Detaliu demn de filmele pentru adulti! Vica Blochina a ramas cu un san pe afara la bazin. Are aproape 40 de ani, insa arata in continuare impecabil! Vica Blochina, caci despre ea este vorba, a incins imaginatia admiratorilor ei printr-o fotografie de-a dreptul incendiara, postata pe contul sau de Facebook. Aflata langa un bazin din Bacau, unde participa la filmarile unei emisiuni TV de divertisment, fosta amanta a lui Victor Piturca si-a facut o fotografie alaturi de Natalia Mateut. Blondina a reusit sa ii ia fata mult mai tinerei colege brunete, atat datorita siluetei ei fara cusur, cat si din cauza unui detaliu cat se poate de "hot": sfarcul ei stang, care a iesit voios... la aer, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Oana Zavoranu nu s-a saturat de operatiile estetice! Ce vrea bruneta sa-si faca te va soca. Oana Zavoranu a dezvaluit in cadrul unui interviu acordat emisiunii Click! ca intentioneaza sa-si faca noi interventii estetice, pentru a aratat din ce in ce mai bine. Bruneta a marturisit ca are de gand sa-si faca o sculptura corporala cu laserul. A implinit 41 de ani, dar arata mai bine decat multe tinere de 20. Cu toate astea, Oana Zavoranu nu este multumita de felul in care arata si intentioneaza sa-si faca sculptura corporala cu laserul, pentru a indeparta de pe trup excesul de grasime. "Vreau sa-mi fac o sculptura corporala cu laserul. Nu este ceva invaziv. Daca s-a inventat chirurgia estetica si poti sa arati din ce in ce mai bine, de ce nu?", a declarat Oana Zavoranu pentru emisiuneaClick.

Au umplut valiza cu bani! Oana Roman si Marius Elisei au strans 80.000 de euro la nunta. Palatul Stirbey a rasunat, duminica seara, de cantecele de petrecere ale Catangai, la nunta Oanei Roman cu Marius Elisei (27 de ani). "Sunt o mama fericita" si "Unii spun daca ai bani" au emotionat mirii pana la lacrimi, iar dedicatiile au inceput sa curga. La fel si plicurile cu bani pentru insuratei. Primele au aparut dupa al treilea fel de mancare, pulpele de rata cu orez salbatic si dulceata de ardei iute, care au in-locuit traditionalele sarmalute. Oana a pregatit pentru colectarea banilor o valiza vintange cu fotografia familiei in formula completa: mireasa, Marius, Maria Isabela, dar si cainele. Pentru ca meniul a fost unul sofisticat, locatia de lux si artisti numerosi, sumele vehiculate printre meseni au fost intre 400 si 1.000 de euro de familie, in functie de darea de mana a fiecaruia, astfel ca, la un calcul sumar de 115 de familii cu o medie de 700 de euro, ajungem la o colecta de aproximativ 80.000 de euro, bani pe care Oana i-a inghesuit in valiza asezata la vedere, pe masa mirilor, informeazaLibertatea.

Inna, plina de vanatai! Vezi cum s-a prezentat artista la ultimul ei concert. Inna a reusit sa-si lase masca fanii, in timpul unui concert pe care interpreta l-a sustinut zilele trecute. Aceasta a urcat pe scena plina de vanatai si nu s-a ferit sa posteze imaginea pe pagina de Facebook. Inna si-a postat pe contul de socializare o fotografie in care i se vad perfect vanataile de pe picioare. Pare ca Inna nu a incercat sa-si acopere vanataile cu fond de ten sau alte cosmetice. Nu stim cum s-a ales cu aceste vanatai, dar speram ca a fost doar un accident si nu va trai aceeasi trauma ca si colega ei de breasla, Alexandra Stan. Fani au apreciat insa imaginea si au dat mii de like-uri. Inna a castigat peste 10 premii in cadrul mai multor competitii muzicale, cele mai notabile fiind Romanian Music Awards si MTV Music Awards, piesele nominalizate fiind "Hot", "Love" si "Amazing". In 2010, piesa "Hot" a ajuns pe locul 1 in topul Billboard Hot Airplay. Inna s-a remarcat si din punct de vedere al frumusetii. Vedeta a avut mai multe pictoriale in Romania, Franta si Cehia, fiind votata una dintre cele mai frumoase femei din lume, scrieCancan.

Anorexica Flavia Apostol, in costum de baie! Imaginea cu ea face furori pe internet. Se pare ca Flavia Apostol a castigat lupta cu anorexia si a reusit sa mai puna ceva kilograme pe ea. Blonda si-a surprins prietenii virtuali cu o fotografie in care apare imbracata numai intr-un costum de baie minuscule. Aproape ca o lua vantul pe strada la cat de slaba era, insa a reusit sa prinda forme si este foarte mandra de asta. Flavia Apostol a postat pe o retea de socializare o imagine cu ea in costum minuscule de baie, care i-a pus in valoare trupul perfect. In urma cu ceva timp cantarea 35 de kilograme, iar medicul i-a spus ca este anorexica si ca nu mai are mult de trait. Speriata de ce i s-ar putea intampla, Flavia Apostol a inceput sa se hraneasca corect si a s-a ingrasat, anuntaClick.