Testamentul Israelei! Ce a putut sa scrie in acte una dintre cele mai bogate sotii din Romania! Ajunsa la varsta de 74 de ani, Israela, una dintre cele mai bogate femei din Romania, a luat o decizie socanta. Sa isi faca testamentul. Temandu-se ca ar putea fel de fel de rude avare, milionara si-a pus sotul la adapost, numindu-l mostenitor unic. Ea are74 de ani, este milionara in euro, dar mai ales, singura. El, un barbat de 44 de ani, cu multa pofta de viata, dar si cu venituri modeste. De mai bine de sapte ani, Israela Vodovoz si Liviu Arteni formeaza o familie, iar relatia lor pare sa mearga ca pe roate. Ba mai mult, milionara nu pierde nici o ocazie de a marturisi cat este de fericita si ce viata sexuala nemaipomenita are alaturi de sotul sau. Insa, pentru ca anii au trecut, iar problemele de sanatate au inceput sa fie din ce in ce mai frecvente, Israela a considerat ca a venit momentul sa aiba grija de viitorul lui Liviu, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Oana Zavoranu, iubire intensa cu Mitoseru: "M-am combinat cu Pepe ca sa-l oftic pe Mihai. Jur!". Oana Zavoranu (41 de ani) a povestit miercuri seara, la o emisiune de televiziune, despre relatia ei amoroasa cu Mihai Mitoseru (38 de ani), pe care l-a iubit inainte de casnicia cu Pepe. A fost dragoste mare, inflacarata, marcata de gelozii si scandaluri si s-a terminat destul de abrupt. Oana si Mitoseru si-au adus aminte cum s-au iubit si cum s-au certat atunci cand atmosfera dintre ei devenise insuportabila. "Arunc acum o bomba de presa: m-am combinat cu Pepe ca sa-l oftic pe Mihai. Jur!", a spus Oana Zavoranu. Aflat langa ea, pe canapea la Agentul VIP, la ora amintirilor, Mitoseru a reactionat suparat: "Hai, ca, ca esti aiurea!". "Nu mai stiu cand s-a intamplat, prin 2004 - 2005, chiar inainte sa ma combin cu Pepe", a zis Oana Zavoranu, anuntaClick.

Cati bani castiga Margareta Nistor din dublarea filmelor? Cea de-a doua editie a celui mai longeviv quiz show, "Te pui cu blondele?", aduce in fata telespectatorilor cele mai interesante povesti ale unora dintre cele mai interesante vedete, Ozana Barabancea, Margareta Nistor si What's Up, miercuri, de la 20:30, la Antena 1. Margareta Nistor este unul dintre cei mai respectati critici de film, dupa ce intreaga cariera s-a invartit in jurul lumii cinematografice. Este cea mai cunoscuta voce care dubla filmele de pe casetele video din perioada anilor '80-'90, motiv pentru care Dan Negru a intrebat-o daca este adevarat faptul ca a castigat o avere din dublarea productiilor americane: "La cinemateca, dublarea unui film costa 60 de lei, dar cand m-am dus sa negociez am cerut 100 de lei, iar doamna de acolo mi-a zis ca imi da 200. Avand in vedere ca un drum cu taxi-ul de la Facultatea de Teatru, UNATC, la televiziune costa 50 de lei, nu pot spune ca am castigat o avere", povesteste Irina Margareta Nistor, informeazaLibertatea.

Transformare spectaculoasa! Raluca Badulescu, incredibil de slaba. Fanii nu au recunoscut-o,dupa ce a slabit 60 de kilograme. Raluca Badulescu a avut parte de cea mai importanta transformare din viata, dupa ce a slabit aproximativ 60 de kilograme. Dovada sta in imaginea postata de cea mai buna prietena, pe contul ei de Facebook. Cea care a postat imaginea pe contul de socializare, este cea mai buna prietena a Ralucai Badulescu, Dana Budeanu."Prietena mea Raluca are 57 de kilograme, dupa ce a slabit tot pe atat. O iubesc enorm. Acum in sfarsit putem imparti hainele", a scris Dana Budeanu pe pagina ei de Facebook. Fanii de pe Facebook au ramas socati de felul in care arata Raluca Badulescu si au felicitat-o pentru ambitia pe care a avut-o de a ajunge la o asa silueta. "Ce trasmormare spectaculoasa!", "Amm o intrebare pentru sani, a facut interventie chirurgicala?", "Uimitor", au scris fanii in dreptul pozei, scrieCancan.

Anda Adam s-a despartit de iubitul tinerel. Tira nu o mai suporta pe cantareata. Anda Adam (34 de ani) nu are noroc in dragoste. Cantareata s-a despartit de fotbalistul Catalin Tira (20 de ani), cu care a avut o relatie de anul trecut. Dragostea dintre ei a ajuns in impas din cauza comportamentului Andei Adam, mult prea posesiva si prea geloasa pentru gustul lui Tira, dupa cum informeaza emisiunea "Acces direct". Aceeasi sursa sustine ca Anda si Catalin s-au despartit la 8 iunie, in ziua de Rusalii. Anda Adam si Catalin Tira s-au cunoscut pe Facebook, in luna martie 2013. In ciuda opozitiei mamei fotbalistului, pe atunci la juniorii lui Lazio Roma, cei doi au continuat relatia cu unele intreruperi. La un moment dat, cantareata a sugerat ca ar avea o relatie cu Catalin Botezatu, anuntaClick.