Iulia a marturisit adevaratul motiv pentru care a divortat de Mihai Albu. Iulia Albu a dezvaluit adevaratele motive care au dus la divortul de sotul ei, Mihai Albul. Cei doi au divortat anul trecut, insa nu au vrut sa vorbeasca despre adevaratele motive ale despartirii. Iulia Albu a marturisit ca de fapt cel care a hotarat sa divorteze a fost chiar Mihai Albu, motivele fiind acelea ca nu si-a dorit ca ea sa aiba o cariera in moda. "Mihai Albu a divortat de mine, pentru ca este foarte ambitios si nu vroia sa fac o cariera in moda. In momentul in care am vrut sa fac o cariera in moda, atunci lucrurile s-au schimbat. A fost un divort de comun acord, dar de fapt de la asta a pornit", a declarat Iulia Albu la Kanal D, scrie Cancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Ti-o imaginai pe Elena Udrea microbista? Cum a intampinat politicianul inceperea Campionatului Mondial. O lume intreaga s-a uitat, ieri, la primul meci din Campionatul Mondial. Partida, castigata de Brazilia, a tinut cu sufletul la gura nu doar microbisti, ci si... politicieni. Elena Udrea a "intampinat" si ea cum se cuvine acest eveniment si a iesit, impreuna cu colegii de partid, la un local din Centrul Vechi. Pentru a-si tine prietenii virtuali la curent cu activitatile zilnice, Udrea si-a facut si cateva fotografii, pe care le-a incarcat apoi pe pagina ei de Facebook. "A inceput Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia. Am sarbatorit debutul in Centrul Vechi, alaturi de colegi...", a mentionat ea, noteaza Click.

Nunta Oanei Roman se apropie. Cum va arata rochia de mireasa? Oana Roman are mari emotii pentru ca cel mai important eveniment din viata ei este foarte aproape. Pe 15 iunie, vedeta isi va boteza fetita si se va casatori cu alesul inimii ei, Marius. In emisiunea "Acces direct", de la Antena 1, Oana a dezvaluit cateva detalii la de mult asteptata petrecere. Oana Roman este in focuri, pentru ca cel mai frumos eveniment din viata ei se apropie cu pasi repezi. Vedeta se marita in acest weekend cu alesul inimii ei, Marius, si isi va boteza si fetita, pe micuta Isabela. Roscata a dezvaluit in emisiunea "Acces direct", de la Antena 1, faptul ca rochia ei de mireasa va fi realizata din saten si dantela, in culoarea ivoire. Oana a prezentat si verighetele, care sunt realizate din aur alb, iar inelul ei de cununie este incrustat cu diamante, relateaza Libertatea.

Anda Adam, la proba costumului de baie. Cum arata artista la plaja. Anda Adam are mare grija de corpul ei si merge regulat la sala pentru a se mentine in forma. Cantareata a fost mereu apreciata pentru felul in care arata si este invidiata de o multime de doamne si domnisoare pentru abdomenul plat pe care il poseda. O astfel de silueta se mentine insa cu o munca de cateva ore in fiecare zi in sala de sport, dar rezultatele sunt pe masura. Anda a postat pe pagina de Facebook o imagine in care apare intr-un costum de baie de un albastru intens, cu buline, dar extrem de sexy, noteaza stirileprotv.ro.

Andreea Balan si-a gasit iubit? Uite-i cum se pupa cu el in masina. Andreea Balan a plecat recent intr-o mini-vacanta alaturi de mai multi prieteni, in Spania. Ca dovada a acestui lucru sta o fotografie pe care a publicat-o pe pagina personala de Facebook in care apare in momente tandre cu barbatul respectiv. Din pacare, identitatea lui nu a fost dezvaluita, insa se pare ca blonda este foarte fericita in compania tanarului, avand in vedere ca a scris acest lucru in dreptul fotografiei, scrie Click.

Lady Gaga, de nerecunoscut. Transformare surprinzatoare. Look-ul excentricei artiste a suferit schimbari majore, vedeta fiind total transformata fata de cum era in urma cu cativa ani. Cantareata americana Lady Gaga, in varsta de 28 de ani, si-a facut o schimbare radicala de look. Artista, pe numele sau real Stefani Joanne Angelina Germanotta, a decis sa renunte la pletele blonde, dar si la celebrele peruci in diverse nuante, si s-a vopsit bruneta. Transformarea de look este atat de mare, incat vedeta este aproape de nerecunoscut. Cu acest look nou a iesit cantareata americana la o plimbare prin New York, impreuna cu catelul sau, Asia. Ceea ce a atras atentia nu a fost doar culoarea parului, ci intregul look al nonconformistei vedete. Aceasta a purtat o tinuta de culoare neagra, formata din pantaloni transparenti si un sutien la fel, care i-a lasat la vedere sfarcurile, scrie Libertatea.