Bomba in showbizz! Nicolae Guta va deveni din nou tata! Anuntul a fost facut in urma cu scurt timp. Nicolae Guta va avea socul vietii lui. Narcisa, sotia lui va deveni mama pentru a doua oara. Anuntul a fost facut in urma cu scurt timp. Dupa ce s-a simtit rau, Narcisa, sotia lui Nicolae Guta si-a facut un set de analize, fara a afla care este starea ei de sanatate. Insa, bruneta a acceptat sa faca testul de sarcina in direct la tv. Surprinzator, rezultatul a fost pozitiv. Narcisa este in culmea fericirii si i-a transmis sotului sau ca el este marea ei dragoste. "Guta, te asteapta inca un copil. Te pup nebunul meu frumos si te iubesc", Te pup Guta! Tu esti dragostea mea", i-a transmis aceasta sotului ei la Antena 1, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Catalin Crisan, cuplat cu trei femei deodata? Cine e amanta cu care si-a inselat primele doua sotii. S-a iubit cu doua doctorite, dar nici una nu l-a "vindecat". Catalin Crisan tot nu se poate abtine sa nu se uite dupa alte femei si, mai mult, sa aiba relatii in afara casniciei. Desi ambele sotii i-au daruit copii, artistul tot a ajuns la divort. Click! a aflat ca acesta a inselat-o si pe Lucia, si pe Alina, in acelasi timp, cu aceeasi femeie. Pare un barbat de pus la rana, sotul ideal si starneste lacrimi tuturor femeilor atunci cand canta melodiile "Mama", "Daca pleci" sau "Vorbeste marea". Catalin Crisan (46 de ani) este idolul doamnelor, dar dupa ultimele episoade din viata lui, este posibil ca femeile sa-si schimbe impresia despre artist, anuntaClick.

Doar iubitii ei pot sa o vada asa! Simona Trasca, cu sanii si cu zona intima la vedere! Totul s-a intamplat la piscina. Simona Trasca a profitat la maxim de vremea frumoasa de afara si a facut, astazi, o vizita la piscina. Vedeta s-a tolanit la soare si a incercat sa se bronzeze in cele mai neasteptate parti ale corpului. Simona Trasca este foarte mandra de corpul ei, mai ales dupa ce si-a facut o noua interventie estetica in zona bustului. Astazi, vedeta a profitat la maxim de soarele arzator din Capitala si s-a relaxat la o piscina. Imbracata cu un costum de baie minuscul, Simona a atras toate privirile si s-a simtit in largul ei. La un moment dat, blondina s-a ridicat de pe sezlong si a incercat sa vada daca soarele s-a "lipit" de ea, informeazaCancan.

Corina, dezlantuita! Danseaza la bara mai ceva ca o profesionista! Imagini de infarct! Corina Bud a facut un show de zile mari. Blonda si-a aratat calitatile de dansatoare la bara. In cadrul emisiunii "la Maruta", de la Pro TV, au fost difuzate imagini incendiare cu Corina Bud dansand la bara de stiptease. Ea a incercat miscari de dans la bara intr-un club din Capiala, avand-o ca indrumatoare pe nimeni alta decat Emma Haslam, cea mai grasa dansatoare la bara. Imbracata provocator, intr-un costum de culoare neagra cu dantela, cantareata a demonstrat, cu miscari lascive, cat de senzuala si de flexibila este. Blonda s-a descurcat cel putin la fel de bine ca o profesionista in materie de dans la bara. In plus, Corina a aratat de senzatie pe bara, formele ei apetisante iesind in evidenta mai bine ca niciodata, scrieLibertatea.

Anda Adam intr-un maieu transparent si fara sutien. Fanii au ramas masca: "Mare bunaciune...". Anda Adam este din nou singura si sexy. Artista si-a postat pe Facebook, prima imagine dupa despartirea de Catalin Tira. Si nu oricum, interpreta a aparut in public, cu un maieu transparent si fara sutien. Anda Adam a reusit din nou sa incinga imaginatia admiratorilor de pe Facebook, dupa ce a postat o imagine in care apare extrem de sexy. "O duminica frumoasa", a scris Anda in dreptul imaginii. In acest weekend, interpreta a ales o tinuta cat mai lejere. Intr-un maieu alb, transparent, prin care i se vad cu usurinta sfarcurile, Anda Adam si-a uimit fanii cu atitudinea dezinhibata. "Fara...am vazut Anda", "Esti superba, mai rar fete ca tine". "Frumoasa esti, pitico", "Mare bunaciune" au comentata acestia in dreptul imaginii, anuntaCancan.