizita la o piscina din Capitala, unde si-a facut o fotografie alaturi de bunul ei prieten si coleg de breasla, Doru Todorut, si de o amica. Pana aici, nimic iesit din comun. Imbracata intr-un costum de baie alb cu dungi albastre, Ruby a zambit in obiectivul camerei de fotografiat, pozand cat mai sexy cu putinta. I-a scapat insa un detaliu pe cat de incendiar, pe atat de rusinos, situat la nivelul bikinilor. Este vorba despre un "cameltoe" de toate frumusetea, care a provocat furori in randul fanilor ei, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cea mai chinuita vedeta din showbiz, batuta de impresar, si-a gasit linistea. Betty Stroe si-a gasit, in sfarsit, linistea. La ani buni de la scandalul cu impresaul Radu Baron si la moartea tatalui ei, cantareata a inceput o noua afacere, cu actualul ei logodnic, iar lucrurile stau din ce in ce mai bine atat pe plan profesional, cat si in ceea ce priveste viata personala. In urma cu cativa ani, Betty era implicata intr-un scandal imens, dupa ce si-a acuzat impresaul ca a batut-o si a decis sa se retraga din trupa Etnic. La ceva timp dupa aceea, tatal artistei si-a pus capat zilelor, in curtea casei. Pentru Betty a fost o perioada ingrozitoare, pe care a reusit insa sa o depaseasca cu ajutorul lui Zsolt Kapros, actualul ei logodnic si impresar. Acesta a fost tot timpul alaturi de cantareata si a ajutat-o sa accepte mai usor pierderea tatalui, dar si acuzatiile lui Radu Baron. Fostul impresar al acesteia spunea, atunci, ca parintele vedetei s-a sinucis din cauza ei, anuntaClick.

Cornelia Catanga va juca intr-un film american. Cantareata Cornelia Catanga (53 de ani) se pregateste pentru cariera de star de cinema. Solista spune ca a fost remarcata inca din toamna de un producator american, la restaurantul in care canta seara de seara. "Mama mea e florareasa" sau "Unii spun daca ai bani" sunt piesele ce vor rasuna anul viitor pe coloana sonora a unui film american, dupa ce Catanga a fost cooptata sa cante si sa-si joace propriul rol: "L-am cunoscut pe producator la restaurant in toamna si mi-a spus ca-i place mult cum cant si ca va pregati ceva pentru mine. Si m-a sunat saptamana trecuta si mi-a vorbit despre filmul in care vrea sa apar si eu. Am rol de tiganca si cant piesele mele", ne-a spus Catanga incantata de noua oferta. "Inca nu am stabilit toate detaliile, urmeaza sa ne vedem curand, cand va veni in tara, si sa incheiem un contract", ne-a declarat cantareata, care a mai avut o propunere de film in urma cu doi ani, de la Ioan Carmazan, dar care a ramas la stadiul de proiect, informeazaLibertatea.

Oana Zavoranu se pregateste de o noua interventie estetica! Orice femeie care se respecta este foarte atenta cu modul in care arata, dar Oana Zavoranu a facut din asta o adevarata obsesie. Dupa nenumarate operatii estetice, vedeta se pregateste acum pentru o noua interventie de ordin estetic. Isi albeste dintii! Si-a pus silicoane de sapte ori si si-a modelat corpul pentru a arata perfect, dar se pare ca tot nu este suficient pentru Oana Zavoranu. Vedeta isi doreste sa fie impecabila din toate punctele de vedere, asa ca acum a trecut la interventii stomatologice. Si nu, nu este vorba despre vreo lucrare complicata, ci despre un tratament cat se poate de banal. Bruneta a ales sa isi faca o albire a dintilor, procedura care nu este nici pe departe la fel de complicata precum celelalte interventii de ordin estetic la care s-a supus pana acum, scrieCancan.

Andreea Balan si Keo s-au umplut de bani dupa despartire. In showbiz, orice despartire vine cu lacrimi, dar si cu foloase. Scandalul mediatic in care au fost implicati la inceputul lunii aprilie le-a umplut conturile Andreei Balan si lui Keo, acesta din urma bifand si cea mai buna perioada a lui din cariera. Pe 4 aprilie, Andreea Balan (29 de ani) si Keo (35 de ani) isi spuneau "adio", dupa noua ani de iubire, iar ceea ce a urmat a tinut prima pagina a ziarelor mult timp. Asta pentru ca in scena a intrat si solista Alexandra Pavel (24 de ani), alias Misty, cu care Keo o insela pe Andreea de un an. Cei doi fosti iubiti si-au spus fiecare partea de adevar, s-au certat, au plans, si-au intors spatele dar, in paralel, si-au vazut si de cariera. Andreea Balan, una dintre cele mai productive soliste de la noi, muncea si inainte, dar dupa despartire parca "a bagat mai multi carbuni" si a reusit sa concerteze in 14 orase din tara, anuntaClick.

Gabi Cotabita, pozitii indecente la un eveniment monden! Este un mare artist, una dintre cele mai bune voci masculine din Romania, insa, din pacate, mai are si scapari. Reputatul cantaret Gabriel Cotabita s-a aflat si el printre cei care au fost invitati la lansarea cartii "In umbra lui Adrian Pintea", scrisa de vaduva legendarului actor, Lavinia Tatomir. Pus la patru ace, artistul a lasat, insa, de dorit, in ceea ce priveste atitudinea. In timpul unui interviu, el a adoptat pozitii deloc potrivite, aproape indecente. La un moment dat, Gabi Cotabita a stat ba usor adus de spate, cu mainile impreunate in apropierea zonei intime. Ulterior, acesta si.-a schimbat pozitia si si-a departat foarte mult picioarele, gesticuland cu o mana, in timp ce pe cealalta, in care avea telefoanele, a tinut-o tot in apropierea zonei intime. Pozitiile adoptate de binecunoscutul artist nu au fost deloc estetice, informeazaLibertatea.