Indienii au planuri mari pentru Iulia Vantur. Ea ar putea castiga cateva zeci de mii de dolari. Una dintre cele mai longevive si de succes emisiuni de televiziune din India "Bigg Boss" a ajuns la cel de al 8-lea sezon. Din 2012, prezentatorul show-ului este nimeni altul decat Salman Khan (48 de ani) si din cate se pare starul bollywoodian a pus o vorba buna la buna lui prietena Iulia Vantur (33 de ani), pentru ca producatorii tin mortis sa o aiba in spectacol, informeaza "Jagran Post". Formatul emisiunii e asemanator celui de la Big Brother, numai ca in casa filmata 24 de ore din 24 intra numai vedete. Acestea sunt eliminate in cele peste 100 de zile de concurs prin votul publicului. Starurile care intra in casa sunt platite cu sume cuprinse intre 20.000 de dolari si 100.000 de dolari, informeaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Antonia a pus 100.000 euro "la ciorap" sa-si ia casa. Antonia nu se grabeste sa aiba propria locuinta, desi acest lucru ar putea-o costa custodia fetitei. Motivul pentru care frumoasa cantareata nu vrea sa-si ia casa pe numele ei este acela ca se teme ca apartamentul sa nu devina obiectul partajului dintre ea si Vincenzo Castellano. Antonia, desemnata pentru a treia oara de cititorii unei reviste de specialitate drept una dintre cele mai frumoase femei din lume, castiga, in prezent, bani frumosi, nu doar din concerte, ci si din reclame. Asa, ea a reusit sa puna "a ciorap" aproximativ 100.000 de euro, de care nu are de gand sa se atinga, intrucat sunt destinati unei investitii pe care si-o doreste de mai mult timp: un apartament in care sa stea cu fiica ei, Maya, noteaza Libertatea.

Un cunoscut violonist roman este implicat intr-un scandal-monstru in Italia, dupa ce s-a insurat. Inca un scandal in care este implicat un roman zguduie Italia. Un violinist celebru si-ar fi bagat sotia, mult mai in varsta decat el, intr-un scaun cu rotile, dupa ce i-a administrat medicamente periculoase! Valentin Furtuna, care lucreaza de mai multi ani la o opera in Italia, este acuzat de familia sotiei sale, in varsta de 82 de ani, ca a inchis-o in casa si ca i-a administrat medicamente, pana ce a ajuns intr-un scaun cu rotile. Cazul artistului in varsta de 58 de ani a ajuns acum in instanta, scrie Cancan.

Primul ei interviu! Pippa Middleton, dezvaluiri incendiare despre relatia cu Kate. Pippa Middleton a acordat primul ei interviu televizat, in care a vorbidt despre relatia pe care o are cu Kate Middleton si despre cum este sa fii sora ducesei de Cambridge. Pippa a acceptat sa vorbeasca pentru prima data despre familia sa si despre relatia pe care o are cu ducesa de Cambridge, Kate Middleton. Pippa a spus ca familia ei este foarte apropiata, iar relatiile dintre membri sunt normale, la fel ca in orice familie normala. Pippa a dezvaluit in cadrul interviului televizat ca are o relatie extrem de apropiata cu Kate si ca petrece foarte mult timp alaturi de familie. Tanara de 30 de ani a spus ca in ciuda statutului capatat in cadrul familiei Regale, sora sa, Kate, nu s-a schimbat aproape deloc, noteaza Click.

Razboi intre Maruta si Simona Gherghe! Se acuza reciproc ca le dau bani vedetelor ca sa regizeze scandaluri. Goana nebuna dupa audiente i-a bagat in priza pe prezentatorii emisiunilor de divertisment, asa ca scandalurile pe care cu greu le digerati la TV sunt adesea pur si simplu fictiune. Totul s-a transformat in circ si, pentru un pumn de arginti, multi artisti sunt de acord sa joace in scenarii diabolice. Miercuri insa s-a spart buba, din cauza scandalului de pomina dintre manelistul Liviu Guta si Simona Trasca, iar vesnicii rivali Catalin Maruta si Simona Gherghe s-au incaierat, in premiera. Unele vedete s-au scuipat, altele s-au acuzat de infidelitate sau au fost la un pas de paruiala. Toate acestea sunt de fapt scenarii grosolane in care persoanele publice au intrat in joc, pret de cateva ore, pe sume fabuloase, uneori de mii de euro, bani pe care un muritor de rand ii castiga intr-un an, scrie Libertatea.